The Savage Rose

The Official Website of the Legendary Music Group From Denmark: The Savage Rose! - CD's, Albums, Concerts, Tours and up to date information on the Band!

Design by BechBox © 2007

Guestbook

Hi, Friends and The Savage Rose fans! For any questions or comments regarding The Savage Rose, please visit our Facebook Page : https://www.facebook.com/thesavageroseofficial/

Thank you!

Webmaster

670 Responses to “Guestbook”


 1. Ola Bog Says:

  Håper jeg får til å ta en konserttur til Danmark i november! B-)
  Hilsen Ola Bog i Oslo

  Fra memoarene:

  ~ FESTIVALSOMMER ~

  Frivillig funksjonær er tingen! Sommern -86, tretti år siden i år, nettopp flytta til Fræna kommune utafor Molde, meldte meg som frivillig på Jazzfestivalen dér. Endte med at jeg en morgen satt i spisesalen på Hotel Alexandra og intervjuet Annisette og resten av Savage Rose minus trommeslagern som hadde tatt et par øl over kvoten kvelden før. Intervjuet fikk hele baksida i Klassekampen (tittel sjølsagt: “Villrose i Rosenes by”) - og jeg fikk klem og håndskrevet dikt med hjem (”Fløjten bag muren”) av en av de helt store stemmene. Et minne for livet. Fikk adressa deres også forresten; de måtte jo få et eks av den aktuelle avisa i posten. B-)

  Ja, Klassekampen-journalist og jazzfrik Roald Helgheim var jo i Molde som vanlig den uka det sto på. Jeg ville ikke gå ham i næringa så jeg spurte høflig: - Har du tenkt å skrive om Savage Rose? - Nei! var svaret. - Dem er jeg så lei av at .. !

  Vel, det er framdeles ikke jeg. Og dét gjelder forøvrig både musikken og politikken.

  “Med fløjten bag muren, når muren falder, skal vi ses igen, alle steder vil vi mødes, alle steder ingen ejer ..” <3

  Onsdag 13. juli 2016

  *

 2. Thomas Kastrup Says:

  Mine forældre var så heldige at være inde og se balletten Dødens Triumf (omkring 1972) og de købte derefter LP pladen. Jeg har altid været ærgerlig over at jeg ikke var med, for da jeg efterfølgende hørte musikken steg min begejstring mere og mere. Jeg har set små brudstykker af balletten og ville MEGET gerne se den i sin fulde længde.
  Hvis en sådan optagelse eksisterer og blev relanceret ville jeg stå i kø for en sådan udgivelse.

  Mange venlige hilsner til alle fra Savage Rose
  Thomas Kastrup

 3. Sankadudu Thorleif Olausen Says:

  Godaften Annisette og Savage Rose.

  Jeg vil prøve at fatte mig i klarhed og efter omstændighederne i korthed.
  Jeg har en forespørgsel.

  På den ene side, har jeg en farmor som altid har sagt at hun helt generelt ikke bryder sig om musik (hvilket i min verden er helt krypterede ugribeligheder). Der er dog én undtagelse.
  Når vi snakker kunstnere er den undtagelse Annisette.
  Og når vi snakker værker, er den eneste undtagelse, Leonard Cohens “Halleluja”.

  På den anden side har jeg sammen med min mors familie en stor del af en dal “Kristinelund”, nærmere bestemt Mølleådalen ved vestsiden af Farum sø.
  Der har jeg og vi holdt nogle store fester, koncerter, festivaller. Vi har lavet caféer, værksteder, ceremonier, cirkler, ekspeditioner til sære naturfænomener, gatherings, og den slags. Islandske heste og kanoer har vi altid haft.
  Et autentisk lille udendørs-bar/køkken hawaii-stil skovbund hængekøje bål -agtigt miljø.
  Kunstnermæssigt har vi haft besøg af bla.:
  Carbon Based Lifeforms (anerkendt psychedelic ambient composer)
  Solar Fields (anerkendt psychedelic ambient composer)
  Stig Møller og Peter Ingemann
  Snøloeparden (Musik geni; ubestemmeligt)
  Derango (anerkendt forest trance composer)
  Lovespeed (country-rock)
  Fri Galakse (folk-rock)

  Det er mit livsprojekt med tiden at lave vores dal til en platform for permakultur, lavpraktiske energiløsninger, terapi haver og grøn omstilling.
  Natur, mennesker og ånd.

  En dag slog det mig pludselig, at hvis jeg skal give min farmor en reel gave, skulle jeg og vi få Savage Rose/Annisette til opføre en fortolkning af “Halleluja” for hende. På Kristinelund.

  Min farmor er oppe i årene og er ikke så godt gående længere, og vi har altid haft et specielt og forstående forhold til hinanden. Men jeg har aldrig haft held, lejlighed eller opfindsomhed til at give noget der betyder noget. Før nu måske?

  Jeg tror godt at Kristinelund som folkested, naturskønhed og venue, kan indhente og viderebring en anbefaling fra Peter Ingemann og Stig Møller, hvis det har nogen interesse?

  Hvordan ville det på nogen mulig måde være muligt at få jer med på den idé?

  Hvad ville det kræve?
  Hvordan kan det fordres?
  Det kunne ske i en festlig sammenhæng med andre kunstnere?
  Eller det kunne ske helt enkeltstående?

  Det ville betyde alverden, og aldrig blive glemt!

  Hvis det har bare den mindste interesse, så må I meget gerne kontakte mig, på mail: sankadudu@gmail.com eller telefon 61737311.

  Med ønske om et dejligt forår
  Thorleif

  P.S. Jeg ved ikke hvor jeg ellers skal henvende mig, altså skriver jeg her.

 4. Mette Says:

  Bosat i Berlin og drømmer stadig om endnu en koncert! Oplevede Anistte til Skagen Festivalkort efter Thomas forlod os, står stadig som en stærk oplevelse, og har stadig en drøm om endnu en oplevelse, måske i Berlin ?
  Tak Anisette, din stemme rør mig som intet andet!

 5. Steen Søby Says:

  Kære Anisette
  Under en oprydning stødte jeg ind i en video jeg lavede for nogle år siden som et projekt for en institution der hed “Brugerservice” på Nørrebro.
  Den handler om børnenes dyremark/karens minde, og en del er med Billie. Jeg ville ikke kassere den hvis nu du ville ha den, men mangler et sted at sende den.
  Med venlig hilsen
  Steen Søby
  (gammel fan ;-)

 6. Rasso Says:

  Hi,
  can anybody here on the site help me to find a version of the ballet Dodens Triumf? Does it exist at all on any videocassette, dvd or whatever? Please! I am desperate.
  Rasso

 7. Janne Says:

  Hi.I love you Annisette.Your have an amazing voice.Love your performances,beatiful in a super nice hippie dress, bare feet and a wonderful body language .Thomas had a cool style,when i say cool,i actually mean he was so hounest and empathetic.You and Thomas has always stood up for your opinions,wish we had more of that.Only one thing bothers me here,why is there nothing about the fackt that ýou was some of the first who went to Palestine and played to support them.It is something to be proud of…Have somebody told you it would be bad for your careers ..

 8. Marcus Says:

  Allerede 20.11.2014 lovede dere et nyt album, og av respekt for deres trofaste fans som ser frem til at dette blir en realitet, synes jeg dere bør opplyse om dette album overhodet blir noe av, evt. når?

 9. Katrine Rønning Says:

  Hei.
  Jeg er en stor fan fra Norge som så gjerne skulle hatt teksten på min favorittsang “Ain’t my baby beautiful”. Sliter litt med å forstå noen av setningene når jeg hører på den.
  Lurer på om det er noen mulighet for at den kunne blitt lagt ut her på gjesteboken, eller blitt sendt meg på mail?
  Mvh Katrine :)

 10. Jørgen Madsen Says:

  Musik i Lejet, 18.07.2015:
  Min klage i går over ubalance i lydbilledet fra jeres koncert skyldes nok, at højtalerne ikke spredte lyden nok. Så hvis man ikke stod lige ud for/mellem højttalerne, mistede man en del diskantlyd - f.eks. i sang.
  Jeg stod lidt til siden. Og de to sæt højt hævede højttalere burde begge være udformet som to dobbeltsøjler, der drejedes hver sin vej i forhold til midteraksen.
  mange helsener
  Jørgen Madsen

 11. Martin Ammentorp Says:

  Kære alle i Savage Rose
  Formidabel koncert på Musikilejet 18/7-2015. Sprudlende band - spilleglæden lyste ud af Jer. Dejlig energi. Tak selvfølgelig til Anisette, døtrene på kor, den utroligt dygtige Nikolaj Hess på orgel, og resten af bandet.
  Jeg blev specielt dybt rørt over fortolkningen af Happy Day Angel - når musikken på denne måde skaber forbindelser mellem hjerter er det stort.
  Stort, at du Anisette stadig kæmper den gode sag, tak for det. Der er brug for dig.
  Varme hilsener fra en 63-årig musiklærer

 12. Niels og Lone Obæk Says:

  Kæreste Anisette
  Tak for en formidabel koncert i Tisvilde 18.7.15
  Musik i Lejet.
  Mødte dig backstage, du gav en fin hilsen til Sara som er udviklingshæmmet men har fulgt dig i mange år specielt dine palestina sange.
  Tænker meget på dig via Adolf jeg var i familie med, bror til Herman.
  Ses i november i Græsted.
  Knuz Niels og Lone

 13. Jørgen Madsen Says:

  Musik i Lejet, 18.7.2015:
  Dårlig balance mellem instrumenterne. Sangerne alt for svage. Solister skal stå klarere. Bas og stortromme for kraftig.
  “Voice of Revolution” på Musik i Lejets hjemmeside: fantastisk.
  Stokdøv lydtekniker ?? Det er muligt at jeres medhør var i orden.
  Vega, 26.4.2014 (var det vist):
  Balancen ok, men lydniveauet alt for kraftigt - især i 2. sæt.
  stokdøv lydtekniker ??
  Pladen “Roots of the Wasteland”: fantastisk
  Gjethuset 2014:
  var ikke selv til stede, men har hørt (min bror) at lydniveauet var for kraftigt.

  Jeg synes utroligt godt om jeres musik og tekster - det har jeg altid gjort. Live håber jeg ikke, jeg må opgive. Har i ikke jeres egen lydtekniker med ??

  Mange hilsener
  Jørgen Madsen

 14. Margit Says:

  Savage Rose-samling (Udklip mv.) sælges.
  Periode: 1968-2011 ca.)
  hilsen Margit

 15. Børge Says:

  Hej jeg elsker din musik og solidaritet med det kæmpende fol herhjemme og i den store verden.

 16. Marcus Says:

  Noe nytt om kommende album? Kan det ventes før sommeren?

 17. Henrik Says:

  Elsker jeres musik - det gør min datter også i 2.g. Har ledt efter nogle plakater med Savage Rose, hvor kan man købe nogle?
  Love and peace
  Henrik

 18. Pavel Says:

  the new album is sooooooooooooo awesome so outstanding! absolutely a masterpiece. thank you for your work! mother russia loves you)

 19. Ove Wall Says:

  Tack för en underbar kosert den 2/10 i Oslo. Jag ser fram mot era konserter i Skandinavien i vår som jag hoppas även innefattar Sverige. Ni är så välkomna. Hoppas få träffa er och få lyssna på er igen. Kommer ni till Sverige lovar vi att inte missa en enda konsert.
  Ove och Mats

 20. Mats Lindgren Says:

  Can’t wait to see where in Scandinavia you will tour next year. Not that I mind going to Copenhagen or Oslo for your Concerts, but I wish you could come to Sweden for a couple of concerts this time.
  Mats

 21. Ildar Says:

  Hello! Pls, tell me where could i buy cd “for your love” (2001) (on-line store)/thanks

 22. Leif Erling Løvoll Says:

  Kjære Annisette og resten av herlige Savage Rose. Sitter og koser meg med “Roots of the Wasteland” og gratulerer med nok et flott album. Det har vært en fantastisk reise fra debut albumet i 1968, og håper at denne reisen fortsetter lenger enn 2014.

 23. Marcus Says:

  For alle fans som ikke fikk med seg årets Savage Rose konserter, eller som gjerne vil ha en reprise: YouTube-opptak av konserten i Voxhall 17.4.2014 (to deler) er lagt ut og kan nytes via følgende links:

  https://www.youtube.com/watch?v=MVn0pr9yn5E

  https://www.youtube.com/watch?v=014zhn0t89I

 24. Margit Says:

  Til salg.
  Savage Rose-samling, særligt originale artikler/billeder m.v. Desuden videobånd.
  Fra ca. 1967-2010.
  Tlf. 30 31 70 07

 25. Michael Olsen Says:

  Tak, tusinde tak for en stor oplevelse i DR Koncertsaj lørdag den 25. Okt 2014.Har lyttet til savage rose i årevis, har flere af jeres udgivelser som jævnligt er på anlægget men det var min første koncert. POWER RYTHEM LOVE ENERGY …. Anisette din power og sound skal opleves live…. Rå urkraft. FANTASTISK

 26. Jørgen Madsen Says:

  Hej Annisette
  jeg er en stor beundrer af dig. Især efter Dødens Triumf.
  Jeg har et problem. Du kan sikkert hjælpe mig.
  Jeg er 76 år. Boede i Emdrup Banke. Du boede i Emdrup Huse, er jeg sikker på. Jeg gik i klasse med Annie Laising som også boede i Emdrup Huse. Annie og jeg kom lidt sammen og jeg blev inviteret i Lorry hvor hun skulle optræde med noget akrobatik sammen med “Rudy” og jeg tror også dig. Husker jeg rigtigt? Lever og hvor er evt. Annie henne? Jeg har netop fået nogle billetter til Gjethuset den 16. oktober. (Fødselsdagsgave). Du må gerne svare på mail dkjm@os.dk. Evt.i Gjethuiset den 16. oktober.
  Stor hilsen
  Jørgen Madsen

 27. Jonas Eilschou Hansen Says:

  Kære Annisette,
  Din stemme, dine tekster og din delen af disse med os er en kæmpe gave.
  Du rammer nogle følelser i mig, som kan synes blokerede - du vækker liv i stilstand for mig, tusind tak for det!
  Du er en kronisk inspirator for menneskeheden, intet mindre!
  Kærligste kram, Jonas

 28. Mats Lindgren Says:

  Just want to tell you that Roots of the wasteland got rave Reviews in a Swedish Magazine yesterday.

 29. Peter Madsen Says:

  Kære Venner

  Der er ingen, der kan give mig en tårer i øjenkrogene og en klump i halsen som Anisette. Hver gang hun synger, kommer jeg ind i en anden verden, hvor jeg føler mig et med alle skabninger i universet.
  Kærlig hilsen
  Peter

 30. Mats Lindgren Says:

  Have been listering to”Roots of the wasteland” for a couple of weeks now and I just like to tell that I really love the album but I wonder if there is something wrong with My copy of the CD? It’s lacking bass. It sounds like there is no. bass at all until I. Turn the bassknob almost to the highest level. Anyone else having the same experience.

 31. mlg Says:

  i’ve just discovered your band today !
  ‘a girl i knew’ is such a great song …

 32. Tina Løjmand Says:

  Savage Rose starter bussen i april…Kom!!..se,hør og mærk energien:)

 33. Mats Lindgren Says:

  Yes, we would so much like to see you in Sweden this year.
  Mats

 34. kramen Says:

  maybe SWEDEN this tour ????????

 35. annmari Says:

  Jeg har en stor drøm om at opleve jer live. vil der blive mulighed for det her i 2014.

 36. Terje Berger Says:

  It is over 40 years ago since I was introduced to Savage Rose. That happen in Norway. I was only 16 and my room mate had got the first album, the Yellow Album. We must had worn out the vinyl. Then came other music and Savage Rose disappeared among all the other 60’s and 70’s. Now I am trying to get access to the same alum. But not easy. So far, it can only be purchased in Europe. But I haven’t given up yet.
  Awesome music!!

 37. Bjørn Warnes Says:

  Tor Rune Værnes og meg Bjørn Wærnes ønsker at du kommer tilbake til Trondheim!

 38. Bjørn Warnes Says:

  Har vært på 2 konserter med deg Anisette i Trondheim Norge.De to siste,har dere noen planer for å komme tilbake hit ? jeg tok masse bilder av dig på Byscenen ! kunne tenkt mig og opplevd det en gang til. Jeg har også en venn som er interessert i å høre dig igjen han heter for Tor Rune Værnes en meget stor fan av dig.
  vennlig hilsen
  Bjørn !

 39. Sophie Says:

  Hej Savage Rose.

  Jeg går i 3.g på Rysensteen Gymnasium, og vi er igang med at lave en musical hvor vi har valgt at have jeres smukke sang “Happy Day Angel” med. Men vi kan ikke finde teksten nogen steder. Har I den gemt et sted, kan I maile den til mig, eller sende mig et link?
  spispasta@gmail.com

  Mange hilsener fra Sophie

 40. http://www.carinebonnefoy.com/?p=24 Says:

  I’m really enjoying the design and layout of your site.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come
  here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?
  Exceptional work!

 41. Marcus Says:

  Mens vi venter på nye Savage Rose konserter:

  Flere utmerkete filmer om Savage Roses fantastiske og fascinerende historie kan nå finnes på YouTube og på http://www.dr.dk/Bonanza/serie/Musik/Koncerter_dansk_rock.htm

 42. irene Says:

  Gratulere så mye med 65 års dag som var i august!
  Jeg er på rockefeller i oslo hvert år, for å høre din fantastiske stemme og konsert!!
  Og jeg ventet på deg denne høsten. Har du planer om å komme til Oslo?

  KLEM fra Irene Catalina

 43. Brugskunst Says:

  Tak for musikken :-)

 44. Jan & Etienne Clausen Says:

  Hej Annisette. Vi ønsker dig tillykke med fødselsdagen i dag. Håber du snart kommer til Fyn og giver koncert.
  PS. Jan har lige fået fat på Jens Hansens bondegård, syng for mig mor.
  De kærligste hilsner fra Jan & Etienne
  Fyn

 45. Lady Petit Says:

  Kæreste Savage Rose. Tusind tak for musikken. Jeg har tilladt mig at lave denne video som en hyldest til den styrke jeres musik giver mig, og som et minde om min far, som lærte mig at høre The Savage Rose, og forstod min vilde naturs styrke længe før jeg selv. Jeg håber I vil værdsætte dette, mit lille takkebrev, og tilgive mig min frækhed at indspille sammen med jer 40 år efter I selv publicerede dette smukke nummer. Jeg hverken kan eller ønsker at være jer, men jeg tør at være mig i jeres musikalske univers. Det skal I have tak for. Kærlige hilsener fra Lady Petit
  http://www.youtube.com/watch?v=u2JrWdw0A4M&feature=youtu.be

 46. Ivan Says:

  This summer I discovered your 1989 version of the old classic “Joe Hill”. The breezy arrangement and the burning vocals gives me the goosebumps. How I would love to hear that song live when you play Oslo in september!

  Kisses,
  Ivan

 47. Greta Says:

  Hei,
  Når kommer årets tourplan for Norge? Venter i spenning……

  Klem, Greta

 48. Susanne Says:

  Tusind tusind tak for en fantastisk aften i Manziusgården i Birkerød. Hvor er det dejligt, at man stadig kan finde ægthed, oprigtighed og engagement. Jeg følte mig så varm og beriget, da jeg cyklede hjem efter koncerten. Stor kærlighed til jer. Og Annisette - jeg elsker dig.

 49. Marcus Says:

  Hope you will find time to visit Trondheim on your tour October 2013. We miss you.

 50. SOLEN Says:

  Vi glæder os her på denne Arbejderens Internationale kampdag over at du, Annisette still going strong

  For en god RØD 1. MAJ

 51. Tina Løjmand Says:

  Hey!…Savage Rose spiller i Glassalen Tivoli d.27 Juli…Kom Glad !!..Og få en magisk oplevelse!!
  Love.

 52. Lene Says:

  Elsker jeres musik - keep playing…:)

 53. ronny asterhag Says:

  snälla kom till sverige helsingborg alt malmö,helsingör jag såg er för första gången på somariva i helsingör då hette ni köppels ni var förband till bill hayly jag älskar dig fortfarande aniset mvg ronny a

 54. Gitte Says:

  Hej!

  Er det på nogen måde muligt at få teksten til Stjerneskud (Når lysene tændes i parken)? Jeg er vild med den sang!

  Hilsen Gitte

 55. Tina Løjmand Says:

  Aj,det er fantastisk , det er som at være til en Savage Rose igen…Tak!

 56. Frede Says:

  Thanks Mats :) This one is actually recorded at Gimle, Roskilde. Otherwise I agree with you about sound and picture quality - brilliant

  Frede

 57. Mats Lindgren Says:

  Hi Frede and thanks for letting us know about the full concert to enjoy with super picture and sound quality. I saw two concerts last autumn (Oslo and Copenhagen) and I saw that there were a lot of cameramen in action in Copenhagen. Now I understand what for.
  Thanks a lot
  Mats

 58. Frede Says:

  Finally…… the long wait is over and at long last it is possible to watch a whole live show on-line. For those who have never had the opportunity to watch them live, do not miss this. For those who have been there - here is a chance to refresh the memories. Either way this is extraordinary and not to be missed…..
  Sit back….turn up the volume…enjoy…

  http://www.youtube.com/watch?v=KAAkWUNCGs4

  http://www.youtube.com/watch?v=fXz9422mDL8

  Love & Freedom
  Frede

 59. Frede Says:

  Ufatteligt… men tillyke til CH han må sgu være go’ :)og han har måske mere brug for prisen end Annisette :)

  Love & Freedom
  Frede

 60. Tina Løjmand Says:

  Vilde Rose!…Du vandt ikke Årets Steppeulv, men du har vundet vores hjerter!!
  Love!

 61. Anne-Mette Hansen Says:

  Kære Annisette
  Har netop hørt dig i Café Hack, og med de udvalgte sange der blev bragt og sunget i udsendelsen berører du/I mig endnu engang dybt, dybt ind i hjertet… akkurat lige som da jeg hørte jer til koncert i november hvor tårerne også stille vandrede ned af kinderne. Jeg hører ellers rigtig meget musik, men har aldrig følt noget så stærkt og inderligt musikmæsigt som med jeres nummer: No more love to give. En dybde, varme og intensitet… fantastisk :-) Ville bare sige 1000 tak med kærlige varme hilsner til dig og bandet. Anne-Mette

 62. simon Says:

  Hi
  Just an info. On the 24/1 20:00 Annisette will be interviewed by Kim Skotte at Politikens Hus. Tickets at pol.dk-search for Annisette and Kim Skotte. She will talk about her life with music and there will be some acoustic songs during the evening. Also it will be possible to ask Annisette questions. A unique chance to spend an evening with the most incredible human being and voice in the world.

 63. Frede Says:

  Happy new year.

  I think it is a bit of a long process to keep a website like this updated with all the latest news. May I suggest that you check out Facebook for all up-to-date news, for instance that Annisette has been nominated as best vocalist… . Fingers crossed she will win… :)

  Frede xx

 64. Mats Lindgren Says:

  Happy new year to Savage Rose and all S R friends.
  I don’t want to be whiny but isn’t it about time to update the homepage now? New album out now - Universal Daughter??? It was new 5 years ago, but not any more especially since there is a new album out. I think a website that is not constantly updated soon lose their readers interest, and we don’t want that to happen, do we?
  Love and freedom
  Mats

 65. Tina Løjmand Says:

  Et Rigtigt Godt Nytår!!…
  Love.

 66. Den Fromme Bornholmer Says:

  Kære Anisette.
  1000 tak for at have oplevet dig og Savage Rose to gange. Den første gang var i foråret 2002. En forrygende oplevelse, hvor jeg og dem jeg var sammen med, var fuldstændig høje og var enige om at vi skule ihvertfald ikke se Roger Waters, der senere i samme forår gav koncert i Forum, da han ikke engang ville kunne matche jer.

  Jeg har taget mig en frihed, hvilket jeg har skrevet mere udførligt til jeres info@ adresse.
  Kort handler det om, at jeg har anvendt ca. halvdelen af dit/jeres nummer - What Do You Do Now, til en youtube video. Den handler om den tid vi nærmer os med hastige skridt, altså den tid inden Juleaften. Skriver du mit pseudonym Denfromme…. i et ord på youtube vil videoen komme frem. Der hvor din sang kommer ind er ved 10.23 i videoen. Det er dog ikke en opfordring, kun hvis du er nysgerrig.

  Love og Fred i Dalen, som Just siger

  Klaus

 67. Marina Says:

  The Castle

  I look at a castle
  With a ligth in a window
  Lay down your head little baby
  On your little pillow

  In darkness at night
  All of us look like wolves
  At daytime in sunlight
  Everybody is your friend

  I hear somebody working
  So late far in the wood
  Its your Pa still burning
  He was here if he could

  The castle will fall in ruins
  The light will be turned out
  Youll run for your life
  Youll cry out so loud

  But lay down your head
  On your little pillow
  Whenever Pa comes back
  I promise Ill let you know

  Musik og tekst Thomas Koppel,Anders Koppel

  KH
  Marina

 68. Mats Lindgren Says:

  Back at home again after an unforgettable visit to Copenhagen last weekend. The great concert house and the Savage Rose on stage. Could it be better? I’ve seen a lot of S R concerts over the years, but this was one of the best so far. The crowd went wild towards the end, and I think that their response lifted Annisette and the band even higher. Annisette sang, danced and gave everything to us. There were a few cameras around in the hall and one cameraman was running around the stage for the whole concert. I wonder what that will lead to? A show for TV or concert DVD?The only thing that could have been different is that I prefer to stand up and “take part of” a concert more than “to sit beside” watching it.

  Love and freedom
  Mats

 69. Peter Rahbek Says:

  Dandy Swingers - River Deep Mountain High, Forum 1968. Blev vildt forelsket i Annisettes unikke stemme og har været det lige siden.
  December, 2012 i DR-koncerthuset. En lille, barfodet Pocahontas, med fjer i håret entre scenen til tonerne af en sublim, klassisk 60’er rocklyd … salen emmer straks af kærlighed.
  Den nye cd, som jeg kendte i forvejen, er uovertruffen og noget af det bedste jeg har hørt fra Savage Rose.
  Jeg må dog indrømme at “Wild Child” fik hårene til at rejse sig. Helt klart mit yndlingsnummer og det skal høres live. Pragtfuldt!
  Kære Annisette du har et band bestående af fantastiske musikere. Tak for en skøn aften i jeres selskab. Vi kiggede på stjernerne da vi forlod DR byen og sendte en hilsen til Thomas.
  Love and Freedom, Peter

 70. Frede Says:

  Don’t forget to tune in tonight at Eurock, 9pm Pacific time (USA). There’ll be an hour of music with The Savage Rose! :) Live streaming at http://soundtap.com/kusfinexile

  That is 1 December 05.00 UK time and 06.00 CET :)

  Hope I will wake up

  Frede

 71. Hans Peter Says:

  Hjælp: Teksten til “The Castle”

  Jeg mangler virkelig meget teksten til “The Castle” fra albummet travellin’ - fantastisk sang, er der nogen, der kan hjælpe.
  Mail: hp@silkeborg-gym.dk

  Vh
  Hans Peter

 72. Mats Lindgren Says:

  Couldn’t resist to take a last chance to see Savage Rose again on this tour. Looking forward to go to Copenhagen in less than two weeks for the dec 2 concert.
  Mats

 73. jesper Says:

  Kære Savage Rose folket..Its only the giving that makes you what you are..Vil altid bære musikken,minderne,stamningen af håb med mig overalt hvor jeg kommer,,Fra hjertet tak for al den fede musik..

 74. Katrine Says:

  Kære Annisette.
  Forleden gav min søster og jeg vores forældre koncert-billetter i fødselsdagsgave. De har været vilde med lige netop DIG i så mange år, men har alligevel aldrig været ude at høre dig LIVE. Så nu, da de er hhv. 62 og 72 år, må det være på tide!
  Når du spiller i Holbæk d.17. November, står der altså en glad Gerner og en glad Hanne og nyder din stemme i fulde drag <3

  Kærlig hilsen
  Katrine

 75. Tina Løjmand Says:

  Savage Rose…Livets Vilde Rose synger så stærkt og smukt, sammen de skønne unge musikere , som spiller og synger utrolig godt…Jeg tog hjem med mine sanser fyldt op af en vidunderlig oplevelse .
  Tak!

 76. Birthe Says:

  Kære Annisette og CO
  Tak for en vidunderlig koncert i dr. koncertsal søndag. Fantastisk at høre de nye sange live, der er så mange favoriter i blandt dem.
  Min frygt for lyden blev gjort til skamme. Den var fin.
  Dejligt at opleve jeres spillelyst.
  Rigtig god tur fremover med tourneen

 77. Esben Says:

  Tak for en forrygende koncert i går i DR’s koncerthus. Annisete synger stadig helt fantastisk, hun er helt utrolig, og med den sejeste rytmegruppe og de svedigste blæsere, blev det til en helt uforglemmelig aften. En af de bedste koncerter jeg har været til. Indledningen på 2. afdeling med grøndlandsk sang var virkelig også smuk. Koncerten blev bare bedre og bedre. Tusind tak og vi ses igen.

 78. Maiken Says:

  Tak for en rigtig fed koncert i går i Musikteatret i Albertslund! I havde rigtig god lyd og I er ikke mindst kanon dygtige musikere!
  Og det var en fornøjelse at lave mad til jer :)

 79. Birthe Says:

  Åh hvor jeg glæder mig til i morgen søndag hvor jeg skal høre S.R. i Dr´s koncertsal og så kommer menet. Jeg var der sidste gang til den første koncert hvor lyden var rigtig elendig men det sker forhåbentlig ikke igen.
  Tak for en fantastisk cd. Den bliver bedre for hver gang den spilles

 80. mette thorgård Says:

  Hej Anisette ! 1000 tak for jeres nye album.Super at høre dig tilbage hvor melodisk rock/pop går i et med din fantastiske stemme og intensitet. Er meget vild med “there´s a lovesong”,- fordi den i den grad indgyder håb for alle dem der måtte have brug for det.Masser af love til alle og endnu engang tak! Mette :D

 81. Pål Norborg Says:

  Hallo!

  Var på konsert med dere Lørdag 13 Okt, i Skien (Norge). Har vært en stor fan av deres musikk i mange år, elsker platen Black Angel. Men har ikke hørt dere live før nå. Hadde høye forventninger, men like vel ble jeg sjokkert….. det var så utrolig mye bedre enn det selv jeg hadde håpet på. Dyktige musikre, å for en stemme :-)
  Takk for en utrolig konsert!!!!!!

  Pål N.

 82. Morten Musicus Says:

  TAK tak TaK taK tAk…..for et fantastisk album der har fulgt mig i flere dage nu siden jeg købte det. taaak TaKK TaaaAk ;o)

 83. Eirik Says:

  Stor konsert på Rockefeller. Anisette er en himmelsk sanger og en vakker kvinne. Jeg fløy hele veien hjem. Veldig vakre låter og musikk. Men jeg savnet horn delen. Hvorfor var det ingen som spilte horn eller munnspill som på Love and Freedom cd? Det ville ha vært bra. Ellers takk for en vakker konsert.

 84. Vidar Johansen Says:

  Hei! Jeg var på Rockefeller i går. Tett ved scenen. Har svært mye av musikken, men aldri hørt dere live før. Det var interesant og anderledes! Musikk som kommer smygende inn på deg! På meg gjorde særlig “No more love to give” inntrykk. Dere hadde fortjent fullt hus! Det er en intensiv lytteøvelse å høre på dere! I dag hører jeg på CDen “Love and Freedom”. Gratulerer! Dere er gode!

  hilsener Vidar

 85. Mats Lindgren Says:

  Thanks for yet another great concert yesterday at Rockefeller. I won’t stop hoping for a live DVD. Isn’t it about time now?
  Mats

 86. Dag Says:

  DEN SORTE ENGEL. Selveste Annisette spilte med sitt Savage Rose på Rockefeller i går. Dronningen av skandinavisk rock. Prinsesse allerede tidlig på 70 tallet. Det var en stor opplevelse for meg. Jeg ble begeistret for musikken og den intense, vare, vibrerende og skrikende sangstemmen da Lpen Wild Child kom i 1973. I går stod jeg endelig ved scenekanten og ventet på Savage Rose. Først kom noen unge musikere, etter hvert kom den voksne lille langhårede (64) syngende og dansende barfot inn på scenen, og så kom Wild Child som nr 2. Litt dronning, litt flower power hippie med kjolen og fjær i håret, litt alv, litt engel - og med langt sort hår som hang alle veier rundt. Hun stilte seg på scenekanten 2,5 m fra meg og ble der, når hun ikke tok en rundtur på scenen. Jeg måtte tenke på Edith Piaf. Øynene lukket. Tykk eyeliner. Fingrer, hender og kropp gikk i ett med sangen, enten sangen var rolig eller den gikk mer over mot det skriket som jeg bare kan ta ute på havet når ingen hører. Noen ganger åpnet øynene seg opp, de var mørke, dype. Snakket hun var det hviskende. Først sa hun at når vi går hjem i aften, så har vi musikken å dele. Til slutt var det noen ord om at Love and Freedom, det er det som teller. Og har man en å kysse når man kommer hjem, så er livet så mye bedre. Love and Freedom. Vi sees igen. http://da.wikipedia.org/wiki/Annisette_Koppel

 87. Ole Says:

  Så er biletterne købt. Vi glæder os til at høre de nye sange live for fuld udblæsning. På gensyn, Ole og Karen

 88. Johan Says:

  Det är en underbar cd du gjort. Jag älskar den nya Savage Rose ljud, särskilt harmonica, strings och brass. Det är en cool oldschool ljud. Vi tar från Sverige för att höra dig i Oslo. Ser fram emot konserten i Oslo. Hoppas du spela alla de nya låtarna.

 89. Sabrina Says:

  Hej Anisette
  Vi har købt billet til koncert og også din nye cd og hold opp hvor er den god. Vi er vilde med den nye lyd. Vi elsker hele den nye blues soul lyud med trompet og saxofon. Min kæreste og jeg glæder os til at se dig live her på turnen med hele det store orkester. Det bliver SÅÅ fedt. Hjertelige hilsner.. Sabrina

 90. Mats Lindgren Says:

  Thanks for yet another GREAT album. Finally I got it and it has been on repeat in my CD-player a couple of days now. I’m really looking forward to hear the songs live in Oslo on October 11. Everything is arranged for the trip there. Hope to see many Savage friends there (which I usually do)
  Love and peace from Mats in Sweden

 91. Frede Says:

  Og Annisette er en lige så stor person og kunstner - det er jo ikke betinget af at hun besvarer hvert indlæg her på siden. Lyt til hendes musik, hendes interviews og hendes koncerter, hvor hun altid udviser sin taknemlighed til dem der trofast har støttet hende og bandet gennem tiderne.

  Kærlighed og frihed
  Frede

 92. Karen Says:

  Hvorfor svarer Annisette aldrig på lykønskninger eller andre positive tig??
  Det var Thomas Koppel ikke fir stor til og han var jo netop stor båden som person og som kunstner
  Bedste hilsner
  Karen

 93. Finn Poulsen Says:

  Hej Rune & Jarno - og resten af roserne!
  Det er en vidunderlig sej og smuk CD I har lavet!
  Vi kommer og hører jer i Koncerthuset!
  KH Finn og Ania

 94. Tina Løjmand Says:

  “Der er altid små lys i mørket og hvis man vil se og høre dem, må man ikke være mørkeræd”…
  Savage Rose, du har forført mig igen, med din sang, musik, vilje og styrke!
  Tusind Tak!
  Love.

 95. Klaus Says:

  Freedom to love! Yeay! Hvor er din nye plade dog overdådig fed. Din stemme rammer mig lige i maven og hjerte, når du synger “no more love to give” (hold da kæft en fantastisk Savage Rose sang). Det hele svinger og gynger og jeg er en lykkelig ejer af endnu en Savage Rose skive. Tak fra en hengiven fan. -Klaus-

 96. Carsten Sandberg Says:

  Kære Annisette.

  Jeg drømmer om at høre netop dig synge Lennon/McCartney-nummeret “She’s Leaving Home”. Al Jarreau gjorde det smukt i 1978 på “All Fly Home”, men når jeg hører hans udgave, kommer jeg altid til at tænke på, at du ville kunne gøre det endnu bedre, fordi smerten i nummeret passer rigtig godt til din stemme/det du står for. Overvej det…

  Mvh Carsten Sandberg

 97. Steen A. G. Says:

  Er du da skingrende tosset den nye cd er fantastisk. Jeg er igang med den tredie gennemlytning med massiv gåsehud og samtlige nakkehår fuldt rejste. En klassisk Savage Rose præstation med fuld energi, intensitet og nerve. Jeg er helt svimmel og sprængfyldt med sitrende nerver. Jeg glæder mig utroligt meget til koncerten i Aarhus Musikhus. Mange venlige hilsener, Steen A. G.

 98. Tonje Says:

  Det nye album er bare super!!!!!!! :-)))) Du er fantastisk Anisette og musiken lyder så sej. Vi rocker herhjemme i stuen og danser og danser. Min favorit lige nu er sangen Fredom to love som man bare må danse til, og den helt utrolig smukke No more love to give. Tak Anisette,,, du har gjort det igen.

 99. flemming Says:

  den ny savage rose cd er ude love and freedom,er et sandt mester værk af annisette og hendes ung musiker ,for det til at lyde super godt . ny mummer .

 100. Mats Lindgren Says:

  Today’s the day, but what happens. The first mail I received today tells me that the album has been delayed from the distributor!!!! I hope it won’t be a long delay………
  Mats

 101. Frede Says:

  The waiting is almost over. Monday (10 Sept) is D-Day for the new album. So far I have heard two tracks ‘Freedom to Love’ and ‘Heartbeat of Love’ and those two songs alone are worth the 5 stars awarded by GAFFA…. :) Please Mr Postman hurry up ….:)

  Frede

 102. LIfe long fan Says:

  What about the concerts in Norway? Trondheim??

 103. Frede Says:

  Dear Annisette

  Wishing you a very happy birthday and good luck with your new baby due 10 Sept. :)

  Love
  Frede xoxo

 104. Tina Løjmand Says:

  Happy Birthday Wild Rose.
  Love.

 105. Marina Says:

  Kære Annisette
  TILLYKKE med fødselsdagen, vi glæder os til 10. september og til efteråret.
  Kh Marina

 106. Patermart Says:

  I loved as much as you’ll obtain carried out right here. The cartoon is tasteful, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get bought an nervousness over that you would like be handing over the following. sick indubitably come further formerly once more since exactly the similar just about very ceaselessly inside case you defend this increase .

 107. Claus Larsen Says:

  Fedt foto af Anisette samt anmeldelse af koncerten december 1968! se: LF-rock.dk

 108. Henrik B. Hager Says:

  Will there be other versions/packages released. Like an Exclusive hardback book cover version or similar?

  Kind regards.

 109. Tim Says:

  Any progress on the paypal problem? I ordered a copy of the first album a long time ago - still waiting. :(

 110. gyndor from tyskland Says:

  i just bought “freedom to love” on amazon! great! i`m waiting for the whole album…..! big kiss for annisette!!

 111. Frede Says:

  Just one month before the new album ‘Love and Freedom’ hits the shops, yayyyyy :)

 112. Marina Says:

  … og tak for Run Rose run into the day…
  Den har gjort dagen lysere ind visse gange….
  Marina

 113. Tina Løjmand Says:

  Små blå blomster, fulde af kærlighed til livet..flyver ud af mine højtalere…”Don`t you forget that,you are not alone”…”Freedom to love-Love to freedom”…TAK!

 114. Jonn Says:

  Hej Annisette!!

  Jag har nyss lyssnat på er fina sång Planet of Paradise . . så fin den är , vilken känsla ni har , jag blir så glad och mitt hjärta hoppar av glädje!!

  Jonn i Sverige

 115. Bianca Says:

  Elsker det nye sang glæde mig til det nye cd :-))))))

 116. Galina Says:

  Dear Annisette !I wish you happiness! I fill and love you. My most favorite song is “For You Love”.
  Greetings from Russia.

 117. Frede Says:

  Yes Mats, Symphony 2 is amazing and we can remain hopeful that one day it will be available on CD :). Annisette has done other similar events. In 2006 she performed ‘Summertime’ and ‘ My man’s Gone Now’. Recordings have yet to surface.

  If ‘Freedom to Love’ is anything to go by, I can hardly wait for the album, which is due out on 10 September. The album is still untitled but maybe we have heard the title track :)

  For those who haven’t bought it yet here is a link

  http://www.youtube.com/watch?v=xOLr45GYxyQ&feature=youtu.be

  Enjoy it really is fantastic :)

  Frede

 118. Mats Lindgren Says:

  Am just listening the “Second symphony” (thank you Frede)and wish so much it would be released on CD. It’s a fantastic composition and fantastic vocals from Annisette and choir.
  Mats

 119. Mats Says:

  Wow! Freedom to love is really super. I like the version from 2009 as well, but this new, heavy and bluesy, version is even better. The expectations for the new album is high with such a good “foretaste”
  Mats

 120. Rikke Says:

  Hej Anisette,

  Ved ikke om du kan huske os fra Odense ? Vi har købt den nye sqng og glæder os utrolig meget til den nye plade. Freedome to love er en super sang. Fed fed blues ;) og du synger jo som altid helt overjordisk. Knus fra Odense-banden

 121. mette Says:

  Hej,,,,,yesss hvor er den nye sang dog god,,,rigtig fed ny sound og stemning,,,er vild med den gammeldags lyd med horn,,og du annisete du skønne kvinde,,du syngger så hårene rejser sig…af hjertet tak,,,,

 122. Kristoffer Says:

  HOLD KÆFT HVOR ER DEN NYE SINGLE FED! JEG HAR LIGE KØBT DEN PÅ ITUENS OG DEN KØRER PÅ REPEAT! LOVE IT!!! JEG HAR IKKE RIGTIGT HØRT SAVAGE ROSE FØR (MEN MINE FORÆLDRE HAR), MEN NU GLÆDER JEG MIG TIL ALBUMMET! HILSEN EN NY FAN

 123. Frede Says:

  Er der nogen der kan kaste lidt lys over et nummer kaldet’Aftermath’ af Kim Skovbye. Annisette lægger vocal til og kan bedst beskrives som ethereal :)

  Frede xx

 124. Frede Says:

  Hejsa

  ‘Freedom to Love’ blev til i forbindelse med World Out Games i 2009. Sådan lød den i 2009, har endnu ikke hørt den nyeste version

  http://www.youtube.com/watch?v=gEiym69fwYE

  Frede

 125. Puk Says:

  Hej Anisette. Jeg har også lige hørt freedome to love på p4. Helt fantastisk fantastisk nummer. Du synger så sejt som ingen anden. Hvornår kommer albummet?Jeg kan ikke finde noget om det her på siden. Nogen der kan hjælpe?

 126. Tom Says:

  Vi har lige hørt den nye single radioen! Wow hvor er den fed!!!! Det er det bedste jeg har hørt fra Savage Rose siden Black Angel. Rå bluset og soulet sound og fantastiske Annisette. Vi glæder os så utrolig meget til pladen. Hilsen Tom & Lisbeth

 127. Bjorn Warnes Says:

  What about Trondheim Norway this year Anisette we have seen you twise in Trondheim at Byscenen and we love to have you back. Det skulle ha vært show.!

 128. Marina Says:

  Conni og Birgitta
  Many of the concerts can you see on gaffa.dk and palle hjort side also DRs Musikhuset there is a big concert in October 2012, but there are about 10 concerts I have found on the net, so try again, but not on this side….
  Marina

 129. conny o birgitta Says:

  can anyone tell us the complete tourplan in denmark for 2012, are planing our holiday and want to know how many conserts there will be in Denmark this autum

  See you soon we hope

 130. Marina Says:

  Hej alle !

  Mange af SR koncerterne for 2012 kan ses på Gaffa.dk og på Palle Hjorts hjemmeside.
  KH
  Marina

 131. Lars Hansen Says:

  Alwayes been inspired by your magic and power of voice.

  Would like to make a recording on Spot Festival 2012 in Århus for ArtTalents.Com

 132. Tina Løjmand Says:

  Yes!,that was realy good news…I am looking forward to the new songs and music from you!
  Love!

 133. Birthe Says:

  Yes Fantastic news, I´ll looking foreward for the new album. Read thise fantastic new in Home/News

 134. Mats Says:

  Frede. That Savage Rose were planning to come to Sweden was maybe just for the recording of the new album and not for any concerts?.
  Mats

 135. Mats Says:

  Thanks for the wonderful news.

  Mats

 136. Marina Says:

  Hej alle!
  Vi savner information og nyheder om SR.
  Ser på siden ofte og der sker INTET.
  KH
  Marina

 137. Mats Says:

  Great news Frede. Seems like you have more information than Gaffa.dk, the webmaster etc. Kind of you to forward the info to us who are eagerly waiting for news. Little bit strange though that no info appears on this site from the webmaster? Wouldn’t it be a good idea to tease us with info about coming concerts, albums in creation etc?
  Mats

 138. Frede Says:

  Great news. Our beloved Savage Rose are currently in the studio working on new album. Expect new album out some time this Autumn

  Frede xx

 139. Mats Says:

  Dear webmaster
  Give us some news now please. As a regular visitor I expect to find the latest news here first, not elsewhere. There are hints about concerts in Sweden (wonderful news - if so) also about concerts with the whole group (with war paint?) playing songs from the coming album (when)
  Mats

 140. Kenneth Says:

  Hej Birte.
  Tak for din reaktion. I mellem tiden har jeg fundet ud af det. Nummeret hedder The Castle.
  Det er bare et fantastisk nummer, specielt når det bliver trykket af live.Annisettes stemme er jo bare fantastisk.
  KH Kenneth.

 141. Birthe Says:

  Hej Kenneth
  Jeg har kigget på dit spørgsmål om en sang der skule hedde The Ship. Ved ikke om du har hørt fra SR men jeg har en singleplade med et nummer som hedder: Der sejler et skib. Det er filmmusik fra 1989. Filmen hed : Lykken er en underlig fisk. Kunne det været det nummer du leder efter ? Hilsen Birthe

 142. Kenneth Says:

  Vil høre om der var en der kunne hjælpe mig. Kan ikke finde nummeret The Ship. Hvilken cd findes den på?
  Knus Kenneth

 143. Anne Says:

  Kære Savage Rose

  Endnu engang takk for at trække mig op af hængedyndet, når jeg er ved at give op. Annisette er simpelthen den stærkeste naturkraft, jeg kender til!!!

  Et varmt og godt forår til alle

 144. Paul Nielsen Says:

  Kære Anisette (Savage Rose )
  Jeg arbejder frivilligt i Landsforeningen af Psykisksyge i Danmark.
  Vi laver en kampagne hvor vi oplyser om alle de dødsfald som der er pga den Psykiatriske behandling.
  I den forbindelse har vi Demo / Stormøde på Rådhuspladsen den 1 juni.
  og jeg vil høre om i kunne have lyst til at støtte os på Rådhuspladsen kl 16.00 evt
  Paul tlf 23654403

 145. Søren Pedersen Says:

  “Univesal Daughter” Blev inviteret til koncert i GJETHUSET til en fantastisk oplevelse og en helt speciel aften med Savage Rose. Nu blomster foråret med hm… fordi jeg har det dejligt med jeres musik. Nyder stemning af den koncert igen og igen! With love SP

 146. Mats Says:

  Hi Frede! Wonderful news. Savage Rose are more than welcome to Sweden. No further details at the moment you say, but what details are there now? I’m really looking forward to hear more.

  Mats

 147. Frede Says:

  Congratulation Sweden, looks like you finally will get a visit from Savage Rose. No further details at the moment but stand by…..

  Frede

 148. Peter Christensen Says:

  Where the heck is your e-mail address? I’m still trying after 3 years to reach you to find out what happened to the CD I ordered then. PayPal won’t reimburse me because they have a record of your having received payment.

 149. Mette Kirkegaard Says:

  Hey.
  Sidder og er ved at blive grøn i hovedet…. Mindes at Savage Rose lavede et nummer, hvor tilhørende musikvideo var en galoperende hest i et cirkustelt.. Hvad var det for en sang og husker jeg rigtigt??
  VH Mette

 150. Simon Says:

  Hej alle Savage Rose fans.
  Jeg har uploadet 2 ret gode optagelser på youtube fra Annisette´s nylige tournéafslutning på Vega. “Sangen for Livet” og “Palæstinas Sang”. Gå ind og nyd disse 2 fantastiske sange med en uforlignelig Annisette og et sublimt band.

  Dear all Savage Rose fans.
  There are 2 new songs uploadet on Youtube from Annisette´s last koncert on Vega. “Sangen for Livet” and “palæstinas Sang”. Enjoy!!
  Love from Simon

 151. Marina Says:

  Kære alle!
  Jeg har også sunget med på alle sangene i 40 år!
  Man kan vække mig om natten og alle teksterne er present.
  Men hvorfor får vi ingen nyheder her på siden, det ser vi frem til….????

 152. Birthe Says:

  Godt gået Frida
  Da jeg var ung skrålede jeg med på SR sange specielt fra de første 2 lp´er og i dag har jeg en rimelig god sangstemme så bare fortsæt

 153. Frida Diamant Says:

  Kære Savage Rose!
  Jeg har et nyopstartet band, vi spiller Savage Rose sange. Jeg er betaget af Annisette’s stemme. Jeg er vokset op med Savage Rose. Da jeg var lille skrålede jeg Wild Child!

  Gode Tanker herfra, Knus Frida Diamant

 154. Mats Says:

  Hi!
  Any news about the recording sessions that were planned to take place in the US in january? Any news what so ever?
  Love from
  Mats

 155. Lena Says:

  Nice advance publicity on Naja’s new album - congratz Naja! :)
  http://politiken.dk/poltv/nyheder/kultur/ECE1520243/erik-jensen-disse-udgivelser-skal-du-holde-oeje-med/

 156. Mats Says:

  Thanks Frede for your thorough review. How I wish I’d been there.
  Mats

 157. Frede Says:

  OK Mats :)

  As always when you have an opportunity to attend a concert with Annisette, being it with Savage Rose or as in this instance under her own name, the anticipation automatically goes up several notches and Annisette & Co customarily manage to exceed these wild and unrealistic expectations. This evening at Vega was no exception.

  Before the concert itself the pre-recorded tape sounded with images from a market place/amusement park mixed with the voice of a very young Annisette - an obvious reference to how it all started all those years ago. Not sure the audience as a whole got it but then again not sure if it mattered :).

  First on stage was Palle and he was swiftly followed by Frank and finally Knut disguised as a dwarf, thus the circus theme continued. The stage was set and Annisette appeared wearing a coat and shoes and carrying a huge suitcase. She looked around, put the suitcase down and removed her coat and shoes. She opened the suitcase and pulled out a microphone and entered into the first song – Bella Vita. This is the title song from the musical Annisette and Thomas wrote in the late 90’s and it is a beauty and a great opener. It was followed by ‘Kom varm dig ved min side’ and ‘Inuit Nunat’ from the album ‘Solen var også din’. This was a truly magnificent rendition of the song with Palle and Frank doing backing vocals. We are so used to female backing singers so to hear male voices was a surprise and it worked wonderfully well. Other high-lights from the first set were the heavy rocking ‘Go’morn Go’morn’ and the desperately beautiful and heart-wrenching ‘Den Snehvide Lilje’ about a young girl dying from her heroin addiction.

  Second set started with an excellent ‘Byen vågner’ followed by the magnificent ‘Fløjten bag muren’ (the only song in Danish I have seen performed live previously) and the journey continued with ‘Fri som en sommervind‘, ‘Lille Melankoline’ and ‘Nattergalen fra Kosova’ the anti-war song from the tragic and war torn Balkans. (Kosova’s heart is burning / mad dogs are chasing her). After two hours we had reached the end of the road with the life affirming ‘Sangen for livet’ (Song for life). Of course we demanded more and were treated to ‘Junglebarn’ and Palæstinas sang’, which clearly means a lot to Annisette and a cause she continues to fight for.

  We demanded still more but of course it had to end and I everybody else left happy and content having witnessed another stellar performance.

  Annisette’s voice was as strong and powerful as ever and it never ceases to amaze me how she is able to project her voice even with the microphone pulled down by her side. She danced and moved around the stage as possessed or she sat quietly on the stage and let her voice do the rest.

  Palle did what Palle does :) i.e. he plays with devilish enthusiasm – so competent, so engaged, so brilliant.

  Frank showed off his fantastic talents as a multi-instrumental musician, and added an extra dimension to the music and the evening as a whole.

  Knut (the unknown no longer) has the appearance of the most laid-back drummer in the music history since Ringo Starr. Yet, with minimal fuss and movement he manages to create more intensity than Keith Moon and John Bonham put together.

  Let me sum up my experience of the evening with a quote from a professional critic (Geiger) ‘..in a Danish context it simply doesn’t get better than this. Neither musically nor humanly’. Let me add you can substitute Danish with Universally.

 158. Mats Says:

  Frede

  Could you please give us a concert review?

  Mats

 159. best bread maker Says:

  Wow, awesome weblog format! How long have you ever been blogging for? you made blogging look easy. The entire look of your website is fantastic, let alone the content material!

 160. Kim Angelo Hoffmann Says:

  Kære Annisette og band.

  Tak for en rigtig stor oplevelse inde i Vega, det var en meget mere end en koncert :-)

  Kærlig hilsen
  Kim

 161. Mats Says:

  Hi

  Looking forward to a Savage Rose new year with a new album (recording in january in the U S) and a live DVD. Also looking forward to concerts in 2012.

  Love and peace
  Mats

 162. Frede Says:

  Wishing everybody a happy and peaceful 2012.

  Frede xx

  PS. Looking very much forward to 7 January at Vega - everything booked and prepared :)

 163. Mats Lindgren Says:

  Happy X-mas to Savage Rose and all S R friends.
  Love
  Mats

 164. Annette ørskov Says:

  Kæreste Anisette og band
  Hørte jer i Vostrup i går. Det er en af de stærkeste musikoplevelser jeg har haft. Hvor er I seriøse og dygtige.
  Jeg er gammel 70′er pige, og har fulgt dig, Anisette, gennem mange år. Der er en særlig aura omkring dig, som om du ikke rigtig er af denne verden. Din sang og din musik berører mig meget, det er som om jeg rigtig mærker livet når jeg hører dig fortolke dine sange. Du synes så ægte og i overensstemmelse med dine værdier. Tusinde tak for en fantastisk aften, håber I vil spille sammen igen.
  Kærligst Annette

 165. Kenneth Says:

  Kære Annisette.
  Tak for en uforglemmelig aften i Vershuset i Næstved.3 dejlige og dygtige musikkere sammen med dig gav en fantastisk oplevelse.
  Fuld af kærlighed.
  Kenneth.

 166. Allan Frederiksen Says:

  Kære Anisette.
  Ikke mere stage diving,! tak! - for en super dejlig koncert i Portalen.
  Det er nogle dejlige drenge, du har med.
  Vennerne og jeg havde, bortset fra 10 nervepirrende minutter, skønt, tårer i øjenkrogene.

 167. ole clemmensen Says:

  Tak for en super koncert i portalen , kæmpe musikalsk oplevelse. På trods af at ingen mennesker kan flyve :-) føltes det som vi fløj på englevinger efter koncerten !! Fortsat god turne.

 168. John Says:

  Are you ready for Annisette. Vær forberedt på chokerende smertefulde oplevelser med Annisette.
  Ved koncerten i Grenå blev vi trukket med rundt i et lydunivers, hvor morgenstemninger og følsom stemme rørte vore hjerter fra de triste sider af livets oplevelser, og hvor vi erkendte at når Annisette synger Sangen for livet, er det vigtigt at passe på livet, og fortsætte med at synge de nødvendige sange om ild og frihed.

 169. Gerd Says:

  I´m from Germany and I´ve been loving the music of Savage Rose for about 25 years. So I was very glad to visit finally my first Savage-Rose-concert, in Drammen, 2 weeks ago. To be honest: the first half an hour of the concert I was just crying tears almost all of the time. First because of the mighty and power of Thomas Koppels melodies and Annisettes voice. And second because I remembered at the same time that in the 1980ies (when I was a teen) only that terrible & cold new wave music was modern and not such “music from the heart”. Not often I wish to be born 10 years earlier, but in the case of music that would fit perfectly…
  Anyway, thank you very much for a great concert! This is a rememberance for ever… Band was/is fantastic (especially the guys on drums and organ - how did the organ player manage this perfect gloomy Anders-Koppel-organ-sound?)
  Annisette, go on!
  Kindly regards & mange takk from Germany
  Gerd

 170. Lasse Ellingsen Says:

  Sandnes Kulturhus 22.10.11
  Jeg har vært fan av dere helt fra begynnelsen,
  så jeg tok mine døtre med på konsert slik at
  de skulle skjønne hvorfor jeg er fan av dere!
  De var helt totalt målløse etterpå!
  Vi takker dere for en fantastisk konsertopplevelse
  denne kvelden-Anisettes energi er utrolig!
  Lasse Ellingsen

 171. Mats Says:

  Hi Frede and all
  Yes, I agree that “You’ll know in the morning” has grown to be a real killer when performed live. That’s what amazes me everytime I go to a Savage Rose concert. The early songs comes out like new songs. They are still recognizable, but presented in a new way. I wonder what early Savage Rose songs would sound like in unplugged versions? I think Refugee is almost an example of that, though not unplugged, but very stripped down.
  Love from
  Mats

 172. Turid og Trond Says:

  Wonderful concert in Oslo on October 15th! Finally we got to experience The Savage Rose live. :-)

 173. Brynjulf Toset Says:

  Trondheim 12.10.2011
  En opplevelse å endelig få oppleve dere live på Byscenen i Trondheim. Jeg glemmer det aldri og vil være der neste gang dere kommer. Annisette er ett unikum som sanger og som artist.

 174. Frede Says:

  Hi Mats and all

  Sounds like Olso was another great success. I find myself listening a lot to the live recordings from Skanderborg these days, which of course includes the 2011 version of Refugee and I can only agree with you Mats that it is absolutely wonderful but the song that I like even better is ‘You’ll know in the Morning’. I don’t think it has ever sounded better.
  Also, I recently acquired a tape record player so I can once again listen to the live recording of the concert from Copenhagen anno 1996 - The Black Angel Tour. I am still intrigued by the opening number ‘Mr Gold’
  All this leads to “we need a ‘live’ and un-edited concert on DVD” :)

  Lots of love
  Frede

 175. Mats Says:

  Just came back from the concert in Oslo concert house. what a wonderful concert. I just love the version of “Refugee”. Though I prefer to see you in another venue than a concert house (I don’t want to sit, I want to stand up and enoy your music) I think this was a wonderful concert. Thank you for tonight and a special thank you of course goes to you Anisette. You are a marvellous performer, compared to none.
  Love
  Mats

 176. micke Says:

  takk for en flott konsert her oppe i Bodø

  mange hilsener
  micke og bente

 177. Mats Says:

  Leaving my small home town in Sweden early tomorrow morning to go to Oslo for the Savage Rose concert. Hope to see a lot of Savage Rose friends there.
  Love
  Mats

 178. Pethra Says:

  Hello!
  Here’s a great fan of The savage Rose..Anisette. I am planning to make a Swedish translation of “sangen for livet”…I’ve been doing music for a long time and now I’m a student at “visskolan i Västervik” (learning never stops)…however i simply cannot find this danish text anywhere!!!! Very frustrated need som help…
  Regards, Pethra Norlind

 179. lene dilling Says:

  Ja ja, sådan kan man spørge. Jeg fandt det selv. Det var den 10. april 2002….. så holder vi squ en lille fest og hører masser af savage roses ørehængere….. :o)

 180. lene dilling Says:

  hallo hallo
  til april har min mand og jeg været kærester i 10 år. Nu er det lige at vi ikke kan huske datoen. Savage Rose spillede i Holstebro Musikteater i april 2002. Er der nogen, der kan huske datoen. Det kunne være sjovt at vide. Skøn musik gennem mange mange år, følelserne koger og de politiske budskaber kommer igennem klart og tydeligt….
  kærligst lene

 181. Marcus Says:

  To Mats. At lest three in Norway is now confirmed, Trondheim, Oslo, Sandnes, since you can buy the tickets on billettservice.no

  Marcus

  We just updated the LIVE page, and all dates in Norway are confirmed.
  Webmaster.

 182. Mats Says:

  Any news on the Norway tour? It says TBC which means to be confirmed. Is it confirmed yet?
  Love from Mats

 183. Tina Says:

  Late, but not forgotten…. Happy Birthday Wild Rose…Stay with us and sing love songs with us.
  Tina.

 184. jarle Says:

  når kommer du til bergen igjen??

 185. Jakob in the Plain Says:

  Det var en udsøgt fornøjelse endelig at få Wild Child, Long Before I Was Born og mange andre numre fra Old Rose pladerne på jeres fantastiske sommerturné :-) Har set at I spiller til Christianias fødselsdag - hvor og hvornår ? Tusind tak til Anisette for alle disse fantastiske oplevelser gennem årene - og de drenge spiller bare vidunderligt!! PS: Det hammond-møbel Palle tramper i på scenen - er det en gammel Koppel-kuriøsitet; har vi set Anders Koppel spillet på det i tidernes unge morgen ????

 186. Steinar Bones Says:

  Jeg ser på turne’planen at Savage Rose kommer til Olavshallen i Trondheim den 12. oktober. Kan dere bekrefte at dette er tilfelle? Jeg kan ikke finne at konserten står på programmet til Olavshallen.
  Jeg er en stor Savage Rose-fan og ønsker og håper på en fantastisk kveld med Savage Rose i Trondheim
  Vennlig hilsen
  Steinar Bones

 187. Mats Lindgren Says:

  Thanks for the updates and also for the new live recording I’m listening to right now. Unfortunately I haven’t had the possibility to see any of your concerts this summer, but hopefully I will be able to go to Norway in october. See y’a then.

  Love from Mats

 188. Mathias Parsbæk Skibdal Says:

  Hej Anisette, Palle, 2xAnders, Rune, Naja og Amina.

  Den 29. oktober afholder CARE Danmark et større medlemshverningsevent på Carlsberg Museum i Valby. Eventen skal sikre os en masse nye medlemmer, der vil hjælpe os med at lave endnu mere langsigtet udviklingsarbejde i Afrika og Asien.

  Det bliver et kulturelt arrangement med musik, billedkunst, foredrag og debatter, og alle de kunstneriske bidrag sker på frivillig basis, så flest mulige penge går direkte til vores udviklingsprojektet i Afrika og Asien.

  Jeg skriver til jer, fordi jeg synes det kunne være helt fantastisk, hvis I vil komme og spille i en halv times tid. Er det noget I kan overtales til?

  Skriv endelig til mig på oplyste mail, hvis I er interesserede eller vil høre mere om arrangementet.

  Mvh.

  Mathias Parsbæk Skibdal
  Fundraiser, CARE Danmark.

 189. Frede Says:

  Hey
  Thanks for update, always a pleasure to get news from our beloved Savage Rose. Here is the link to download the 7 songs from Skanderborg Festival - sounds great :) - they charge Dkr 49.00 - well worth it.
  http://www.next2live.com/home

  Early birthday greetings to Annisette, wishing you happiness and good health on your special day.

  Love and peace
  Frede

 190. Sven Ingvartsen Says:

  Kære Annisette,

  Du og Savage Rose står som en fakel for ægte skønhed, liv og frihed. Jeg har en bøn om hjælp.
  Ved du at regeringen er i færd med at ødelægge den sidste større sammenhængende vilde og skønne natur der er tilbage i Danmark. De fælder skoven i Østerild og vil opfører et kæmpe industri anlæg.
  Vi er nogen få lokale og aktivister der kæmper for at redde områdets umistelige værdi for mennesker og en vild rose. Annisette din stemme kan nå ethvert hjerte. Vi har brug for din hjælp enten ved at du siger noget eller synger en sang. Kærlig hilsen Sven Ingvartsen se www.nationalttestcenter.dk

 191. Playptola Says:

  Really nice Post. Thanks

  Freerider

 192. Tina Mogensen Says:

  Dejlig varm stor oplevelse i tivoli. Jeg glæder mig til at se og høre jer en anden gang igen.

  Mange venlige hilsener
  Tina

 193. Eiwind iversen Says:

  Kjære Anni..dere lager den mest fantastiske musikk.Vi er en Nasjon i sorg.Ikke en annen artist vil vi ønske mer velkommen enn Anni..og savage rose.Jeg ser frem til konsertdagen med glede(og litt sorg)Velkommen til Norge.Eiwind

 194. linda regine Says:

  Hej jeg har lige hørt sangen “min lille sol” og det er endnu et fantastisk stykke musik sunget med anisettes fantastiske stemme. jeg har ledt efter nummeret men kan ikke finde det nogen steder.Hvad hedder cd en nummeret er på.

  Venlig hilsen Linda Regine

 195. Finn Kjærgaard Says:

  Tak for en dejlig aften i Tivoli

 196. Tina Says:

  Hold da op!…Det øsregnede , folk omkring mig var lige så tændte og opstemte som jeg… Skøn stemning!…Jeg tog hjem våd og beruset af fantastisk musik og Annisettes pragtfulde stemme, samt hendes varme og kærlige udstråling… de gamle sange har fået nyt liv , smukt!!
  Tusind Tak.
  Knus Tina.

 197. Hans Wendelboe Says:

  Hej Annisette!
  Jeg er 63 år og har fulgt dig musikalsk siden Dandy Swingers-tiden til starten af The Savage Rose, hvor jeg så Jeres allerførste koncert i København samt flere senere.
  Nu er det mange år siden sidst, men i aftes i Tivoli så jeg Jer igen. Sikke en koncert! Og sikke nogle dygtige unge musikere du har fået samlet. Tak til Jer alle. Take care!
  Hjertelig hilsen Hans og Ana Maria.

 198. Hans Peter Says:

  Kære Annisette, dine døtre og de andre medlemmer af bandet.

  Som sædvanlig gjorde du min aften stor i aftes i Tivoli.
  Sikken energi, sikken glæde, sikken taknemmelighed du udstråler.
  Det var en koncert i Thomas, men så sandelig ikke mindst i din ånd.
  Da du fra scenen sagde “tak skal i ha’” kunne jeg ikke lade være med at råbe “selv tak”, men var nok lidt for langt fra scenen til at I kunne høre det.

  “I sne og regn skal posten ud” siger et ordsprog, men nej, i regn er du smukkest Annisette, selvom jeg håber på solskin næste gang jeg skal møde dig som publikum. What ever, du er en sol.

  “Let us have a revolution” for medmenneskelighed og fred.
  Knus
  Hans Peter

 199. Bo Hilsted Says:

  Kære Savage Rose

  Tak for en fantastisk koncert i går aftes i Tivoli. Hvor var det skønt - og livsbekræftende at høre de gamle numre igen. Min voksne søn var meget imponeret over musikken.
  Vi ses snart igen(Helsingør)
  Bo

 200. Lena Says:

  Hej Anni og Co,

  Jeg dukkede som så mange andre op i Tivoli i aftenens skønne regnvejr, og endnu engang fik jeg serveret et brag af en energifyldt, levende, engageret og sprudlende koncert. Oh, I skønne mennesker.

  Jeg medbragte mit kamera med den intention at lege koncertfotograf. Jeg fik da også 3-4 fine billeder. Derefter tog fødderne over og de resterende 100+ billeder er mere kunstneriske end de er dokumenterende.

  For på trods af jeg på nuværende tidspunkt burde være mere eller mindre “immun”, skal vi ikke mere end 5 minutter ind i en Savage Rose koncert, før jeg glemmer alt omkring mig og bare danser og synger med.

  Også for det skal I have tak.

  Jeg glæder mig til Skanderborg.

  Love,
  Lena

 201. Christian Says:

  Hvilke musikere er med på scenen, når Savage Rose giver koncert den 15. juli i Tivoli?

 202. pineapple cufflinks Says:

  I’m impressed, I have to say. Actually rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me let you know, you have got hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the difficulty is one thing that not sufficient individuals are speaking intelligently about. I’m very completely satisfied that I stumbled across this in my seek for one thing referring to this.

 203. Birthe Says:

  Hej Gyndor
  I can tell you that the number “Hey Joe” has been released in Denmark on a triple cd called : Herfra hvor vi står. It´s danish musik from 1966 - 1976

 204. Ove Says:

  Svar til Ulf.
  Sangen du etterspør heter “I kan ikke slå os Ihjel” og er fra en plate som heter “Christiania”. Du kan forsøke å bestille den gjennom Karma.dk.

  Lykke til
  Ove

 205. Ulf Warnefalk Says:

  Hej!
  Jag söker ett album med Anisette där hon ingår tillsammans med andra artister. Albumet är på dansk, och jag söker efter sången “.. ha os i hjäl..” Den handlar om som alla andra om solidaritet. Anisette + en manlig sångare, och gemensam kör.

  När kommer Anisette till Sverige? / Ulf

 206. Christian Says:

  Hej Annisette
  jeg har en lille udfordring, du måske kan hjælpe mig med.

  Jeg skal giftes med en sød kvinde om en måneds tid og min tale til hende, mangler lidt kant.

  jeg er selv 33 og min kæreste er 41.

  Vil du kunne give mig 3 korte råd til hvad jeg skal gøre, for ægteskabet bliver en succes og kærligheden ikke forsvinder??

  Rigtig god sommer til dig

  Christian :-)

 207. gyndor from tyskland Says:

  someone did put an unreleased version of “hey joe” with great annisette-vocal on “youtube”! phantastic!!! listen!!!

 208. Birthe Says:

  God bedring til Annisette.
  Jeg havde glædet mig til at høre Annisette i Jazzsphere men sygdom er vi jo ikke selv herre over.
  Nu håber jeg du bliver klar til Tivoli.

 209. Ole Says:

  Thanks Savage Rose for the music! I’ve followed you all these years. And now I discovered your daughter Billies new music with the catbirds. I like it. Do you know where I can buy it ?

 210. Leif-Erling Løvoll Says:

  Hei Annisette og resten av det fantastiske band!
  Det har vært en fornøyelse å få høre den musikk som Savage Rose har skapt fra starten i 1968 og frem til i dag. Det er flott at det har blitt foretatt nyutgivelser som har gjort det mulig for meg å skaffe en komplett samling.
  Etterhvert fikk jeg også med meg en konsert på Tivoli i København og deretter en på Rockefeller i Oslo. Det var stort.
  Etter den triste meldingen om at Thomas var død, ble det en ny anledning til å høre Savage Rose på Rockefeller i 2008. Det føltes rart før den første konserten uten Thomas, men jøss hvor de nye musikerne imponerte. Nå fikk jeg høre dette band for tredje gang i Haderslev, og det ble nok en fantastisk opplevelse. (Konserten med Naja Rosa etterpå ble en fin fortsettelse, og hennes album er meget bra!)
  Jeg vil nå komme med en bønn. Kan dere gjøre opptak av dette band med alle de gode, gamle melodiene som de har arrangeret og fremføret så fantastisk sammen med Annisette? Dette vil bli et kjærkomment supplement og et viktig minne for alle oss som setter pris på denne deilige musikk. Det trengs sikkert en dobbel CD for å få plass til alle melodiene som dere allerede har spilt sammen, men jeg synes at alt fortjener å komme med.
  Er det noe håp for at dette kan realiseres?
  Drømmer om at når jeg blir pensjonist om 15 år, så kan kan jeg få gjenoppleve disse konsertminnene her hjemme i stua.
  Hilsen en stor norsk (Sykkylven/Ålesund) beundrer av Annisette og Savage Rose og som har vært det siden mitt første bekjentskap til musikken tidlig på 70-tallet

 211. Andrea Says:

  HI!
  planning to come at the concert at Tivoli Garden in july, but also in huge need to contact Mrs Annisette.
  I have to bring hers cheers and some little things by friends from my town, Vigevano.

  If someone can help me, this is my mail andea17733@gmail.com

  Bye!see you at tivoli!

 212. Birthe Says:

  Hejsa
  Jeg er glad for at jætten hansen havde god lyd d. 21. i koncerthuset, for siddende på gulvet på 8. række ude i siden var lyden millest talt elendig. Jeg var heldig og fandt en plads lidt tættere mod midten og det hjalp lidt. Men alt i alt en stor skuffelse og jeg håber at dem som kom dagen efter havde et bedre lydbillede.
  Prøv dette link til jazzfestivalen. Der fik jeg billetter: www.valbysummerjazz.dk

 213. Jætten Hansen Says:

  Tak for endnu en transcenderende oplevelse d. 21.05. i Koncerthuset med en fantastisk lyssætning. Synd at “bagpublikum” skulle have lydproblemer, på forsiden var alt mere end perfekt. Der er jo fantastisk at være vidne til en sådan blomstrende vitalitet og styrke.
  Tak, tak, tak til alle.
  Jeg vil gerne til Valby Jazzfestival, men har søgt og søgt på nettet - kunne man få lidt mere info??

  Knus fra jætten

 214. Claus Dissing Says:

  Hej. Vi er desværre meget, meget skuffede over koncerten d. 21. maj i koncerthuset. Jeg havde købt de dyreste billetter til hele familien på 1. balkon midt for, og alligevel fik vi den dårligste lyd, jeg nogensinde har oplevet til en koncert! Ja, så fælt var det desværre - og jeg har vel at mærke 11 års erfaring som lydtekniker på DR, så jeg har lagt ører til en del i min tid. Det hører også med til historien, at vi betalte for en hotel-overnatning for familien, og at vi kørte fra Nordjylland lørdag morgen med det ene formål at skulle nyde Savage Rose i koncerthuset. Øv øv øv, skuffelsen er næsten ikke til at bære. Jeg har derfor tænkt mig at klage til DR, og jeg har derfor et spørgsmål: Hvem har booket Savage Rose til koncerten? Er det DR eller er salen lejet til formålet af en promoter? Med venlig hilsen

 215. Tina Says:

  Savage Rose, endnu en gang tog I mig med på en rejse, fuld af kærlighed, håb og magi…. Tusind tak for en fantastisk koncert!

  kNUS tINA

 216. Dorthe Mik Says:

  TAK!
  Kære Savage Rose. Tak for en skøn koncert d. 22.maj 2011 i DR koncertsal.
  Selv om vi mest så jer fra ryggen, gav I os en livsbekræftende og mindeværdi oplevelse - på alle måder.
  Den nye generation af ‘roser’ I nu har taget til jer, er skønne. I løfter og giver hinanden energi - og det smitter ;o)
  Bedste forårshilsner - Dorthe

 217. Maria Møller Says:

  Kære Savage Rose,

  Er det muligt at komme i personlig kontakt med jer? Evt. igennem en e-mail? Jeg har nemlig en meget personlig forspørgelse.

  Med venlig hilsen,
  Maria Runøe Møller

 218. lone i jensen Says:

  Kære savage Rose
  Sikke en dejlig oplevelse på værket i Randers.
  I er bare utrolige,jeg fik en trance oplevelse ud over det sædvanlige,så smukt,så råt , og så livsbekræftende,alle følelser var der.Tusind tak,glæder mig meget til at se mere fra jeres hånd,Anizette du er en engel!

  love and peace 4ever.

 219. Helle Bødker Says:

  Tusind tak, for en dejlig koncert i fredags.
  SKAL I IKKE SNART LAVE 1 MUSIK DVD????
  :D:D:D
  Helle.

 220. Iben Says:

  Kære Anisette/Savage Rose

  jeg fik billetter i julegave og har glædet mig lige siden til jeres koncert i koncerthuset i aften d. 21. maj …. Stor, stor skuffelse - spild af tid og penge .. vi så jer kun bagfra og lyden var ikke værd at huske et sekund efter at vi forlod salen ….

  Vil derfor glæde mig over, at jeg kan tænde og skrue op for jeres skønne musik her i stuen …

  Kære Iben,
  Det er med stor beklagelse, at flere publikummer havde en dårlig lydoplevelse i Koncerthuset i aftes. Der var de bedste lydfolk til stede, samt teknisk assistance fra koncerthusets egne folk, som kender til de akustiske forhold på stedet. Der var blevet arbejdet med lydprøver hele dagen, for at alt skulle ende lykkeligt. Ikke kun hos dele af publikum var lyden problematisk. Også bandet kæmpede med en lyd, der gjorde det svært at høre hvad der foregik.

  Der bliver idag gjort en større indsats for at finde frem til disse lydproblemer, så det kan blive udbedret. Det er afgjort en sal der er bygget med hensyn til akustiske instrumenter, men bliver nu også brugt til forstærket rockmusik. Vi ved godt at der er siddepladser hele vejen rundt om scenen, men et band kun kan stå med deres instrumenter og forstærkere pegende i en retning. De billetter der er bagved scenen, bliver først solgt ud til sidst. Når man køber billetterne er der en oversigt over hvor man kan sidde, så man selv kan bestemme placeringen.

  Jeg håber for både Savage Rose og publikum, at de får en aften uden lydmæssige problemer, og at det bliver en fantastisk koncert i aften.

  Webmaster

 221. Jeanne Says:

  Vi glæder os meget til jeres koncert i Koncerthuset i morgen, men vi har fået oplevelsen på et trist grundlag, da det oprindelig var en gave til et par, som er stor fan af dig og Thomas. Desværre har kræften ramt Flemming og taget overmagten, så det er ikke muligt for dem at komme. Vi ved, at de har glædet sig utrolig meget til koncerten, er det på nogen måde muligt at du, Annisette, sender os en hilsen, som vi kan bringe videre? Uanset, hvad syntes vi, du er FANTASTISK! Kærligst, Jeanne Jensen

 222. Bent Ingolf Petersen Says:

  Hej tak for din første konzert i søndeborg hvor jeg købte din plade in ted plan glæder mig at se jer igen til kløften mvh.Bent

 223. Patricia Says:

  Annisette
  ¡Ojalá, ojalá; este año vengas a NY o a Toronto!
  Estaremos esperándote.

 224. Claus Andersen Says:

  Håber, at I har Refugee på programmet i Randers den 19. maj

 225. Birthe Says:

  Hej Edge
  I think there´s still a few tickets left for the concert 21.05.11 at the Radiohus, Koncertsalen.
  But there´s also a concert the 22.05.11 at the same place. You might be lucky to get tickets there. Try this on yor PC : www.dr.dk/Koncerthuset/Kalender/2011/maj/savage-rose.htm
  Hobe this will help you
  Birthe

 226. Edge Says:

  Hi
  I’m planning to visit one of the kobenhavn concerts but following the ‘tickets’ link there’s no further information. What’s up? Sold out? Cancelled?
  greetz
  yours
  edge

 227. Frede Says:

  Further to the post below check them out on the following link

  http://www.myspace.com/sunasuna

  Love the song ‘Morgensol’

  Happy Easter to all
  Frede xx

 228. Søren Pendrup Jørgensen Says:

  Kære Anisette.

  Tusind tak for alt jeres smukke smukke musik. Jeg er vokset op med den, og den står mig stadig MEGET nær. Jeg tror klokkerne så småt ringer for et nyt opråb..

  Jeg spiller i et band der hedder Suna. Vi udgav vores anden plade “Stille Storm” sidste år og vi er så småt ved at finde vores “sprog” og vores ønske med vores musik.
  Jeg vil meget gerne i kontakt med dig Anisette. Har du en E-mail adresse jeg må kontakte dig på?

 229. Mats Says:

  Hi
  In the newsletter from september last year we were informed about a planned recording to made in N Y during this winter and that there were more info to come…Is there a new Savage Rose album? Any info? Any news about the concert tour that will start in about 5 weeks?
  Love from
  Mats

 230. John Strickland Says:

  Just found a mint copy of Refugee in a Memphis record store, a fave album of my teen years. I knew all the words though I scratached hell out of my old one. How wonderful to hear A and all again. Just discovered For Your Love on Youtube. Amazing! Can’t wait to discover what all I’ve been missing aince Refugee.

 231. Marina Says:

  Hvornår kommer der nyt?
  Der sker ikke noget på siden!
  KH
  Marina

 232. Peter Andersen Says:

  hej jeg sedder med et lille problem omkring en sang.
  den bliver sunget i filmen nitten røde roser
  med Poul Reichardt, Jens Okking

  hvad hedder sangen ?
  den synges af Savage Rose.

 233. SoMo-Art Online Says:

  Tidens største karma - love you !

 234. Svein-Egil Says:

  Savage Rose spilte på Karlsøya i 2008 og det var en fantastisk opplevelse for oss som var til stede. Det finnes et bilde av Anisette foran en campingvogn som hørte til festivalen.
  http://www.flickr.com/photos/the_savage_rose/2771616770
  Denne campingvogna ble knust av en storm nå i høst, men jeg har tatt vare på alle panelene med malerier og dekorerer en bardisk i festivalhuset med dem.
  På veggen bak vil jeg gjerne henge bilder av mennesker foran campingvognen. Derfor spør jeg om det er mulig å få dette bildet i høyere oppløsning for å bruke det til dette?
  Vennlig hilsen Svein-Egil fra Karlsøyfestivalen

 235. Peter Says:

  Sitter och njuter av Universal daughter. Kul att ni, Kim Larsen m.fl fortfarande spelar live och står upp för era ideal. För många av oss står ni för det riktiga Danmark i motsats till maktens rasism och våld.

 236. Lizzi Hjørnholm Says:

  Universal daughter fylder rummet og vi venter på datoen for hvornår Savage Rose igen er i Esbjerg

 237. Tina Says:

  A new year is coming, waiting to begin with love and hope…..Thomas, you are still here among us on the mountain of love.
  See you again Savage Rose in May 21!

  Happy New Year to You.

  Love.

 238. filiz Says:

  Hi
  when i was a kid I used to listen a song I had no idea where it was from but it used to take me somewhere else and even though i did not know the lyrics it was one of my favourite song. the one you song for GRUP YORUM “STEIN J BREJET” and 20 years later I listened the song again and thanks to internet i had chance to say thank you for this meaningful beatiful song..
  Love & Peace
  filiz

 239. Mats Says:

  Thank you for this years concerts. I’ve been to two of them and I hope to go to some more next year. I went to see the concerts in Oslo and in Helsingör. Both were wonderful concert experiences, especially the one in Helsingör. I want to thank you Savage Rose and I wish you a merry christmas and a happy new year. I look forward to the forthcoming album and hopefully new concerts. I also would like to wish all of you Savage Rose fans and friends a merry christmas and a happy new year.

  Love from Mats in Sweden

 240. Frede Says:

  Christmas has come early :). Thank you for posting and we look forward to more pearls from the archives.
  Happy holidays to all

  Love and Peace
  Frede

 241. Birthe Says:

  Har lige købt billetter til Savage Roses koncert i radiohusets koncertsal d.22. maj. Skynd jer der er allerede solgt mange billetter

 242. John Says:

  Nice to see something about you.I happened to know about you in 1968 when I used to be a DJ and you record In the Plain and more precisely long before I was born made the delights of people at Tiffany’s.
  I’m now over 63 and till enjoy listening to you records. Go on.
  Love and sincere regards.
  John

 243. Frede Says:

  According to Gaffa, Savage Rose will be playing in Copenhagen (Koncerthuset)on 21 May next year .
  No other details but hopefully it will be related to release of new CD.

 244. Poul Says:

  ps. Savnde vildt sangen ” Where have all the flowers gone” til koncerten i Skanderborg.
  Den er vel mere aktuel end nogensinde…..igen?

 245. Poul Says:

  Hej Hvornår er i i Østjylland og spille igen.

  Mange hilsener

  Poul

 246. Tine Says:

  Hej

  jeg ligger inde med en kæmpe kronologisk udklipssamling (dateret) der strækker sig fra 1955 til idag med Annisette/Savage rose samt div medie optagelser. Jeg er interesseret i at bytte med store plakater fra 60erne eller specielle udenlandske udgivelser (lp/single)eller gamle liveoptagelser med bandet.
  mail axapta_tel@hotmail.com

 247. Frede Says:

  Eric, not sure when they played at Falkoner in 1968 but I think I read somewhere that their debut was in Tivoli (out-door)and i believe that was towards the end of May. Need to do some research, hehe.

 248. Eric Klitgaard Says:

  I attented what I believe to be Savage Rose’s debut concert at Falkoner in Copenhagen in 1968.
  Can anybody help me with telling me the date for this concert at Falkoner?
  Thanks in advance.

  Eric Klitgaard
  music photographer
  eric-photo.dk

 249. Cem Says:

  Still listening your song -Stien i Bjerget-, in Grup Yorum’s Cemo album (1989). Hope we can see your band singing with Yorum and waiting indeed.

 250. Frede Says:

  Hi Mats
  I just checked the track listing and the ones I recognise with Annisette are: ‘You were on my Mind’, ‘Hand me down my Walking Cane’, ‘Stay with me Baby’ and ‘River Deep, Mountain High’. I am quite sure Dandy Swingers recorded some songs without Annisette.
  Two tracks ‘Der skal en masse sjov til’ and ‘Livet er nu’ are not Dandy Swingers but credited to Annisette only.

  Frede

 251. Mats Says:

  Is there anyone out there who knows anything about the album “Dansk Pigetråd vol 15″? Saw that Annisette & Dandy Swingers are represented with 12 songs. Did Annisette really do so many recordings with Dandy Swingers? Would like to know before I buy. Can the album be downloaded (legally of course) from any site you know of?

  Love from
  Mats

 252. Mats Says:

  Hi

  Maybe you have already noticed, but if not, I just want to let you know that you can see clips from Alex Riel 70-year concert at Montmartre in Copenhagen with Annisette on vocals on youtube.

  Love from
  Mats

 253. Denis Says:

  To Simon
  Please share track “Maanebarn” in English for me. Or send to denel_07@mail.ru
  Please….

  Denis

 254. Sun Tisue Says:

  have already been visiting your blog around several days. really like your posts. btw i will be conducting a research relating to this area. do you happen to know any other great sites or forums that I might get more information? many thanks.

 255. Frede Says:

  Oops, producerens navn are Giorgio Gomelsky og blev udgivet i 1969.
  Birthday Day/A Girl I Knew blev udgivet som single i bl.a. Frankrig og måske Tyskland.
  Birthday Day/The Schoolteacher Said So blev udgivet i Danmark.

 256. Frede Says:

  Hej Kurt
  Jeg tror du tænker på en single udgave med Birthday Day på B-siden. Disse two numre + ‘The Schoolteacher Said So’ blev til med Andrei Gomelsky som producer, men det blev vist ikke til mere end disse 3 numre. Mig bekendt er de ikke udgivet på CD.
  Håber det hjælper.

  mvh Frede

 257. Kurt Mose Says:

  Kære Alle! Jeg har hørt en version af: “A Girl I knew”, hvor Nils Tuxen er guitarist. Sangen findes også på Savage Rose’s første lp, hvor Flemming Ostermann spiller guitar, men det er den anden version, jeg er ude efter. Findes denne version på en cd? Ps! In The Plain er et mesterværk. Mvh Kurt Mose

 258. Mats Says:

  Sounds interesting with the new album to be recorded in a N Y club. I guess that it means that it will be a live-album? With new song, or…? With an audience…? A DVD as well…?
  Love from
  Mats

 259. Cindie Says:

  Kære Savage Rose <3

  Jeres musik og lyrik går lige i hjertet på mig. I er det band, der har rørt mig mest igennem mit liv. Jeg sidder meget alene og spiller på min guitar og der er ikke noget musik jeg hellere ville spille end jeres. Desværre kan jeg ikke finde akkorder på andre sange end wild Child, hverken på bib eller på nettet. Mon I holder dem hemmelige? Eller er det bare mig, der ikke har været grundig nok?
  Et hjertens tak for alle de oplevelser I har givet mig indtil nu <3

 260. Glen Rachar Says:

  However, in reality, that situation is somewhat different.

 261. Frede Says:

  While I am still digesting Naja Rosa’s brilliant selftitled CD (still on repeat play,hehe)the good news is that Catbird will be releasing a new single in September and the new album will be out in January 2011 - plenty to look forward to.

  Frede

 262. Jackie Sonntag Says:

  Fed up with obtaining low numbers of useless visitors to your website? Well i want to let you know about a new underground tactic which makes myself $900 daily on 100% AUTOPILOT. I really could be here all day and going into detail but why dont you simply check their site out? There is really a excellent video that explains everything. So if your seriously interested in making effortless money this is the website for you. Auto Traffic Avalanche

 263. F and R (Frederic,Mickey,Renate) Says:

  Happy birthday, to Annisette from Holland! And again thanks for the magic and amazing concert, and meetings 1970/1971.

 264. Frede Says:

  Dear Annisette

  Wishing you a happy birthday.

  Lots of love
  Frede

 265. Marina Says:

  Tillykke med fødselsdagen til Annisette.
  Jeres tekster og musik har lagt stor kvalitet og nydelse ind i manges liv. “Run into the day…”
  Og til Naja Rosa: Tillykke med en meget fin debut, din OG dine dygtige medmusikeres CD står nu på min pladehylde lige til højre for Universal Daugther (Savage Rose) og til venstre for Los Angeles Street Concerto (Thomas Koppel) ikke at du skal sammenlignes, for du er jo din egen, men fordi du naturligt hører hjemme der.
  Også tillykke med at du i denne uge er nummer 4 på listen over mest solgte CDer.
  Har læst på g.dk, at der er en bog på vej om Savage Rose. Det manglede også bare…
  Kærlig hilsen
  Marina

 266. David Says:

  Hi Stephen,
  Did you also try this website? http://www.karma.dk/savage_rose.htm

 267. Frede Says:

  Hi Steve
  Check out comparedownload.com where you can find ‘Solen….’ and download the album.

  frede

 268. Frede Says:

  Hi Steve
  If you want I can make you a copy until you find the original. My mobile is 07766 234 665.

  Frede

 269. Stephen Ridley Says:

  Dear Heine & Dave & Frede
  Thanks for your help. The cd is deleted and the Danish music company has gone bust. Heck! Back to the drawing board! Big thanks again.
  Frede….I think there are lots of Savage Rose fans in London. Please do get in contact. Cheers Steve. Love to all.

 270. Nats Says:

  I’m also deeply touched by the concert at Toldkammeret in Helsingör last night. I want to thank you Savage Rose and Annisette for a wonderful evening. Even though I’ve been to many Savage Rose concerts by now, I still get overwhelmed every time. A Savage Rose concert can’t be described in words - one has to be there, and I’ve been to many concerts now and I will just keep on coming for more everytime I get the opportunity. I so wish to see you on a stage in Sweden soon….

  Love and peace from
  Mats

 271. Frede Says:

  I have received my copy of Naja Rosa’s CD and i have had it on repeat play for the past two days. Soooo Beautiful!!!!! - when will it be released outside Denmark???

  Love and Peace
  Frede

 272. Morten Uttrup Says:

  Deeply touched by the concert this evening in Toldkammeret, Helsingør, I want to give the band my warmest thanks for a great night! Annisette, more beautiful than ever, intens and constantly pouring her loving karma. The Savage Rose, band-wise, is a strong and potent group of young people who really got the feeling of how to perform the old treasures with the love they are made from. That we still have The Savage Rose is more than a daily gift - tonight I definitely got what I came for, hope that you did too, Savage Rose:)

 273. David Says:

  PS, Stephen,
  Here is a little more instructions:
  1. Just enter the number of cd’s you want to order in the small white space below the relevant cd.
  2. Then, complete the requested details (they’re also stated in English) at the bottom of the screen.
  3. Finally, click on “Send din ordre” (”Submit your order”)
  :-)

 274. David Says:

  Hi,
  I am from Denmark and can see that “Solen Var Også Din” is no longer available on imusic.dk
  However, the cd should be available on:
  http://www.karma.dk/savage_rose.htm
  Best wishes

 275. Heino Says:

  To Spehen Ridley

  http://www.imusic.dk/cd/5700770000013/savage-rose-2001-solen-var-ogsaa-din-cd

  Check it out there.

 276. Frede Says:

  Hi Stephen
  Not often to find a fellow Savage Rose fan in London. I am in N16 please get in touch if I can help with anything (apart from finding a copy of ‘Solen…., hehe).

  Frede

 277. Stephen Ridley Says:

  Hi fab Savage Rose band and fab fans. I’ve been busy buying all the great cd remasters on the internet but it seems several are already deleted. Solen va ogsa din on cd…..can anyone please help!? If there’s anything I can do or find for you I’d be happy to help. PLEASE.
  On a less personnal note, whatever happened to that rarities box set mentioned (promised?) in various liner notes?
  Much love. The sun shines for you too.
  Steve, London

 278. frederic Says:

  It’s special indeed for who have spent some time
  with them, and the others. It can give new
  energy to think of them, moreover trying to get
  cd’s with the Savage Rose music, etc…

 279. Richard Lomax Says:

  Annisette,

  I just found this “new” web site??
  I am glad because in playing the music I have of Savage Rose, I always wanted to let you know how much I enjoyed the time I spent with you and Thomas!
  Of all the groups I have spent time with, you guys were very special and felt like family!
  I hope you get this so you know how I feel!!

  Ritchie Lomax

 280. Frede Says:

  Dear all

  Keep an eye out for Naja Rosa’s long awaited debut album due for release on 16 August.

  Love a& Peace
  Frede

 281. Mats Says:

  Hi

  I’m going to Helsingör for the concert on aug 20.
  Hope to see many Savage friends there.
  Love from Mats

 282. CONNY Says:

  HEJ NI SOM GILLAR SAVAGE ROSE. JAG VET INTE OM DETTA SÄTT ÄR DET RÄTTA, MEN JAG MÅSTE BÖRJA NÅNSTANS.TÄNKTE KOLLA LÄGET OM DET FINNS INTRESSE DÄRUTE ATT FÖRSÖKA FÅ SAVAGE ROSE TILL SVERIGE FÖR EN KONSERT.VI HAR SETT SR ÖVER 20 GÅNGER SEDAN 2004, MEN DET SKULLE VARA VÄLDIGT HÄFTIGT ATT SE O HÖRA DOM PÅ HEMMAPLAN EN GÅNG. HAR NÅGON KOLL PÅ NÄR DOM SPELADE I SVERIGE SIST ?
  SNÄLLA LÅT MIG VETA ÄR NI MÅNGA DÄRUTE SOM SKULLE KUNNA TÄNKA SIG ATT ÅKA NÅGRA MIL FÖR EN KONSERT MER
  MVH CONNY O BIRGITTA
  conny.fridberg@gmail.com

 283. Liselotte Meelsen Says:

  Kære dejlige Anisette og de unge roser

  Min mand og jeg var til koncert med jer 3. juli i Skagen. Det var en fødselsdagsgave til mig og bedre gave kunne jeg ikke få. Sommer, hånd i hånd med sin elskede og så dig og din fantastiske magiske kunst. Dit unge band bliver bedre og bedre. Guitarist ( Pink Floyd: go home! ) og organist ( Thomas Koppel med sit helt eget twist!). Hvor er I bare en oplevelse allesammen. TAK af hjertet fordi du gider! Glæder mig til jeres nye plade.

  Kærlig hilsen
  Lotte fra Nordjyllands skønne landskaber.

 284. Mats Says:

  So sad about the cancelled gigs in Norway. Hopefully I can go to the Helsingör gig in august. I wonder if you do have a promoter in Sweden? I so would love to see you in Sweden and let the swedish audience hear one of the best live acts around. Looking forward to the next album and hopefully a live-DVD from this latest concert tour.

  Lots of love from Mats in Sweden

 285. Arfst Wagner Says:

  Annisette, please come to Rendsburg or Flensburg ode time. Best regards! Arfst

 286. Marina Says:

  God sommer!
  Smukt og altid helt uvirkeligt og meget virkeligt at være til koncert med vores største og mest talentfulde kunstnerinde.(Birkerød)
  Har læst at der skulle udkomme en BOG om Savage Rose til 1/10-10, skrevet af Rene` Gummer. Kan denne skønne ting bekræftes?
  Kærlig hilsen
  Marina
  P.S.: Er der 2 koncerter i Helsingør den 20.8.10, kl.18.00 + kl.20.00 ?

 287. frederic Says:

  from: “is to be continued” - Annisette wanted
  to give me the singles (music) from the time that
  she was a child’s actrice, and we have been to
  the lake where she lived nearby. I thought it was
  better she kept this history in her house. And
  we have been together making music, so far her
  husband said ‘another time.. another time’ until
  the next title. Before the amazing concert in
  Gothenburg the Savage Rose didn’t enter the main
  entrance but I wellcomed the group elsewhere, at
  the moment it arrived. Before, in Copenhagen,
  one of the members asked Annisette about me: “Did
  you have any troubles?”, because this man probably
  could not understand that anybody can be interested in something, like meeting musicians
  from the end ‘60, or make a travel or whatever.
  After these months (Dec.70/Jan.71) I could things
  get published. Also about Iceland (a very short
  story and poem). We (’members’) have had a colorful magazine, with pieces and comic strips;
  the several sources are all present in the internet WorldCat, however. And the female member
  wrote the calligraphy Land of Music (1973). Anyhow, our ages were similar, Annisette was born
  Aug48 and the others Aug49, or in and after 1952.
  And in the meanwhile, the Savage Rose concert
  in Gothenburg was very beautiful and succesfull.
  I myself have a more risky life, dependant of
  crazy bank managers, friendly lawyers etc. If you
  want any further detail, leave your e-mail address. I live in a small village now, gardens
  everywhere and my cat Mickey, and sometimes contact female friends of 40 and 37, as my parents
  died by the end of 1997, and in 1978.

 288. frederic Says:

  I want to do the greetings to the fans of the
  Savage Rose as I knew Annisette Hansen en Alex
  Riel personally from 1970, in Copenhagen and
  a concert in Gothenburg (is continued)

 289. guenter from tyskland Says:

  hey, annisette! sad, that you cannot make it here in southern germany where i wander around the lovely landscapes and try to get in contact with the wild animals! but anyway, “a trial in our native town” (youtube) turns me on and on! keep on going like that! big kiss from germany!!

 290. David Koppel Says:

  Thanks for the information, Hank :)
  I’m related to the deceased Thomas Koppel and can provide some more information about the current situation regarding the PayPal issue.

  Thomas Koppel’s PayPal account which was used for Savage Rose customer payments, is a U.S. account because he created the account while living in Los Angeles, USA.
  Therefore, the relevant PayPal department for this issue is the US California PayPal Executive Escalations team.
  As you may know, Thomas Koppel suddenly died when nobody else knew his PayPal account password. Therefore, only PayPal can transfer the balance on the account and provide customer details so Savage Rose customers can get what they have ordered.

  Several years ago and several times, the Savage Rose attorney tried to fax the documentation required by PayPal in order to do this, but PayPal claimed it was never received.

  On 11 May, 2010, after I had provided the attorney with significant support in establishing contact with PayPal and sending the documentation, PayPal Executive Escalations team finally confirmed receipt of the faxed documentation (totally 7 pages).
  Then, they informed us that they have forwarded the documentation to PayPal Comliance team who make the final decisions regarding this case.

  The attorney has asked for direct Compliance team contact information, but did not receive any response so he is only in contact with the PayPal Compliance team via the Executive Escalations team.
  On 19 May 2010, the PayPal Executive Escalations team informed me that they have not any specific time this issue will be resolved.

  On 5 June 2010, the attorney faxed state authorized translations into English of all non-English parts (that is a couple of pages) of the documentation to PayPal Executive Escalations team. They have not confirmed receipt of the translation and have not replied to any of the reminders we have sent them since then.
  That’s the situation right now.
  -Stay cool-

 291. Hank Zangara Says:

  I have been a Savage Rose fan since 1972!

  Regarding your PayPal trouble, I have 5 suggestions:

  1) Their phone number is:
  PayPal Customer Service:
  1-402-935-2050 (a U.S. telephone number)
  4:00 AM PST to 10:00 PM PST Monday through Friday
  6:00 AM PST to 8:00 PM PST Saturday and Sunday

  2) You can email PayPal by signing in to your PayPal account and scrolling to the bottom of the page to click “Contact Us.” You will first receive an automatic answer that will not help you much, but it then will give you an option to click if it was not helpful. At that point your question will be routed to an actual person who will respond within 24 to 48 hours.

  3) PayPal is owned by eBay, Go to the Ebay home page, click “Contact Us.” From the first list of topics, select “Selling Listed items.” Then from the second list select “Selling Internationally.” Again, your first answer will be automated and not much help. But at that point you can click the option that your answer was not helpful, and thy will either route your question to an actual person, –or– put you in a queue for a real-time chat with a rep, who can answer your questions.

  4) All commerce in the US is required to be registered with the Federal Trade Commission of the US Government. Have your lawyer contact the FTC in Washington DC at: (202) 326-2222
  or write to them at:
  Federal Trade Commission
  600 Pennsylvania Avenue, NW
  Washington, DC 20580
  They will give you all phone numbers, mailing addresses and other contact information you need.

  5) If all else fails, you can file a formal complaint against PayPal with the US FTC, and they will conduct their own investigation. Their website at http://www.ftc.gov/ftc/contact.shtm contains several methods of Reporting a Complaint.

  I hope this helps!
  – Hank Zangara

 292. Frede Says:

  Hi Conny

  Make sure you use ‘underscore’ between my first and last name, as it is not so obvious in my post.

  Frede

 293. conny Says:

  FREDE hi
  tried to mail you but did not succed

  Conny

 294. Frede Says:

  Hi Conny

  My e-mail is: frede_jensen@yahoo.co.uk

 295. conny Says:

  Hello Frede
  Are you out there somewhere ? I wonder if it is possible to get your e mail adress, and if it’s possible how can i get it ?
  Conny

 296. Tina Løjmand Says:

  Annisette,du synger og danser som en engel, med hjertet på rette sted….bliv ved med at synge for os….Tillykke med endnu en pris!…
  Knus Tina.

 297. Karsten Skawbo-Jensen Says:

  Hi Savage-friends

  Go on www.youtube.com and look for “The Savage Rose Frederiksværk” - then choose “Savage Rose in Frederiksværk 15 May ‘10 Part 6″ … You’ll hear the legendary tune “A Trial in Our Native Town” from the 1968-album “In the Plain”. Oh, a great great In the Plain-moment! Enjoy!

  Love, Karsten

 298. Simon Says:

  Hi Frede

  I only have little information. I´m pretty sure the song has not been published on any album. I will see what to do about upload.
  Peace
  Simon

 299. Frede Says:

  Hi Simon
  I am intrigued and curious, as I cannot reconcile the song with any of the songs that has appeared on ‘Black Angel’, ‘Tameless’, ‘For Your Love’ or ‘Universal Daughter, which are the albums that were released after ‘Maanebarn’. If it is recorded in English it must have an English title - do you have it? I know the cover of the album ‘Maanebarn’ was used on a Korean compilation CD called ‘Savage Rose’ but all the songs are in Danish and actually ‘Maanebarn’ appears on it but in its original Danish version.
  I look forward to more information.

 300. Simon Says:

  Dear Frede and other Savage Rose fans

  Actally “Maanebarn” has been recorded in english. I have it. I came across years ago some place on the internet. I have tried to upload it on youtube but it doesn´t work. It´s a mp3 file. Any suggestions what to do!! I would love to share this version.
  Love to all, Simon

 301. Frede Says:

  To Denis
  The track ‘Maanebarn’ has not been recorded in English.However, a couple of the tracks from the album later appeared in English: ‘Vaagner en tidlig morgen’ became ‘Early Morning Blues’ on ‘Black Angel’, ‘Den Sorte Engel’ is the title track on ‘Black Angel’ and ‘Fri som en Sommervind’ became ‘Precious Love’ on ‘Tameless’.

 302. Frede Says:

  River Deep / Mountain High findes ikke paa ‘In the Plain’. Nummeret findes kun paa single med Annisette’s andet band paa det tidspunkt ‘Dandy Swingers’.

 303. In The Plain Says:

  Da Jeg var ung, havde jeg et album med Savage Rose, som jeg var utrolig glad for. Jeg tror min erindring driver gæk med mig, for jeg kan ikke komme væk fra at huske at covernummer: River Deep Mountain High var at finde på det album. Albummet har jeg ikke mere, så kan derfor kun tjekke traclist på nettet og kan ikke finde det nummer. (Jeg er opmærksom på, at Anisette før Savage Rose havde lavet en indspilling med det nummer) ….. måske havde jeg den indspilling som single??? Som sagt min hukommelse driller mig. Er der nogen der kan hjælpe mig?

  PS … Alt det bedste til Anisette!!

 304. Denis Says:

  Halo! Where can Ш find english version of song “Menebarn”? I almost despared :((

 305. Tina Løjmand Says:

  Savage Rose kom, spillede og sejrede…. I gjorde det sgu igen, tog mit hjerte med storm!
  Tusind tak for en fantastisk koncert i Næstved.
  Annisettes kraft og styrke nåede langt over scenekanten…hun får mig stadig til at tude og smile på en gang,skønt!
  Knus fra en “life long fan”

 306. Heino Says:

  Og så lige en bonus info til Jer, der måske ikke ved det.
  Men hendes live band er noget nær identisk med hendes “line-up” på Universal Daughter.

 307. Kenneth Says:

  Tak for den mest fantastiske koncert i Næstved den 21 maj 2010. Igen en oplevelse for livet. Bliver nærmest helt afhængig af at opleve Jer live. :-)

 308. Heino Says:

  Jeg var for en måneds tid siden i Amager Bio sammen med kæresten, der er en MEGET stor fan og opleve Anisette første gang. Det var skam godt nok, ikke nogen klager der.
  Så i aftes var vi i Næstved og høre hende igen. Denne gang var det simpelthen i en klasse for sig. Det var ren og skær nydelse. Hun bliver bedre og bedre og jeg glæder mig vildt til at skal opleve hende igen i august i Helsingør.
  Og et stort cadeau skal lyde til bandet. De er meget talentfulde og dygtige.
  Thumps up!!!!!
  Tak for en stor oplevelse

 309. Susanne Says:

  Kære Anisette og dit fantastiske band.

  Tusind tak for en dejlig, varm oplevelse i Mantziussalen i Birkerød.
  Det er bare så dejligt at opleve den styrke og ægthed, der ligger i jeres optræden og musik. Skønt med mennesker, som ikke går på kompromis med deres idealer.

  Stor varm hilsen
  Susanne

 310. Birgit Says:

  Konserten i Greifswald var en riktigt STOR upplevelse, tusen tack för det! Det fanns ju en hel del konserter under festivalen Nordischer Klang, men det antal människor som i pausen gick runt med glänsande ögon och ett stort, varmt leende på ansiktet var definitivt störst under ER konsert…

 311. Aase Hauge Says:

  Tusen takk for en fantastisk musikalsk opplevelse i Begen 8.mai! :) Absolutt fantastisk!

 312. Mats Says:

  Thank you for a wonderful concert at Rockefeller in Oslo on the first of May. I have read a lot of superlatives about this incarnation of the Savage Rose and the 2010 tour, and everyone mentiones the young musicians and their energy, without mentioning the out-of-this-world energy Annisette has? She really amazes me with her unique power in voice and expression. As always I wanted the concert to last forever but at least I hope to see one more before this tour is over.

  Lots of love from
  Mats

 313. Hasse Says:

  Hej Savage Rose

  Måste bara berätta att jag lyssnade på Afsted Afsted nyligen igen ( har lyssnat på den sedan den kom ut, gäller förövrigt alla plattor med Er vilka jag har i samlingen ) och inser att detta måste vara en av de vackraste låtar som skrivits
  på denna jord och betytt oerhört mycket för mig genom åren sen den kom ut.
  Det var allt jag ville säga, FANTASTISK känsla och sång. SUVERÄN
  All beundran till Er. / Hasse

 314. Per Arne Grønnevik Says:

  Hey! Stor koncert i Bodø. Var koncerten i Mo i Rana i ca 74/75 med dig. Wanted Madhouse Bryllup på koncerten Bodø.Flott koncert!

 315. Anne Zeuthen Jensen Says:

  Var til en dejlig koncert i Esbjerg, men fik ikke fat på hvem der var hvem.
  Jeg kan ikke finde nogen steder på hjemmesiden, hvor man kan se hvem livebandet består af? Det ville være fint hvis man kunne se det på jeres hjemmeside.

  Skønne tekster på det jag kunne forstå og kunne godt tænke mig at finde teksterne et sted.
  Det ville være fint, hvis man kunne finde jeres tekster på denne side - synes også jeg!

 316. Karsten Højen Says:

  Hej
  Jeg kan ikke finde nogen steder på hjemmesiden, hvor man kan se hvem live-bandet består af?
  Gode hilsner
  Karsten Højen

 317. Mats Says:

  I’m travelling to Oslo tomorrow for the show at Rockefeller. Hope to see you all there, but most I’m looking forward to see and hear the Savage Rose again.
  Love
  Mats

 318. Hans Peter Ferneke Says:

  Dejligt at fornemme urkræfterne - igen, jeg elsker bare Jeres musik og Annisettes kraftfulde stemme. Min dybeste respekt.
  Tak for et smuk koncert i Esbjerg i et stort pænt hus!!

 319. Marina Says:

  Hej Savage Rose
  Jeg Har jo elsket jer i ALLE årene, og siger tillykke med de meget fine anmeldelser fra forårsturen i år.
  Ville gerne vide om der er ny CD på vej?
  DVD, tør man ikke håbe på, eller hvad?
  Skal til koncerten i Birkerød i maj, glæder mig.
  MVH
  Marina

 320. Kenneth Says:

  Den mest fantastiske koncert i Amager Bio den 24. april 2010. Hvor var det skønt at høre flere af de “gamle” sange, blandet med de sidste nye.
  Der var vildt gang i den, og Annisettes smukke sang sammen med de fantastiske dygtige musikere gav en oplevelse for livet.

 321. flemming Says:

  kære annisette var til jeres koncert i slagelse det var fremragne musikerne var fantastiske og var med din stemme jo lige som da jeg så dig for fyre år siden.og da jeg så palle h spiller var det jo næsten som en ung thomas.håber vi må passe på dig i langtid i nu

 322. Charlotte Klaster Says:

  Hej.

  Jeg elsker jeres Sang: Afsted Afsted. Men jeg kan ikke forstaa hele teksten. Findes der en mulighed at faa teksten? Det er ioevrigt ogsaa saadan med tekster fra andre sange. Det ville vaere fint, hvis man kunne finde jeres tekster paa denne side - synes jeg!

  In Love for your music, Charlotte

 323. C Says:

  Hej!
  Tusind tak for en fantastisk koncert i går!

 324. Anne Says:

  Kære Anisette
  Jeg ved ikke om du læser dette jeg har været igennem et utrolig hårdt år med store personlige sorger som er mundet ud i tre dødsfald i min nærmeste familie - den eneste musik som har givet mig lidt lidring er Eric Claptons Pilgrim og Black Angel - jeg skal til jeres koncert d. 23.4. i Slagelse og ville blive utrolig glad hvis I ville spille What do you do now som er den musik som har ramt mig lige i hjertet
  Kærlig hilsen Anne

 325. claus Says:

  tak for en fantastisk oplevelse i Viften i Rødovre
  Sikke de drenge kan spille og hvilken stemme. Savnede et par nummer fra den sidste cd, men på den anden sidden er der så mange nummer at ta af.
  Det var et magisk øjeblik, og så i Rødovre!

 326. Jens Says:

  Var lige en tur på Skråen i Aalborg. Det var da vist lige årets koncert på Skråen 2010 :-)
  Eller måske snarere en totaloplevelse :-)))

 327. Martin Skjødt Says:

  Kære Annisette og Savage Rose

  Tak for en absolut fantastisk aften i Viften i Rødovre. Jeg ved ikke helt hvad der skete, men stemningen var magisk. En fyr foran mig måtte tørre øjnene, og jeg havde det på samme måde. Det var smukt, og jeg tog mig selv i at lukke øjnene og flyve væk i musikken. Jeg håber inderligt, at I mærkede denne stemning oppe på scenen. Tak for en uforglemmelig aften!

  Kærlig hilsen
  Martin

  PS: Spil gerne Stjerneskud næste gang. Selvom den måske er lavet for DBU penge, er den meget smuk.

 328. Frede Says:

  Thank you for the most wonderful concert at ‘Viften’ on Saturday night. The song selection was to a great extend taken from the golden era of 1967 - 1974, with songs like

  A Girl I Knew
  It’ll be Alright
  Long Before I Was Born
  A Trial in our Native Town
  The Castle
  Your Daily Gift
  Byen Vaagner
  Dear Little Mother
  The Messengen
  What do you do now
  Wild Child
  The Shoeshine Boy is Dead
  Screams of Captured Birds

  Mixed with
  Universal Daughter (Opening)
  Black Angel
  Children of Mine (New song)

  (The setlist is not in the order they were played on the night)

  A couple of pre-selected songs were not performed on the night, i.e. ‘You made me stay’(New) and ‘I den unge morgen’, which was supposed to end the night. Nevertheless, we were treated to a truly amazing couple of hours of performance art that does not have many equals in the known world.

  Annisette was at her absolute best and reaching for those gut-wrenching notes never seize to amaze.

  The current line-up of the Savage Rose surely has a lot to do with this, as the songs were performed very much in their original form, i.e. raw and undiluted rock music and more than once I was catapulted back to Egtved, 1968 when I saw SR for the very first time. The rivalry between Palle Hjorth (organ) and Anders Holm (drums)was evident and on the night you just have to hand it to Anders. The energy and enthusiasm he put in was phenomenal and it was obvious he enjoyed himself and the rest of the band with him.

  Wishing everbody a continued great tour.

 329. Birthe Says:

  Hej
  Jeg vi gerne sige tak for en dejlig aften med jer Savage Rose i viften lørdag. Herligt at de gamle numre bliver fundet frem og pudset af og kommer i spændende nye forklædninger. Det bringer minder frem fra dengang nogle af os var lidt yngre.
  Tusind tak

 330. Dvdandmusic - Christian Says:

  good to have you back with this amazing album! really good songs ! love it.

  also one of your songs are in my blog, where i write about what music do to once mood :D really funny i found your page !

  pleas take a look :)

  dvd and music on squidoo.com

 331. Lasse Says:

  Won`t there be any DVD out with the Savage Rose?
  One of the geatest groups ever, and no DVD ?

  Lasse

 332. Frede Says:

  Screams of Captured Birds is now available on Youtube. Do not miss. Outstanding performance of this 35 year old song. Gotta go, must look for ticket for upcoming show.

 333. Heather Taylor Says:

  Hi there - I work for PayPal in the UK and a friend of mine just sent me a link to your post on your problems with PayPal. I’m not customer service but would like to see what I can do to help. I can’t find your email address on here but if you can, can you please email me the email address your PayPal account is under and an outline of what is going on so I can send it on to someone who can look into it further? Thanks!

 334. Frede Says:

  I understand SR performed ’screams of captured birds’ on TV. Sadly, the sound on my DR website is not working at the moment, but Annisette looked as beautiful as ever. I don’t think she was being interviewed on the show. If somebody can upload to youtube, i would be most grateful.
  May be able to go to copenhagen to see show on 10 april.

  love and peace
  Frede

 335. Johnfranders Says:

  Til læsere af gæstebogen:
  Anisette bliver gæst på DR1, fredag aften i Det ny Talkshow, Vi må se om Anders og Anisette kan snakke sammen. Den vragede X-Factor Anna, kan det måske bliver spændende at høre lidt personligt om.

 336. Tim Says:

  Has there been any progress on that matter from some years back of orders that weren’t filled due to the unfortunate deaths in the Savage Rose community?

  Just wondering…as, if there has been, I still haven’t received my copy of the first album. :(

  Don’t mean to be a pain.

 337. Frede Says:

  Hi Conny o Birgitta

  If you click on the link to ‘Myspace’ on the right hand side you can get the most up-to-date list of concerts including a few in Norway.
  Happy hunting.

  Frede

 338. kramen Says:

  HELLO, FREDE do you know if the concert list on the SR homepage is the complete list for this year, we are trying to plan our holiday in Denmark this spring and will not miss any dates before we order tickets

  CONNY o BIRGITTA

 339. Frede Says:

  Despite the undeniable dreadful and terrible things going on in our world we must always try and be positive and let those positive thoughts lead the way to a better world. Spring is just around the corner, Savage Rose is in the studio working on new songs and the tour starts in a months time. Sure, that in itself will not alliviate the pain and suffering of too many people, but it is a good place to start if only we want it.

  Keep the faith

 340. Gaston Iglesias Says:

  Kære Anisette:
  Jeg skriver til dig både som menneske og som musiker.
  Jeg tillader mig den frihed, idet jeg, gennem årene, har og er en stor tilhænger af jeres værk.
  Som menneske er jeg en stor tilhænger af jeres holdninger, jeres syn på livet og jeres vedvarende kamp imod uretfærdighed, racisme og, i det hele taget, mod den nuværende verdensorden (uretfærdighedens kaos). Jeg har overlevet to års daglig tortur i forskellige kz-lejre i Chile og er kommet ud af de oplevelser, ikke alene som et helt menneske, men også styrkket af mine oplevelser. Min triumf består af min endnu større tro på, at det jeg kæmpede (og kæmper ) for var/er det rigtige. Ydermere har jeg formået, at omdanne den had de prøvede på at så i mig, til den overvældende kærlighed til livet og mine medmennesker. Ydmygt sammeligner jeg min “triumf” med den måde du har tacklet tabet af din livs kærlighed på: gennem musikken. Du er en stor musiker og en endnu større person. Dit/jeres værk er for mig endnu mere et udtryk for, at kærlighed og kunst MÅ følges ad og at denne sammensmelting er den rette og måske den eneste måde at bekæmpe denne verdens umenneskelige syn på mennesket. Magtmennesket er meneskehedens værste fjende. Vi har et moraslk ansvar overfor de generationer, der kommer efter os.
  Som musiker skriver jeg til dig fordi jeg beundrer jeres musik og ville tilbyde min kunnen (36 års på scanen) som perkussionist, idet jeg, efter at have hørt jeres musik, godt kan se/høre, at jeg kan bidrage med min latinamerikansk arv på bagen, til at give jeres musik en
  et perkusivt islæt. Jeg har hørt jeres musik mange gange og jeg har “spillet med”. Jeg ved hvad jeg kan spille i hvert enkelte nummer.
  Jeg håber at jeg ikke lyder eller opfattes som “overmådig”. Det er ikke meningen og slet ikke min natur.

  Anisette. Jeg takker for din/jeres musik og tak for at berige denne verden med dine/jeres smukke og livsbekræftende VÆRK.
  Lad mig slutte af med en citat, som jeg synes passer til lejligheden: “skønheden findes der, hvor den ikke er”.

  Tak for at har givet dig tid til at læse dette brev.

  Gaston Iglesias

 341. Al-Va Says:

  Thank you for your fantastic music
  i just love it!
  Will you give a concert in Norway in 2010?

  love Al-Va

 342. Peter Christensen Says:

  I see I’m not the only one who has been unable to obtain Savage Rose music via PayPal. Has there really been no resolution after all this time? I’m unaware of any other way for me to obtain the CDs, so am at a loss. And of course PayPal won’t refund my money.

  Peter Christensen in Canada

 343. rolf Says:

  One of the bands that have a serios impact on my youth. Many years I have been thinking of the songs and now at a age of 50 I have great feelings of what have been and and is today. Many good memoys of what have beeen and the girls I been with listening to all the goooood songs. Thank You.

 344. coedeBuroHods Says:

  In a posting on its Snare purlieus, the U.S. Embassy in Sana said the closing was “in crop up again to evolving threats unconnected with al-Qaida in the Arabian Peninsula (AQAP) to blow one’s top American online anatomy and physiology interests in Yemen.”

 345. Mats Says:

  A happy new year to the Savage Rose and all the friends of Savage Rose. Let´s hope for a fine S R year.

  Love
  Mats

 346. Tony Winfield Says:

  Hi, I love the new album as I knew I would.
  You are still one of my favourite bands 40 plus years on. Only one disappointment, I STILL HAVEN’T RECIEVED “TAMELESS” ordered and paid for
  (copy of reciept sent many times) to your old site via PayPal nearly 3 YEARS AGO. Will it ever arrive as promised?
  Best wishes Tony

 347. Archie Patterson Says:

  Hallo Annisette!

  Someone in Denmark sent me a copy of the new album I love it! I hope to see you again if you play in New York so please keep me/ us informed about any dates here.

  I will do a special audio/ video podcast in the first half of 2010 on Savage Rose and the great work you and Thomas did through the years.

  I send you all my love and keep the memories of my visits with you both in LA warm in my heart.

  Have a Healthy & Happy New 2010! Keep the faith & music alive!

  Peace & Love!

  Archie

 348. Tina Løjmand Says:

  Annisette!
  Din rummelighed og empati kender ingen grænser..
  Et stort tillykke med prisen, du fortjener den!
  Jeg glæder mig meget til at høre Savage Rose igen.
  KH
  Tina.

 349. Robert Rose Says:

  hey there
  I was just wondering if at any time in the future
  that Black angel, Tameless, For your love, Are you ready and Universal daughter would be releast on Vinyl so fans like my self could have a complite album collection. that could be fantastic.
  saw you this year and that was great, at Amar’bio
  and hope to see you next year :-)

  Take care & keep safe amiga,.

 350. Mats Says:

  Congratulations Annisette to the prize. I can only agree to that it is well deserved.

  Love from
  Mats

 351. Frede Says:

  Many congratulations Annisette, I am so thrilled on your behalf.

  Another bit of news that I know will please many visitors to this site. According to Gaffa, Savage Rose is planning a number of concerts next April and May. So far the following seven concerts have been confirmed:

  10-04-2010 kl 20:30
  Kulturhuset Viften

  15-04-2010 kl. 20:00
  Musikhuset Aarhus, Store Sal

  23-04-2010 kl. 20:00
  Slagelse Musikhus

  24-04-2010 kl. 21:00
  Amager Bio

  28-04-2010 kl. 20:00
  Musikhuset Esbjerg

  14-05-2010 kl. 20:00
  Mantziusgården

  15-05-2010 kl. 20:00
  Gjethuset

  Lots of love always

 352. kramen Says:

  I just wonder, does anyone know how many concerts there will be next year 2010 with SAVAGE ROSE ?
  trying to plan our holiday for next year
  lOVE Conny o Birgitta

 353. guenter from tyskland Says:

  “hallo, frau annisette”!! finally in 2010 you come to germany!!!! i hope you will enyoy the beautiful landscapes and the hot summertime here in the south where i live!! “hey little you waiting at the door”…..best wishes, guenter from tyskland!!

 354. Dalil Says:

  Wow, the curious portal. Thnx…

 355. Karsten Skawbo-Jensen Says:

  Hi Savage fans!

  Go to www.youtube.com and search for “Savage Rose Norge”. Then you’ll find a great video filmed at a Norwegian music festival back in 1973. You’ll see a young Annisette singing two songs - one of them is “The Shoeshine Boy is Dead”. It is such a thrill to be reminded of the gospel chapter in Savage Rose’s amazing career - just before the album “Wild Child” was recorded.

  Enjoy - and love to you all, Karsten

 356. Marina Says:

  Da det er småt med meddelelser her på siden vil jeg dele at Annisette medvirker i Skuespilhuset, Portscenen, den 11. og 12. december 2009, kl.21.00. Arrangementet er med Alex Riel/Stefan Pasborg og hedder Universe.
  Kærlig hilsen Marina.

 357. Patricia Says:

  Annisette; por favor, avísanos con anticipación sobre tu actuación en NYC; aunque noviembre 13 ó 14 serían fechas ideales para mí!.

  ¡Nos vemos guapa!

 358. Taner Taşdelen Says:

  Çalışmalarınızda başarılar,grubunuz Grup Yorum gibi eskilere götürüyor bizi.Hoşçakalın.

 359. chano belli Says:

  Kære Annisette.
  1000 tak for en kanon koncert i Armager Bio
  Det var en stor ære at få lov til at hilse på dig,
  jeres musik betyder utroligt meget for mig både i triste og gode stunner.
  Jeg ønsker dig en god tid fremover og god medfart.
  Mange kærlige Hilsner fra en stor fan og beundre Chano Belli.

 360. Frede Says:

  Annisette will be performing in Copenhagen (Tivoli) on 2 November in a charity event in aid of Danner, a crisis centre supporting vulnerable women. A number of other Danish female artists will also be performing at this event.

  Frede

 361. Jørn Tangberrg Says:

  Kongemusikk!!!! Fikk et tips av en god venn!

 362. sandrar Says:

  Hi! I was surfing and found your blog post… nice! I love your blog. :) Cheers! Sandra. R.

 363. Tina Says:

  Du har helt ret Frede,der er visse mennesker man ikke kan nå…ignoreres, helt afgjort!!
  Disse postulater kan vi ikke bruge til noget.
  KH Tina.

 364. Frede Says:

  Rystet bestemt, forundret egentlig ikke. Han gentager jo blot hvad en forstumpet presse har sagt gennem de sidste 40 aar omend i mere ‘poetiske’ vendinger. Snaevertsynede og intolerante mennesker kan man ikke argumentere med og det er bedst at ignorere dem.

 365. Tina Says:

  Jeg er dybt rystet, over at nogen benytter gæstebogen til at give udtryk for sit intolerente og uetiske menneskesyn….Annisette er en stærk og meget engageret pige, med hjertet på rette sted, hun står altid frem for at støtte en vigtig sag,jeg respekterer og holder meget af Annisette.
  Tina

 366. Julia Says:

  Frank det er da godt nok dig der er afdanket og dum at høre på. Disse Irakere er forfulgte og mange af dem bliver ledt direkte tilbage til en skæbne af tortur og mange tilfælde har hele familier der er blevet dræbt af terrorister og vil nu måske også selv blive dræbt. Danmark har selv været med til at starte denneher krig og nu vil vi ikke engang tage imod flygtningene? De bliver skilt fra deres familier og vil måske aldrig se dem igen, og tilbage til en krig med bombninger og tortur. Hvis der er en ting man ikke kan kalde Annisette så er det en afdanket hippie, hun er smuk og stærkere end aldrig og er da om nogen en af dem der altid har haft hjertet på det rette sted og kæmpet for all e de “små” i samfundet. Du burde skamme dig at skrive sådan et indlæg. Stupide stodder.

 367. Frank Says:

  Anisette: Udvisninger ligner jødeforfølgelsen

  ” Sangerinden Anisette Koppel er rystet over, at irakere tvinges tilbage til Irak og stempler Danmark som facsistisk.

  “Anisette Koppel har en dårlig smag i munden.

  Med Savage Rose har hun netop optrådt til en demonstration ved Brorsons Kirke til fordel for de udviste irakere. Undervejs kaldte hun Danmark for et fascistisk land.

  Anisette er rørt
  Efter sin optræden står hun tydeligt rørt og dirrer over hele kroppen, mens hun uddyber sin bemærkning om fascisme i Danmark.

  »Jeg mener, at når man bryder ind i en kirke midt om natten og skiller mænd fra kvinder og børn, så minder det fuldstændig juntaen i Chile, som i sin tid gjorde de samme ting. Nu er det bare herhjemme, at vi har fascisme«, forklarer hun.

  Hvordan det?

  »Når politiet udfører den slags ordrer, betragter jeg det som en politistat. Og så har man fascisme«.

  Rystet over anholdelser
  Men politiet siger jo, at det opretholder loven?

  »Lov eller ej, så bryder politiet ind i en kirke midt om natten og skiller mænd fra deres kvinder og børn, og så putter de mændene i lukket fængsel, selvom de ikke er kriminelle. Bagefter bliver de sendt hjem, hvor de bliver anholdt. Det er jo allerede sket for fem af dem«, siger Anisette Koppel med henvisning til de fem mænd, som blev anholdt i går ved ankomsten til Bagdad.

  »På gaden tæver de folk, der sidder og protesterer fredeligt, og de sprøjter peberspray i øjnene på dem, selvom de ikke har gjort noget«, siger sangerinden.

  Irakere burde få humanitært ophold
  Hun mener, at de irakiske asylansøgere burde have fået ophold i Danmark af humanitære årsager. Mange har siddet i årevis i asylcenter og ventet på at få afgjort deres sag.

  »Hvad er der i vejen med det her land, når vi ikke bare kan behandle deres ansøgninger om humanitær asyl og give dem et ordentligt svar på det, i stedet for at hente dem midt om natten? Det er jo den slags, jeg har protesteret mod hele mit liv, men der har det været i andre lande«, siger Anisette Koppel.

  Hvad siger du til, at meningsmålinger viser opbakning til asylpolitiken?

  »Meningsmålinger tror jeg ikke en skid på. De blæser den vej, som regeringen vil have dem. Det ryster mig, at tingene er så grove. Vi skal jo tilbage til 2. Verdenskrig for at se jøder blive forfulgt på den måde her. Siden har vi ikke gjort folk til syndebukke i den grad. Men det gør de nu igen«.

  Hold da k*ft hvor er den usoignerede, afdankede hippie dog verdensfjern. Under jødeforfølgelserne blev jøderne drevet sammen som slagtekvæg og aflivet! Hvordan f*nden kan man overhovedet sammenligne de to ting? De irakere der blev/bliver sendt hjem, har fået behandlet deres sager gennem ALLE instanser - og har fået afslag. Imedens har andre Irakere fået opholdstilladelse - fordi de opfylder de kriterier der skal til for at få en sådan! Med andre ord, de som nu bliver tvunget hjem er en flok plattere som skulle have lov at gå hjem. De har SELV nægtet at rejse hjem, hvorfor de har været her så længe. Og dette skal altså - i alle de blåøjede naivisters øjne - udmønte sig i en permanent opholdstilladelse! DAMN hvor er folk der støtter op om dette, dog latterlige!

 368. Atsushi Sofuni Says:

  Dear The Savage Rose,

  Thank you so much for your great live show!
  I went to see your live show on 28th August in Copenhagen from Tokyo (Japan).
  My longtime dream to see your live show came true!
  I am collecting The Savage Rose and relations; LP, 7′, cassette, and CD about 100 items.
  I am fan of you and also music journalist, so I have reviewed your CD in Japanese music magazine.
  And I will report this live show in Japanese major magazine, and I will be understand your great performance to Japanese music fan and relations.

  Best Wishes
  Atsushi Sofuni

 369. Frede Says:

  Dear Annisette

  Many happy returns. Hope you have a great day and your wishes come true.

  Lots of love always
  Frede

 370. Tina Løjmand Says:

  Annisette, smukke menneske…Hvor end i verden du synger, spreder du kærlighed og håb.
  Tillykke med din føs´dag.
  Knus Tina.

 371. Birthe Says:

  Kære Annisette og Savage Rose
  Tusind tak for en skøn koncert i Amager bio i går.
  Fantastisk stemning. I kommer så langt ud over scenekanten og I rammer dybt.
  Jeg mødt 2 unge mennesker ( ca. 18-20 år) på vejen ud og de var virkelig ramt. Det havde de ikke regnet med. Det var sjovt at opleve.
  Og så fordi de lige fik din alder ( en gammmel fan som jeg har jo styr på det )
  STORT TLLYKKE MED FØDSELSDAGEN
  Og forhåbentlig snart en et gensyn med jer og jeres vidunderlige musik.
  Tusind tak

 372. kyo Says:

  i’ve looked for the lyrics of “lost in a jungle” from the album Universal Daughter for many days. i hope someone here can help me find them. thanks in advance.

 373. Mats Says:

  Thanks for the report on the New York concert. Now I wish even more that I could have been there.

  Love from
  Mats

 374. Tina Løjmand Says:

  Aj,hvor ville jeg gerne ind og høre verdens musik…men kan ikke på grund af min møj sygdom,øv!

  KH.Tina.

 375. Ove Says:

  To see/hear Annisette at Joes Pub:

  http://www.vimeo.com/6130430

 376. Tove Says:

  Glæder mig til koncert på fredag.Og så har jeg lige fundet ud af at Anisettes datter Billie spiller koncert nogle timer inden på christianshavn.Så kan man jo lige slå et smut forbi der inden man tager videre udtil amager.Det blir en fantasisk fredag.Glæder mig.knus fra Tove

 377. Frede Says:

  Thank you for posting report from New York. Sounds like an absolute awesome night at Joes Pub.

  Looking forward to hear more news.

  I know we are an ungrateful bunch but any chance to upload any videoclips on myspace/youtube?

  Love & Peace
  Frede

 378. Mats Says:

  Dear webmaster, please give us a report on the New York concert last friday. I would like to know which songs Annisette performed, how it sounded with another backup band, audience reactions, reviews etc

  Love
  Mats

 379. Mats Says:

  I read somewhere that Annisette will be joined on stage by MIKKEL HESS from HESS IS MORE. Anyone who knows anything about him / them?

  Love
  Mats

 380. Frede Says:

  This is of course not the first time Annisette performs in the big apple. She performed a few years ago in Central Park at Janis Joplin’s 60-year birthday celebration when she sang with Big Brother and the Holding Company. I wonder who will be playing with her this time as this is not billed as a Savage Rose concert.

  Yes Mats, wish I was there too.

  Frede

 381. Mats Says:

  Oh how I wish I could be in New York on this historic occasion. Go, Annisette, go, and show the New Yorkers what’s it all about.

  Love
  Mats

 382. Frede Says:

  Concert in New York!!
  Annisette will be playing in New York on 14 August at Joes Pub in a celebration of Woodstock (40 year anniversary).
  For more information go to www.joespub.com
  Webmaster kindly let us know who will be playing with Annisette on this historic occasion.

  Love and peace
  Frede

 383. Tomas Espensen Says:

  Annisette hedder såmendt rigtig Anisette, hun har en datter der hedder Naja og en der Hedder Billie.
  Billie har sit eget band, “Catbird” - http://www.catbird-music.com/.

  Naja synger kor i Savage Rose, fifler såvidt jeg ved ogsså med sit eget musik. Begge døtre har i DEN grad arvet deres forældres musiske gener, men mon ikke det er umuligt andet? Naja har endvidre lavet en flot flot bog med billeder fra hendes liv, bogen hedder “Til min far” og er rigig flot, man skal ikke forvente ferie billeder, det er billeder set i den virkelige verden, igennem Naja’s øjne, den er bestem værd at købe.

  @ Frede, mailer du mig ikke på voll1@hotmail.com så jeg får din mail igen ?

 384. steen Says:

  Anisette, hedder du virkelig Naja? Apererusuleriasaarama…:-)(Et spørgsmål der ville virkelig vil spørge)

  Ikinngutinnersumik inuulluaqqusillunga
  Steen

 385. Frede Says:

  Hej Tomas
  Godt at hoere fra dig. Haaber du har det godt, jeg mindes stadig da vi moedtes i Koebenhavn og lavede the til Annisette og de andre. Jeg har stadig opskriften ;-). Desvaerre er jeg ikke i Danmark den 28. - maaske naeste gang.

  Frede

 386. phil allen Says:

  Hello to my favorite ever “rock” band, and to my mind the best and most significant popular-music group of any kind (except for the Beatles, natch)of the post-war(WWII)era..i’ve tried to turn on countless people to their music(handing out cassettes, making a fool of myself, etc.)for decades(!), but with little success, but then this is America, land of the dead; hell, the R&R Hall of Fame hasn’t inducted ‘em, doesn’t know ‘em, doesn’t care–they’re in good company on that score..i’m blessed for having met Annisette, Thomas, and Anders–thrilling moments indeed..in fact, they used to send me copies of their new releases..being nigh onto homeless and dirt-poor–as opposed to soil-rich–i don’t have their last releases but dum spiro spero..thanks for the opportunity to contribute.phil allen, berkeley california.

 387. Tomas Espensen Says:

  Hey Anni tøssen :-)
  Ses den 28, Tak for sidst, var dejligt at se dig igen.

  @Frede Jensen
  Ses vi den 28? Eller er det umuligt for dig at komme til dk?

  To all others, have a nice summer with smile on your faces and love in your hearts

  Tomas

 388. Bjarne Hansen Says:

  Hej Savage Rose :)
  Nu prøver jeg her, jeg har sendt en mail til hvad jeg tror er Jeres side på Myspace.com, men da den kun er læst & ikke besvaret, er jeg blevet i tvivl om det overhovedt er en side I har noget med at gøre.

  Jeg skriver til Jer fordi jeg har en drøm, ikke for mig selv men for en meget speciel person jeg er heldig at være i familie med.
  Det handler om min Onkel Ivan, jeg har før været heldig med en kort mail udveksling, fra den savnede Thomas Koppel, men selvom jeg forevigt er taknemmeligt for det jeg kunne give videre til Ivan, som Thomas havde velsignet os med, higer mit hjerte altså efter at nå stjernerne, fordi det her er en person som absolut fortjener det ultimative møde med det eneste band i verden, han har fulgt siden i startede, en menneske alder, har han igennem jeres musik fået en eller anden himmelsk poetisk kærlighed, kun I & især dig Annisette har kunne skabe.
  Ingen ord kan på en retfædig måde beskrive hvor dejlig, varmt & betænksomt menneske Ivan er & selvom han ikke er i fyrrende mere, er hans kærlighed, hjælpsomhed og betænksomhed ikke blevet anderledes & det der gør det virkeligt svært at få sagt tak for er fordi, han som person absolut er ligså beskeden & ydmyg, som han er givende, men ved, med Jeres hjælp for han endeligt hvad hans “God karma” opbaring burde kunne udløses til, den ultimative tak, fra alle os der har været velsinget med hans tilstedeværelse i vores liv.

  Jeg ved godt i har travlt & at i måske ikke har tid. Men jeg ved med sikkerhed, at han som han altid gør, har købt billet til Jeres koncert i Amager bio, tror jeg nok det var, her i August.
  Om man kunne arrangere noget der vil ændre hans liv forevigt?

  Kærer Annisette & resten af det forunderlige væsen i tilsammen bliver, af hele mit bankende hjerte, siger jeg Tak, tak fordi I, i alle de år, har manifisteret en måde & vej, min onkel Ivan kan få hans kamre af givende kærlighed, fyldt op igen & igen, til alle glæde, der er heldige med hans tilstedeværelse.

  Håber min bøn, blir hørt, om så, vil jeg forevigt være jer dybt taknemmelige & forevigt til rådighed, skulle jeg kunne bruges til noget.

  Mange varme tanker til alle Jer..

  På forhånd Tak

  Bjarne Hansen

 389. Mats Says:

  Hi

  Anyone who attended Annisettes performance in Copenhagen on July 25? Is the concert in Bodö really off?
  Love from
  Mats

  Yes, unfortunately the concert in Bodö has been cancelled
  WEBMASTER

 390. Panagiota Goula Says:

  Kære Anisette,

  Hvordan kan man komme i kontakt med dig? Har du en agent eller kan det lade sig gøre på anden vis?

  Bedste Hilsner

  Panagiota

 391. Urs Glauser Says:

  What a big surprise to find out you still make music !!! Had your album:”in the plain” back there in 1969 and was so swept away by it. Never saw or found another record of you. So I thought thats it!
  Have you any intention comming to Switzerland for a concert?
  If so, please let me know. I would love to see you on stage.
  With my kindest regards

  Urs Glauser

 392. kramen Says:

  Really nice to hear something new with ANNISETTE,
  THANKS FREDE
  Love From Conny o Birgitta

 393. Frede Says:

  Freedom to Love
  Here is a link, although I could not get it to work :-(.
  www.copenhagen2009.org in the search box type ‘Freedom to Love’ and it will give you a link to the song.

  Good luck

 394. Frede Says:

  Look out for new single from Annisette. The song is called ‘Freedom to Love - Love to Freedom’ and is written as the main song for the World Out Games held in Copenhagen in July. The song is free to download from TDC music and itunes. Not sure though when it becomes available but it should be within the next few days. Maybe the webmaster can post some links when it is ready?

  Annisette will be performing the song at the opening ceremony in Copenhagen on 25 July.

 395. kramen Says:

  thanks for letting us know what’s going on with SAVAGE ROSE, we’ve got tickets for the consert at Amager bio in August and hope that maybe maybe there will something more this year.
  We are listening to TRAVELIN righ now
  I just to work round the Capitol of Sweden and there is a several commersial radio stations there, where you can use your phone and have them to play our favorite song. I have tried but not succed so far, one station namned: ROCKKLASSIKER plays a lot of rockklassiker, I tried to have him play HEJ JOE with SAVAGE ROSE, HEJ JOE no problems but SAVAGE ROSE?????????????????????????
  no he coultn’t fix it, but I will try again and again.
  LOVE FROM CONNY O BIRGITTA

 396. Marina Says:

  Hej Annisette
  Jeg læser rundt omkring at du er aktiv med bla Vadehavet(musik til udstilling, Tivoli, Colombine, mm) Savner alle disse informationer på denne side. Koncert til august osv. Hvorfor sker der ikke noget på siden?
  Kan nogen hjælpe mig mht at købe Ragnarock, jeg handler ikke på nettet.
  KH
  Marina

 397. Mats Says:

  Hi
  Any concerts this summer/year? If there are, I would like to know to be able to make plans. I still keep three concerts in mind from last year BUT I’m looking forward to many more to come, and maybe a new album and maybe also a concert DVD from last years tour???

  Love from
  Mats

 398. Nora Says:

  Aren’t you doing any concerts this summer in Europe? We miss you!!!!

 399. Arfst Wagner Says:

  Dear Annisette,
  I loved you sinnce I heard thr white “Blues News” with “Long before I was Born”. Any concert planned for summer 2009? I will be at Danmark and I will be very glad to listen to your remarkable voice!
  Thousand kisses!
  Arfst from germany

 400. mark Says:

  iujhygtfrd

 401. Max Kelley Says:

  Did Savage Rose tour with Three Dog Night in 1969-70? I had front row tickets and thought they were great, but could not find the album in the city of Monroe, LA. USA back then.

 402. Nobody Says:

  To you from me.
  Ingen ord på noget kendt sprog på denne jord kan beskrive mine følelser gennem årene for Savage Rose og speciely dig Annisette…

 403. Jan Ketil Flattun Says:

  Hallo- Annisette,- eg var på konserten meg Savage Rose ,- i Odda .- Hardanger . Norway,- i 1973,- siden har eg hørt din musikk,- Magisk.Send meg gjerne noen ord.

 404. Venuxdeluxe Says:

  Salut à tous !

  Déja 40 ans que je vous écoute ! ! Anisette , je te le dis enfin :
  JE T’AIME !!!!!!!!!!

  Continuez a faire de la musique et je continuerai a l’écouter et à la faire écouter à mes enfants qui la feront écouter à leurs enfants……… Tak.

 405. inge Says:

  Løp og kjøp! Ragnarock (pakke med1 DVD + 2 CDer) med livekonserter fra Holmenkollen i Oslo i 1973 og 1974. Høydepunktene: Savage Rose live på DVD! Fantastisk!

 406. Lene , Copenhagen Says:

  I have just listened to “A girl I knew” on YouTube (sorry - I need to buy the whole album - promise). It is a fantastic song. Anisette’s voice is truly amazing.

  Thanks to you all for great music. I admire that you decided to stay true to your ideals back in the 60s.

  All the best, Lene - Copenhagen SV

 407. Frede Says:

  H E L P
  I have just received the Ragnarock DVD and went straight to the track listing for Savage Rose and The Shoeshine Boy is Dead. This is Annisette at her best only accompanied by Anders and Thomas on piano and organ. So far so good. The second track is supposed to be Stewball (was so Tired)only it is not. The music sounds familiar but I cannot reconsile the lyrics and the music. Why, I hear you ask. Well, because in my best estimation this is the track ‘Tarantula’ also from ‘Wild Child’ with words!!!! I wonder why this was changed on ‘Wild Child’ when it was released the following year.
  It would be interesting to know if this song was played regularly in 1973/1974 and what has happened to it since.

  That’s all for now.

  Love & Peace
  Frede

 408. Øystein Moa Says:

  Hei Svein
  Prøv hos Karma Music (http://www.karma.dk/savage_rose.htm). Der finner du det meste av SRs musikk fremdeles.

 409. svein olsen Says:

  Hi! My name is Svein Olsen. I’m searching for your CD “Are you ready”? Seems it’s been sold out all over! Do you know how I can get a copy? I’m a longtime fan (from way back in the early 70ies) and would dearly like to have this live recording! Thanks for any assistance! warm regards Svein

 410. Frede Says:

  Translation of Annisette’s letter posted on 20 April.

  Bright and beautiful the Spring has arrived and reminds us of the new life that like a miracle breaks through even the most exhausted earth and as a living force gives inspiration to us all. New songs are born and new music finds its way through the closed doors of our times with open arms. Full of energy, joy, courage and love we continue along life’s wild roads. The Winter cut through our hearts in the battle with Death’s salesmen, who licked each other clean while plotting new strategies for bloody gains. The war against the people of the world continues while applause and entertainment take place behind bullet proof glass and a dance trampled so heavy that our earth and sky can hardly breathe. I am not awoken by nightmares but from the light of a Spring full of love and I wish for everybody out there a new beginning in respect for life and each other, a dance, a song with new inspiration that makes the big heart beat.
  Annisette.

 411. Frede Says:

  Once again thank you so much Ove. I found it and I have ordered my copy.
  Frede

 412. Ove Says:

  Hello Frede

  I’m glad to help you. The DVD is available on the internet shop CDON.COM, incl. the Danish section. Just search for Ragnarock and under the category “Album” you will find “3 Træffere”, amongst them the DVD “Ragnarock - Diverse artister 1973/1974″.
  Hope you enjoy the film.
  Ove

 413. Frede Says:

  Thanks for this information Ove. Has it been released in Norway only or is it available on the net?
  Love and peace
  Frede

 414. Ove Says:

  On the newly released DVD Ragnarock 1971/1974 (2CD+DVD) The Savage Rose can be seen performing two of their songs: The Shoeshine Boy and Stewball.
  The film Ragnarock was shot at the open air festival at the Holmenkollen ski jump Sunday 17th June 1973, a festival regarded by many as the Norwegian Woodstock.

 415. Arvid og Bente Says:

  Vi venter i spenning på 2009 Tourplan. Noen konserter i Danmark ?
  Det håper vi.

  hilsen Bente og Arvid
  Kristiansand, Norge

 416. Eirikur Says:

  Hej. Jeg har hörte jeres musik siden jeg var lille men jeg har aldrig vided hvem i er.

  Tameless er bare en af de beste album jeg nogen siden har hört.

  Hilsen fra
  Island.

 417. Frede Says:

  Hi Conny and Birgitta
  I am still here. Probably like everybody else waiting (im)patiently for any snippets of news. So far no luck, but as they say good things comes to those who wait. In the meantime it may be worth visting Naja’s site on Myspace. She has uploaded a couple of new songs and it sounds truly great. Otherwise I am listening a lot to Catbird’s latest album ‘Among Us’ - I like it a lot. Away from the tribe I have just purchased Stevie Nicks’ concert DVD - I haven’t watched it yet but I’m sure I will enjoy it. Hint,hint Annisette we are still waiting for a live DVD from you!!!!
  Keeping the faith
  Love and peace
  Frede

 418. kramen Says:

  Amager bio yes, Beiarn Bodö yes, WILL THERE BE MORE CONSERTS PLEASE LET US KNOW
  Love from Conny o Birgitta
  ps Hello Mats, and Frede where are you? ds

 419. Mats Says:

  Any plans for the Savage Rose for this year? Full tour or maybe a few concerts? New record? A DVD from last tour? I’m eager to get som new info. The last was posted in december…

  Love from Mats

 420. simon Says:

  hey i wonder who maded the song savage rose plz tell me need to project and such

 421. Eva Says:

  Hei Anisette. Har nettopp lest i nett avisa for AN i Bodø at DU skal til Beiarn i sommer. Det er helt utrolig. Jeg har akkurat lyttet til en konsert av deg på radioen. Dette blir stort, jeg kommer til Beiarn og står garantert på fremste rekke og hører på deg (synger sikkert også). Har mange plater av deg. Første gang jeg hørte deg var på en kassett på begynnelsen av sytti tallet. Min søster hadde Wild Child, jeg ble veldig fasinert. Jeg gleder meg enormt. Vi sees.

 422. lisbeth ulderup petersen Says:

  Her er et digt jeg har skrevet som er dedikeret til Anisette: The blood-red Poppy.
  Like a velvet queen you´re standing tall,
  proudly nodding, aware of your call.
  Deeply crimson and brightly red,
  you symbolize the merging of life and death.

  Heroically you endure terrible odds,
  precious as you are, the favourite with gods.
  Slaves of grain and seeds of weed,
  are not part of the wisdom you seek.

  When you are the last one to stand, when destruction rules over man and land,
  remember that you were given the task,
  to answer all questions ever asked.

  About how mankind played dice with the world.
  About how we were in oblivian hurled.
  About how we failed to take care of the globe.
  About how everyone lost all hope.

  When destruction time has been and gone,
  when nothing is left to be undone,
  when no sign of life in the ruins is seen:
  As a promise for a new world stands The Velvet Queen!

 423. Charlotte Klaster Says:

  Jeg har fundet den og jeg har bestilt den. Mange, mange tak!

  Charlotte (meget lykkelig!)

 424. Charlotte Klaster Says:

  kaere Marina, kaere Moa,

  jeg kann ikke fatte det! Hvor er jeg glad! Tak tak tak!!!

  Jeg bor jo i Tyskland. Det er lidt svaert for mig at finde mig tilrette i det danske internet, hvad angaar antikivariske shops. I kan se, mit dansk er ikke alt for godt, mere. Saa hvis i ved en adresse, hvor man kan finde dansk musik og dansk literatur, antikvarisk, gerne hit med den!

  Men nu kigger jeg lige paa den angivne side!

  Jeres Charlotte

 425. Øystein Moa Says:

  Hei Charlotte
  Prøv denne adressen: http://www.karma.dk/savage_rose.htm

  Her får du fremdeles tak i det meste av Savage Roses musikk.

 426. Marina Says:

  SANGEN FOR LIVET
  Jeg synger en kærlighedssang til dig
  den synger overalt
  i træet der strækker sine grene over muren
  med blade for hvert blad der faldt
  som isen der brydes af havets vilde strømme
  med solen der rejser sig
  hør de strejkende kvinder og mænd
  med foråret er vi sammen på vej
  alene derfor er sangen for livet

  jeg synger en kærlighedssang til dig
  den synger overalt
  de stædige hammerslags vuggende skibe
  i lasten tusind hjerters slag
  med sårede hænder med øjne der så
  synger det sorte gulds galej
  sangen der trodser lænker og geværer
  fortier intet - tier ej!
  alene derfor er sangen for livet

  jeg synger en kærlighedssang til dig
  den synger overalt
  som vi dansede på en bjergtop ved Arroun
  i partisanernes skjul
  kvinder mænd og børn løftede sangen
  gennem den ventende nat
  langt herover de lukkede grænser
  vækkede mod i bjergene blå
  alene derfor er sangen for livet

  dagen vågner i dit ansigt
  vågner drømmen indeni
  med alt det vi elsker som fødes
  baner sig vej gør sig fri
  som suset af de vilde svaner over taget
  rejser frihedssangen frem
  fra lande med blødende marker
  fra storbyens børn uden hjem
  alene derfor er sangen for livet

  Words: Annisette, Music: Thomas Koppel (1987)

  Til Charlotte Klaster
  Jeg har skrevet teksten til dig (Sangen for livet).
  Jeg har både LP-udgaven og CD-udgaven, den sidstnævnte mener jeg at have set fornylig i salg.
  Med kærlig hilsen
  Marina

 427. Charlotte Klaster Says:

  Hej Annisette, hej lyttere!

  Igaar var en dejlig dag: 16 aar har jeg har ledt efter sangen: Flyv min fugl. Jeg vidste ikke, hvem der sang den eller titlen. Kun texten. Igaar fandt jeg den: var det en fest!!!

  Desvaerre kan man ikke koebe CDn “sangen for livet”, den er “expired”. Er der en eller anden, der har TEKSTEN til sangen for livet? Jeg ville vaere meget, meget glad!

  Tak, Charlotte

 428. Marina Says:

  Hej Savage Rose
  Længe siden at vi har hørt nyt. Håber at alle er vel.
  Er der nyt om koncerter, CD, eller andet?

  KH Marina

 429. Ove-Karl Evaldsen Says:

  Hej Annisette, du var her i Grønland omkring 2004, da vi fløj sammen fra Aasiaat i DASH 7 fly. Og sammen fløj vi videre til Sisimiut hvor du også skulle holde en koncert. Vi snakkede sammen sådan frem og tilbage om vores land i (den kolde nord). Det endte med, at du ville kontakte mig gennem din kontakt mand, Kim Larsen, og det var meget sjovt at vi lige pludselig blev indviteret til din koncert i kulturhuset Katuaq i Nuuk. Det var noget af det bedste vi indtil nu har oplevet mig og min kone inden for såkaldt “koncerter”.
  Jeg kan endda, huske, hvor jeg var nød til at komme med denne fisk “hellefisk” jeg skulle komme med, for du sagde jo, at du kunne lide fisk.
  Masser af knus og kram fra mig og min kone Agnes og rigtig mange tak for en god aften i Katuaq.

 430. mange Says:

  hello, diva! where is that rich girl going now?

 431. Владислав Says:

  Значит всё-таки отреагировали… Долго что-то :)

 432. KlausFilemonsen Says:

  Hej Savage Rose og Hej Annisette.
  Vil bare sige tak for de gode sange som jeg i årenes løb har opdaget fra jer.
  Smukkere melodier og sange skal man lede længe efter. Især Annisettes smukke stemme finder man ikke andre steder. What Do You Do Now er den bedste danske sang selvom det er fremført på engelsk! Mange hilsner Klaus

 433. Ricardoors Says:

  Great group savage rose,

  too bad that i cannot understand
  his songs. for the language…

  regards from
  Chile

  Ricardoors

 434. Marina Says:

  Kære roser…kære Anisette,

  overværede en af jeres koncerter i det gamle år. Det var gudeskønt. Tak for jeres kunst.

  Et godt og kreativt 2009 til jer alle

 435. goodie Says:

  “world child” annisette, where can you be found? deep in everybody´s soul, or deep in the space of the unkown people?

 436. Stephen Ridley Says:

  To Birthe
  Thankyou. Happy new year.
  Steve

 437. Marina Says:

  Hej alle
  Vil blot minde om, at der i aften d.3.01.09 er Savage Rose på DR2 klokken 20.00.
  Godt nytår
  Marina

 438. Birthe Says:

  To Stephen Ridley
  A little hint. If you go to cd-wow homepage you can find the Savage Rose album you´re looking for. The price is 109 danish krones. It´s about 13-14 £ I think. I don´t know if that is expencive. How ever the delivery are fast and free.
  On the home page you can read the playing list.
  Hope you can use this information
  Birthe

 439. Stephen Ridley Says:

  Hi Savage Rose and all your lovely fans.
  I’ve been a fan since 1968 and I’d love to write a book about your rich and interesting music but I think I’ll leave it to someone cleverer. Meanwhile some brief comments and complaints!
  1. If Scandinavian fans wait months or years for a live performance imagine English fans. The group have never played here. Before we die please!
  2. The latest website is not bad but the discography is not as useful as it could be eg the 2002 Anthology is expensive and hard to find and we don’t know whats on it. Trackistings please.
  3.Some old Savage Rose records may or may not be rare in Denmark but in England you have more chance of acquiring the Queen’s jewels than finding some sixties/seventies records. A cd collection of early rarities would get some enthusiastic reviews. Here’s three songs to get you started: there is a long version of A Girl I Knew on the Polydor various artists LP Supergroups
  where the band go into a long jam….it’s fab. The single 45 Birthday Day/The Schoolteacher Said So. (the pop side of the Savage Rose was fun wasn’t it). Were there other similar songs? A version of River Deep Mountain High etc. Older fans probably have tons of ideas.
  Now about those English dates…..
  Much Love to all……………Steve

 440. Tina Løjmand Says:

  Kære Vilde Roser!

  The Messenger Speaks For Everybody, All Over The
  World…. Håbet om fred, retfærdighed og frihed
  bor i os alle.
  Rigtig Godt Nytår!!
  Glæder mig til at høre Jeres smukke sange i det
  nye år.

  Kærlig Hilsen Tina

 441. Bent Laursen Says:

  Kære Annisette og Savage Rose

  Vil I komme forbi Lolland med en koncert en gang i løbet af 2009.
  Pengene finder vi nok ud af.
  Det er en filantropisk koncert - på min måde på linje med jeres.

  venligst
  Bent Nørrelund Laursen Vig
  Vanitas kulturformidling
  blx@sol.dk
  - de døde: R.I.P.

 442. Mats Says:

  Dear Annisette and Savage Rose. I would like to wish you and all of the Savage Rose friends around the globe a Merry Christmas and also the best wishes for the new year.
  Love
  Mats

 443. GoppyCorHar Says:

  friend has given the link has not regretted that has come

 444. Roy Ingebrigtsen Says:

  Hei igjen, å spes. til Anisette. Du har en enorm stemme. Håper du kan komme til Bodø i nord norge. Wild child fra -73 er vel min favoritt men som nevnt nettopp, universial doughter er KNALL BRA!!!! :-)

 445. Roy Ingebrigtsen Says:

  Hei dere. Har just nu kjøpt deres siste cd og JEG DIGGER dere. Universial daugther er bare DIGG!!! Har maaaange cdèr med dere. Hopefully you still going strong. Love you. Best regards Roy, from Norway :-)

 446. Conny Sundman Says:

  När kommer ni och uppträder i sverige? Har svenskarna glömt bort Anisette? Jag är född 1951 och upptäckte Savage Rose tidigt. Jag tror det var någon spelning på Gröna Lund. Där spelade ni MalcolmX. Jag har aldrig sett er live.
  Conny

 447. kramen Says:

  Does anyone know, dec 10 ? ? ? ?
  LOVE from two FANS in Sweden

 448. Frede Says:

  How about this for a bit of nostalgia. Just came across a recent video on ‘youtube’ with Alex Riel and Anders Koppel together playing a version of ‘Sunshine of Your Love’. Magical!!

  Love and peace
  Frede

 449. Stine Says:

  Kære vilde roser.

  Sidder og hører “Dødens triumf” og bliver simpelthen så dybt taknemmelig for alt den smukke musik I har givet os. Når verden bliver for grim og man begynder at tvivle på værdien af overhovedet at være her, roder jeg i min CD-samling og finder i både gammelt og nyt Savage Rose nogle uudslukkelige gløder af musikalsk magi og jeg tænker: Om jeg så bare levede for at høre Savage Rose, så var det det værd. På en eller anden måde er det som om man kommer “hjem” via jeres musik, som om man kommer til sig selv og bliver lige så lettet og boblende glad som når man vågner efter et rædselsfuldt mareridt…

  Det er forunderligt og vidunderligt…

  Jeg håber I skal på turne igen næste sommer og at I snart kommer med en live-CD.

  Mange kærlige hilsener

  Stine

 450. Bent Laursen Says:

  Annisette
  Savage Rose

  Jeg husker Dødens Triumf fra 1970erne - jeg erindrer, at der blev benyttet et harmonium.

  Nu har jeg hørt Dødens Triumf på CD - redigeret - det lyder ikke som et harmonium. Men i textbogen, står harmonium nævnt som instrument.

  Hvordan kan det passe - det er især Dear little mother, jeg tænker på. ER det et harmonium - muligvis “manipuleret”???

  Jeg spiller harmonium og vil gerne gøre det autentisk.

  Venligst
  Bent Laursen
  organist

 451. Jim Says:

  I’ve waited a long time to post this and I hope you are not offended. I was an initial webmaster for this site many years ago. I loved the Savage Rose since I first heard Refugee back in the day. I played that album, along with their previous albums, over and over for years.

  So, I found them decades later and started a website for them. At the same time, I became interested in the Tarot. The combo led me to read for Anisette and Thomas. Anisette’s readings, despite her recent diagnosis of cancer, were glowing and I told her so. The readings for Thomas, however, I could not read. They were sad and empty. I spent many a day humbled and sick from my humble prognosis.

  So, my glass is raised to probably the greatest man I have ever met in my life - Thomas.

 452. stig bertelsen Says:

  Hvorfor spiller I ikke i Malmö-egnen?
  /Stig

 453. Frede Says:

  Hi Svk
  I am familiar with the name ‘Grup Yorum’ and I have heard a bit of their music. There is of course a connection with Savage Rose and Grup Yorum, which goes back to the early nineties. Members of Grup Yorum were arrested in Turkey because of political activities and I believe for singing in Kurdish, which was/is prohibited in Turkey. Annisette and Thomas were involved in getting them released from jail and went to Turkey for the court case. Annisette and Thomas performed at a rally to celebrate their release and later Grup Yorum included a Savage Rose song ‘Stien i bjerget’ on one of their albums.

  Love and peace
  Frede

 454. svk Says:

  there is a turkish band , name is ‘grup yorum ‘ have you ever heard this band??

 455. NinaArila Says:

  Hello.
  :) The natural photo of the new arrival, taken by Emma Tallulah’s dad,
  Bye.

 456. Hannah Says:

  I just did as Fred say and I can only say that all go listen to Catbirds new cd “Among Us”.It is so amazing and beautiful. I just listen to it on myspace. Wow! Fantastic melodies…the great singer Billie Koppel is the daughter of anisette. Anisette is must be a very proud mom! What a family! the link I found is http://www.myspace.com/catbirdmusic

 457. Frede Says:

  Don’t understand ‘Moonchild’s’post. Please explain - it makes no sense.

  Frede

 458. moonchild Says:

  what a shame!! look at “tony winfield, october 7th 2008″! how can someone have faith in “sr” anymore?? so, now buy “catbird”??

 459. Frede Says:

  Don’t forget to get the new CD from Catbird, released on Monday. The critics are ecstatic in their praise - deservedly so. More info where and how to buy/download the CD through their website www.catbird.dk and Myspace.

  Love and Peace
  Frede

  PS enjoyed to read about the tour in Norway and look forward to see what is happening on 10 December.

 460. Tony Winfield Says:

  Hi, further to my own and various other peoples’ comments, can you enlighten us FANS who have been let down by the controllers of YOUR previous website as to why we have not received cds paid for? I have already sent copies of PayPal receipt several times with no response.It seems such a shame to taint in my case a 40 year appreciation of the band
  Best Wishes (still)
  Tony

 461. Christina Says:

  Min elskede mor tabte kampen mod kræft d 26. august 2008.

  Min mor elskede Savage Rose, så hvad var mere naurligt end at finde en sang, som indeholdt det, min mor stod for, og som samtidigt blev sunget af Anisette.

  Så d. 2. september blev hun bisat til tonerne af jere “smile”. Det var meget smukt.

  Tak for at have givet musik i min mors liv.

  Kh Christina

 462. Lennert Says:

  Savage Rose

  Jeg var så heldig at opleve jer på skanderborg og det var en oplevelse, jeg aldrig vil glemme :) min første koncert - og hvor var i dejlige..
  - Glæder mig meget til jeres næste optræden..

  De bedste tanker
  Lennert

 463. irene Says:

  Hey Savage rose.
  Annisette gratulere med dagen!!Jeg var i oslo 11 september, å hørte på deg.Du er like fantastisk.Takk for en opplevelse.Du gir meg noe helt spesielt med din musikk!!!

 464. Birthe Says:

  Til Ida Routhe
  Du søger noder til S.R. sange, specielt A girl I knew. Du kan få dem via biblioteket. Der er 19 som har dem. Går det helt galt så har jeg dem også.
  Venlig hilsen
  Birthe

 465. conny o birgitta Says:

  Friday evening, Norway, Skien, YES we’ve been watching OUR FAVORITE BAND ALL CATEGORIES again. We had 450 km to go and nearly missed the beginning of the show, there were a lot of truble in the traffic.
  This time our two daughters enjoed us, it was their first SAVAGE ROSE experience, and our 16.5 consert since sept 2004
  HOPE TO SEE YOU SOOOOON
  LOVE CONNY BIRGITTA MARIIA MALIN

 466. Kari-Anne Vik Says:

  Var på konsert med dere i Fredrikstad, Norge den 17.9.2008. Det var den beste konsert jeg noensinne
  har opplevd. Fantastisk, råbra! Din stemme Annisette, sitter i kroppen på meg ennå. Musikken deres “makes me fly”. Håper dere skal ha noen kon-
  serter i Danmark sommeren 09; da kommer jeg! Dere
  er flotte mennesker. Og til Palle: tusen takk for
  din autograf som jeg fikk på SAS hotellet etterpå.
  Med masse varme hilsener fra Kari-Anne Vik.

 467. Frede Says:

  I agree with Tony - we need concerts in the UK!!!!

  Love
  Frede

 468. Inge Says:

  Thanks for a wonderful concert last night in Drammen. Love, kærlighed, kjærlighet from Norway to all of you!

 469. Tony Winfield Says:

  Hi,I’ve been a fan for about 38 years and have just received the new album. FANTASTIC!!!
  Please do some concerts in the U.K.
  Just one complaint. I have still not received the TAMELESS cd ordered and paid for via PayPal from your old site over a year ago. HELP
  Best wishes Tony

 470. Kai Says:

  Thank you very much. One word,Great. After listening to your wonderful voice for 38 years. At least in Drammen 20.09.2008.And a big hand for a wonderful band.

 471. Ida Routhe Says:

  Godaften (eller nat).

  Er der nogle steder, man kan finde akkorder til jeres sange? De er næsten ikke til at opdrive på nettet, kun et par stykker. Jeg tænker især på A girl I knew.

  Venligst Ida

 472. Mats Says:

  What will happen after this tour? In 2001 there were plans for a box with unreleased material and even a DVD. Is it something we could still wait for? Anyway, Annisette, you are the best singer there is, and I will patiently wait for your next move.
  Lots of love from Mats (who had the opportunity to have a chat with you outside Rockefeller in Oslo on sep 11)

 473. Stig & Tone Says:

  Totally agree with Ken!!
  Last night was one of our best consert experiences, ever!!

  3 records missing in our collection found on the net today and ordered.

  peace and love
  Tone & Stig

 474. Ken Bjerkelund Says:

  WOW! Nøtterøy Kulturhus really rocked tonight. Great show, though this was my first time in a “Show of Roses”, as I call it. Loved to finally get the opportunity to see Annisette and her friends live. Their music and her voice bringed more than one tear to mye eyes tonight. Specially the final tune, “Dødens Triumf” was greater than great! Thank you, guys!!! Peace and love!

 475. Geir A. Says:

  Hi
  Man, listened to some of the Savage Rose tunes throughout the years. Pretty annoyed I didn’t know you were in town. And even more so after listening to your music. Well, atleast I helped a danish dude with sunglasses taken from the set of Blues Brothers… (no offence intended in anyway… ^^) with his hotdog order in a hostile norwegian Shell cold aurora environment.
  (hehe, never ask for one hotdog with 2 bread in norway… they can’t even count that far.. ehheheee)
  Peace and fun to you guys. once again, sh*”%& that I missed your concert here in Tromsoe.

  sincerely

  Geir A.

  PS! if you guys plan to come back… give me a tell, or whatever it’s called when you reply to an e-mail…. 02:30 am and tired as hell here.

  Have a good one in Oslo

 476. Mats Says:

  Savage Rose, you really took us higher last night in Oslo. Thank you so very much for a lovely concert (though a little shorter compared to previous during this tour) And my love goes of course to you Annisette for taking time for a chat and a hug with us outside Rockefeller after the concert. Hope to see you soon again.
  Love from Mats and Ove.

 477. Katrine Øhlenschlæger Says:

  Dear beautiful Roses.
  I hope you will have a lovely and fanstastic tour in Norway!
  From the bottom of my heart: Thanks for everything so far!
  A hole lot of love,
  Katrine (a graasroot).

 478. Henriette Cavling Says:

  Hejsa!

  Tak for vidunderlig musik og sang!!I er vidunderlige og Moder Jord gynger helt sikkert med når I sætter gang i rytmer og sjæl!

  Hilsner
  og universielt kram
  Henriette

 479. Øystein Moa Says:

  Blir det konsert 15.09? Og i tilfelle hvor?

 480. Tommy Simonsen Says:

  Hi igjen
  Hvil kun be om undskyld for alle fejl i det jeg skrev. Det gikk lidt hurtigt. Men, men. Og så vil jeg passe på og sige Tillykke till Anisette. :-) Tommy

 481. Tommy Simonsen Says:

  Hi
  Jeg skriver paa en blandnnig af svensk og dans. mine foräldrar er danske, men jeg er födt i Sverige og lever med en ständig lengsel til Danmark. Det har jeg gjort i snart 55 år nu. Men till sagen. Nu har jeg lyttet till Svage Rose musik fra You tube i tre dager på min job. Jeg har også fundet en masse intervjuer af Anisett och Thomas og det har väret dejlig. Min förste plade med Svage Rose köpte jeg og min bror da vi var ca 14 år, og Savage Rose är stadig noget af det som får meg på mit beste humör og gir meg lidt håb om kärlighed og solidaritet i livet. To spörsmål: Kommer di till Stockholm nogen gang; og findes der noge konsert-DVD? Ha det godt Tommy

 482. Mats Says:

  We so look forward to the concert on sep 11 in Oslo. We’ll be there, my friend Ove and I will be there. We’ve been fans of The Savage Rose since 1968.
  Love from Mats and Ove

 483. Jess Thorsen Says:

  Hi Annisette !
  congratulation on passed birthday.
  Enjoyed you at Rebild lately. Again you took my soul and heart in possession. Best voice in rock time beeing !
  I have been in love with your (Thomas) music since I bought my LP in the plain.
  Your support to the oppressed, poor average people has beein giving me hope also for a better future for them. You have made a difference.
  You still do.
  Stay with us forever - and sing my chosen tune:
  For your love !
  with affection and admiration
  Jess Thorsen
  Aalborg

 484. Acateep Says:

  hey ))
  its very unconventional point of view.
  Nice post.
  realy good post

  thx :-)

 485. Jan & Etienne Says:

  Hej Anisette.
  Vi ønsker dig også et hjerteligt varmt forsinket tillykke med din fødselsdag i fredags. Det var hyggeligt at se jer i “Aftenshowet” i mandags.
  Hils Naja og Billie.

 486. Gert S Laursen Says:

  Hej Annisette
  Et stort forsinket tillykke med din fødselsdag i fredags.
  Hvor har du givet mig meget siden 1960 erne, med din fantastiske sang som ingen andre kan gøre dig efter.
  Jeg vil heller aldrig glemme under vores store konflikt på havnene i 1980 erne, var jeg tilfældig på varmestuen i Horsens, eller også var det Kolding. Vi sad en ti stykker og diskuterede konflikten, hvor du og Anders ankom i jeres rugbrød.
  Pludselig stod du ude på gulvet i bare tæer og sang som den smukkeste sangfugl, medens Anders spillede på sin harmonika. Det var virkelig stort og tak for oplevelsen.
  Med kærlig hilsner
  Gert S. Laursen

 487. Stine Says:

  Under en ekstremt stresset periode for nylig slog det pludselig ned i mig at jeg for første gang i 20 år simpelthen måtte høre noget Savage Rose.
  Jeg kørte ned i en pladebutik og købte alt hvad de havde med bandet både nyt og gammelt. Oplevelsen af musikken var ganske enkelt magisk.

  Jeg følte jeg blev løftet op og fik helt nye kræfter. TAK!!!

 488. Tina Løjmand Says:

  Kære Vilde Rose!

  Et stort tillykke med din føs`dag.
  Tænk,at en rose kan være så smuk i så mange år.
  Tænk,at dine kærlighedssange flytter ind i
  vores hjerter.
  Tænk,at du kæmper for livet sammen med os.

  Tusind tak for 40 dejlige år sammen med dig og
  Thomas.

  Mange Knus Tina.

 489. john mcgeehan Says:

  Hi, i first heard savage rose in germany in 1970, i have just discoverd them again thanks to the internet, and have found what i have been missing all these years. Its rarely ,that i like everything a group does but i have to say as i am playing more savage rose music the more i am falling ion love with the sound. Thank you all!!

 490. Henrik Spilcker, Odense Says:

  KÆRE ANNISETTE
  Et stort tillykke på dagen… og Tak

  Kærlige hilsner fra Henrik, Odense

 491. Margit Says:

  Kære Annisette
  Tillykke med den runde fødselsdag - og TAK.
  Kærlig hilsen Margit

 492. Laila Hansen Says:

  Kære Annisette !

  Hermed 60 af de smukkeste,vilde virtuelle roser til dig - og et meget stort tillykke med fødselsdagen !

  Mere end mange særlige, kærlige og ærlige hilsner fra en dedikeret fan - for hvem din/ jeres musik kom til at betyde, og stadigt betyder så uendeligt meget. Hvorfor ? - Fordi når jeg lytter og hører og ser og tænker - så kan jeg altid huske hvem jeg er .

  Laila

 493. Øystein Moa Says:

  Gratulerer med dagen Annisette. Du skinner.

 494. Mats Says:

  Happy birthday Annisette
  Love from
  Mats

 495. Frede Says:

  Dear Annisette

  Wishing you a Happy Birthday. Have a wonderful day and many more to come filled with beautiful music.

  Best wishes

  Frede

 496. Birthe Says:

  Kære Annisette
  Jeg vil gerne ønske dig rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen. Jeg håber du får en dejlig dag sammen med din familie og venner.
  Mange venlige hilsner
  Birthe

 497. Mats Says:

  What do you mean moonchild? Personally I don’t want Annisette to be anything else than just Annisette, the singer I have adored for the last forty years!!!
  Mats

 498. moonchild Says:

  annisette never reached janis joplin…how blind you all are on your left eye…!

 499. Jimmy Pedersen Says:

  Hejsa.En stor tak til Savage Rose for deres egenart uden sidestykke i dansk musik.Jeg er medlem af en 60ér musikforening der mødes jævnligt og dyster musik,jeg havde så den fornøjelse at skulle i den elektriskestol om Savage Rose lør. d 16/8-2008,en berigende og udfordrende opgave da de jo har en meget spændende historie på bagen,og det var alt fra Albums,besætninger og politisk jeg blev spurgt i,og nød læsningen med et genhør af deres musik fra start til nu,og selv 20 år efter Sangen for livet giver det mig gåsehud af nydelse at lytte til dette album som rummer så meget.En stor hyldelst til Bandet her fra Korsør.

 500. Henry Osthassel Says:

  Hi,

  When I first heard Savage Rose singing; Long before I was born in the late 1960 / early 1970 on the Norwegian Radio (NRK) I was stunned by the beautiful and fascinating voice of Annisette. I only heard the song once, but I never could get the voice and the melody out of my mind. I was looking for a record / cassette of Savage Rose for years in my youth, but I could never find one! I never understood why I never could find a record of the best band in the world in any stores. Until a few years ago when I found Savage Rose story on the Internet.
  When I am listening to Annisette singing; Take me higher (2007) gives me the chill. Annisette was far better then Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jefferson Airplane, Nasareth and all the other big names from that period – even today her voice is far better then anybody.

 501. john cris Says:

  and i like one of your album tameless wow

 502. john cris Says:

  i realy love your music it makes chill and it is realy chil out am from philippines

 503. Mats Says:

  What a lovely surprise to see that the tour will go on for further concerts in September. I have it all arranged for the concert at Rockefeller on sep 11. Hope to see you all there.
  Love from
  Mats

 504. Jan og Etienne Says:

  Kære Savage Rose.
  Tusind tak for et brag af en koncert I leverde lørdag den 16. august på Brandt´s i Odense.
  Der var så enorm meget power i jer allesammen, så det virkelig var overvældende.Og Anisette, samtidig siger vi tak for en hyggelig samtale.Vi glæder os allerede til næste gang. Hils hele bandet og sig tak nok engang.
  Kærlig hilsen fra Jan og Etienne Langeskov.

 505. Sofie Says:

  Jeg blev så glad da jeg fandt ud af at i giver koncert i Odense på lørdag, og jeg ser utrolig meget frem til at opleve - efter min mening - en af verdens mest vidunderlige stemmer. Jeg ved at jeg ikke bliver skuffet

 506. Lars-Ulrik Andersen Says:

  Jeg havde et af mit livs største musikalske øjeblikke i lørdags på Skanderborg Festival. Få sangere i verden kan det, du kan Annisette - synge så man bliver rørt dybt, dybt ind i sjælen. Vi var flere voksne mænd som havde tårer i øjnene da i spillede nummeret før The Joker. Tusind tak for at give os denne oplevelse.
  LU

 507. Bent Ove Iversen Says:

  Hej
  Jeg så Savage Rose i begyndelsen af 70erne på Askov Højskole. Har ikke set jer live siden. Hænger nok mest til jeres gamle ting, men jeg blev i den grad overrasket over et set I gav i aftes på Beatday08. Gruppen klær dig godt Annisette. Det var ganske enkelt en fantastisk koncert, som afslutning på en god dag.

  Tak for en KANON oplevelse. Ligesom jeg aldrig har glemt første gang jeg så jer, så vil det her heller aldrig gå i glemmebogen. Går rigtig meget ud for at høre livemusik. Det her var en KANON fed oplevelse. 1000 tak.

  Bent Ove Vejle

 508. Balslev Says:

  Jeg vil bare sige en tak for en helt fantastisk oplevelse i går på Beatday08.
  Efter et par middelmådige koncertoplevelser fra de foregående bands var kulden og ømheden i benene ved at melde sig hos min bror og jeg. Ikke alene kurerede I os fra disse skvanker fra det sekund i gik på scenen, I løftede tilmed baren for hele festivalen, og gjorde alene, at jeg nu står tilbage med følelsen af at Beatday08 var en helt fantastisk oplevelse, jeg meget nødig ville have været foruden.

  Jeg bliver bange for at I ikke er klar over hvor vigtige I er for Danmark, og hvor stolte vi er over at I, trods jeres mange nationaliteter, stadig er et dansk band.

  Tusind tak for en af de største koncertoplevelser i mit liv!

  Annisette, du giver mig lyst til at blive et bedre menneske. :-)

  Bedste hilsener fra en stor fan

 509. Lofoten Says:

  Vi ønsker dere velkommen til å spille konsert i Lofoten etter Oslo og Bergen.
  Præstengbrygga f.eks.

 510. kramen Says:

  Hello Savage Rose. Is there more conserts anywhere, found a date sept Oslo is this correct.Are YOU gonna play somewhere and WE don’t know??????????????????
  Love from Conny o Birgitta

 511. henning andersen Says:

  hej alle sammen
  jeg var til jeres koncert i skagen i july, en fantastisk oplevelse, Annisette, du har en fantastisk udstråling der simpelthen er ubeskrivelig.
  glæder mig til at se jer i skanderborg d.9/8
  good luck in the future

 512. nick Says:

  i9ojML hi! hice site!

 513. moonchild Says:

  moonchild is still waiting for you behind the land of paradise, come to my dreamland and take me to the dancefloor, i´ll hold you close to me, please smile!!!

 514. moonchild Says:

  how come? nothing happens here! what´s going on?

 515. Long-distance fan Says:

  When are you going to deliver the CDs that people bought and paid for through the old site?

 516. maha sleem(nuhas mor bella vita og lillebror) Says:

  Kæreste Annisette.
  Hvor ville jeg gerne have omfavnet dig efter at du sang til min sjæl og rensede den.Du er usammenlignelig smuk og enestående.Jeg er aldrig i tvivl om hvor jeg hører til, når du står foran mig. Savner dig, savner også Thomas, især hans klokker. Kan vi en dag genfinde Bella Vita. Dengang var det mit eneste håb i livet sammen med mine børn. Kan du huske den smukke fest i Sydhavnen med alle de smukke kunsneriske krafter?
  Når jeg er i tvivl tænker jeg på dig.
  Allerkærligst..smil..Maha

 517. Liselotte Meelsen Says:

  Kære Anisette + unge roser,

  Tak for en fantastisk oplevelse i Skagen, 4/7.
  Vi 2 50-årige havde vores 14-årige dreng med.
  Han var solgt til stanglakrids. Hans ansigtsud-
  tryk var en stor nydelse af følge med i undervejs
  i koncerten. Det var en stor glæde at dele musik-
  ken med ham. Savage Rose har fået en ung fan for livet. Han er spirende musiker selv, så watch out young roses… Anisettes spandt os ind i sin tryllekreds som en snurrende dervish. Mine øjne var våde meget af tiden. Thomas Koppels lyd oversat med nye og unge nuancer, bare for at nævne een af mange detaljer. Anisette “nyforelsket” i sit purunge band var så smukt. TAK fordi du findes, Anisette!

  Kærlig hilsen
  Lotte, Lars og (unge) Oleander, Aalborg

 518. Melissa Emmelie Says:

  Af hjertet tusind tak for en usædvanlig smuk aften i aftes på Bryggen! Tak til jer alle sammen, som i dén grad trykkede den af!
  Sådan er det når musik bliver til sublim kunst og direkte berører alt hvad er sandt og vedkommende i livet. Det er vidunderligt at opleve den glæde I gør det med, fantastisk!
  Og Anisette, - jeg kan ikke beskrive hvor inspirerende det er for mig, at du bliver ved, og bliver ved, og til stadighed er tro mod de budskaber som altid har været jeres….. tak, tak og tak!
  Cyklede gennemblødt hjem med et stort smil på….. Bliv endelig ved <3
  Kærligst til jer alle
  Melissa

 519. Marina Says:

  Kære Annisette og hele Savage Rose
  Du og dine “børn” gav en igen en oplevelse som fylder mig helt, tror at det skyldes at der ikke er filter mellem din hjerte og din stemme.
  Fra Islands Brygge, i regnvejr og ikke til at skelne en tåre fra en regndråbe er jeg nu hjemme og fyldt op med troen på det største i livet. Du er så stor en kunstner at du kun bør sammenlignes netop med dig selv.
  Fra hjertet tak.
  Kærlig hilsen
  Marina

 520. Manucher H-Rad Says:

  Dear Savage Rose

  I have paid Street Ballerina Music (two times!!) for a CD, Sangen for livet, via PayPal (for the details of my second payment please see below) but I have not yet received any CD. I’ve tried in vain numerous times to contact info@savagerose.com. Would you please help me to get some information about the current status of my orders.

  Best regards
  Manucher H-Rad
  ——————————————-
  Payment Details
  Transaction ID:
  5AV88615982292545
  Item Price:
  $13.99 USD
  Total:
  $18.99 USD
  Buyer:
  Manucher Haghighi Rad

  Business:
  Street Ballerina Music
  Contact E-Mail:
  info@savagerose.com

  Shipping Info:
  Manucher Haghighi Rad
  Spångavägen 26
  Bromma
  16875
  Sweden

 521. Nina Says:

  En varm tak til hele bandet - I spillede en fantastisk koncert i Næstved d. 13. juni - hvor er I bare gode/dygtige !
  En speciel tak til Annisette - fordi du gav dig tid til at skrive en autograf - det glemmer jeg aldrig - du er fantastisk. Ikke kun din stemme, men hele din personlighed. Tak for et dejligt minde…
  Ønsker Jer alle alt godt fremover.
  Kærlig hilsen en stor fan.

 522. Finn Says:

  Hey.

  Først, tak for al den gode musik, den holder stadig. Fantastisk. Og måske blir den mere og mere aktuel som tiden går. En af grundene er nok internettet, med de mange og hurtige nyheder fra hele verden. Gode og dårlige.
  For mig er Savage Rose en af de største bands nogensinde. Det er den helt utrolige stemme, som gør og siger det helt umulige, på en så smuk og angaseret måde, at man bare ikke kan få nok. Det er svært at forklare.
  Men kære annisette, jeg har et ønske. Jeg ved det er stort. Hvis du engang vil synge The great gig in the sky ( Pink Floyd ), ville du gøre en sønderjyde rigtig glad.

  Med venlig hilsen Finn

  Du ønskes alt godt frem over.

 523. Tina Løjmand Says:

  Kære Annisette.

  Tusind tak for en fantastisk koncert i Næstved.
  Det var dejligt at få sagt tak til dig, jeg
  kunne ha´udtrykt meget mere, men ville ikke
  forstyrre dig yderligere.
  Min rejse i musikken sammen med dig og Thomas,
  har betydet meget for mig.Tænk,at kunne sidde
  ved en strandbred sammen med dig, Annisette,
  og tale om livet.
  Tak endnu en gang og pas godt på dig selv.

  Knus.
  Tina Løjmand

 524. Irene Says:

  Kære Savage Rose

  Tak for em smuk koncert i går d 13/6- 08

  K.H. Irene

 525. Marina Says:

  I forbindelse med at flere har efterspurgt singlerne Birthday Day / Schoolteacher kan jeg oplyse at jeg har købt et velholdt eksemplar antikvarisk af denne single hos Accord.
  Vh Marina

 526. Søren Says:

  Hej Savage Rose
  Jeg kan godt tilslutte mig efterspørgslen af en opsamler på ikke-tilgængeligt materiale som Birthday Day - og ikke mindst teaterversionen af Dreamland, der blev produceret til Den Kongelige Ballet, men som aldrig blev udgivet af ophavsmæssige årsager.
  I forbindelse med genudgivelsen af jeres album på cd’ere mener jeg, at opsamleren blev varslet til udgivelse. Kan vi håbe på den snart??
  hilsen
  Søren

 527. Morten Says:

  Hej Savage Rose.
  Er singlen Birthday Day / Schoolteacher nogenside blevet udgivet på CD?
  Hvis ikke, er der så mulighed for at det vil ske?
  Hilsen Morten

 528. Birthe Says:

  Hej
  Må en gammel Savage Rose fan svare på Josephines spørgsmål om Annisettes hår ?
  Annisette touperede det og der var megen snak i de diverse medier om hvordan hun ville ødelægge sit hår. Jeg var selv langhåret på det tidspunkt og prøvede at toupere mit hår. Det var ikke sjovt at rede ud igen.
  Iøvrigt var der også megen snak om at Annisette ville ødelægge sin stemme ved at synge som hun gjorde og fordi hendes stemme ikke var skolet men det har de da gudskelove ikke fået ret i.
  Jeg hørte sidst SR i Greve 30. maj og da fejlede stemmen ikke noget.
  Tak for de gamle numre. Jeg kan dem udenad endnu.
  Mange sommer hilsner til alle
  Birthe

 529. Birthe Says:

  Hej
  Må en gammel Savage Rose fan svare på Josephinets spørgsmål om Annisettes hår ? Annisette touperede det og der var megen snak i de diverse medier om hvordan hun ville ødelægge sit hår. Jeg var selv langhåret på det tidspunkt og prøvede at toupere mit hår. Det var ikke sjovt at rede ud igen.
  Iøvrigt var der også megen snak om at Annisette ville ødelægge sin stemme ved at synge som hun gjorde og fordi hendes stemme ikke var skolet men det har de da gudskelove ikke fået ret i.
  Jeg hørte sidst SR i Grve 30. maj og da fejlede stemmen ikke noget.
  Tak for de gamle numre. Jeg kan dem udenad endnu.
  Mange sommer hilsner til alle
  Birthe

 530. Marina Says:

  Thank You!
  Koncerten i Trommen den 5.6.08 var en af de bedste og det siger ikke så lidt når det er Savage Rose - jeg kan kun sige tak igen, og vi har her i Danmark verdens største sangerinde.
  Kh Marina

 531. Josephine Says:

  Hej Annisette
  Jeg er en pige på 17 som nu snart har været en stor fan i et år, et par cd’er er det da også blevet til på hylden. Jeg vil bare sige dig tak for din fantastiske stemme, jeg var fanget første gang jg hørte den! Og det var faktisk bare ved et tilfælde. Men jeg har et lille spørgsmål - Hvordan fik du dit hår til at sidde sådan “i de gamle dage”?

  Mange hilsner

 532. Helle Says:

  Hej

  Jeg har svært ved at finde ord for den oplevelse du gav mig i aftes i Vega! Du er et fantastisk menneske og for mig indbegrebet af kærlighed, ømhed og medmenneskelighed.
  Min store søn er begyndt at spille trommer, Tabuca, efter han har været en tur i Spanien, og pludselig lytter jeg til musik på en anden måde. Efter koncerten gik vi ud i sommernatten og jeg sender dig de varmeste tanker. Jeg har fulgt dig og Thomas sinden jeg var en lille pige, og jeg var i aftes lykkelig over at du fortsat er på scenen. Flot!
  Kærligst Helle

 533. Laila Hansen Says:

  Kære Annisette ! Da jeg var 14 stod jeg hver aften og lyttede til dig i Dansetten - kan tydeligt huske din lysegrønne buksedragt og hvor smuk jeg synes du var. I dag - 40 år efter lytter jeg stadig. Og jeg ved at - det bliver jeg ved med. Du er som en god gammel ven der kommer ind i stuen til mig - også når jeg for eller farer vild i livet. TAK !
  Du er stadigvæk bare SÅ smuk - og din stemme og din kunst kan vel næppe overgåes af nogen. Du er den suverent bedste sangerinde jeg nogen sinde har hørt - og du repræsenterer en integritet som jeg har uendeligt meget respekt for.

 534. Emre Eren Says:

  sorry i forgot. we wait you to turkey, to istanbul. :)

 535. Emre Eren Says:

  hi. i listening Stien I Bjerget songs now. i have listening this song since i m child. :) and this song and this voice, this music super. when i listen this song, i remember humans who are killed for socialism and revolutoin. and i remember humans who fihting for freedom!!! i love your song and i love you. take care…

 536. Maja Theresia Jensen Says:

  Hej Savage Rose

  Jeg var med til Jeres koncert i Musikhuset Esbjerg d. 16.5.2008..

  Jeg ville bare fortælle Jer, hvor smuk og fantastisk en oplevelse det var.
  Min mor og min far har begge haft stor betydning for min musiksmag, min far for Depeche Mode og Pretty Maids, min mor for Runrig og Savage Rose.

  Det bedste min mor har gjort for mig var at købe mig en billet til Jeres koncert.

  Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse og kæmpe god vind for fremtiden, vi håber at se en masse nyt dejligt musik, for I kan ikke overvindes :) Det er jo ikke mange der kan få hele publikum til at synge for sig, vel ;)

  Mange kærlige hilsner Maja & Jette Jensen <3

 537. guenter from tyskland Says:

  hey, little big you, i´m still waiting at your door! my eyes keep watching you! will you open up that door? or did you forget the past? love, guenter!

 538. Marina Says:

  Kære Savage Rose
  Tusind tak for koncerten i Esbjerg Musikhus d. 16.5.08.
  Jeg har hørt, at I i Norge skulle have sunget Run Rose, er det rigtigt? Vil I spille den i Trommen d. 5.6.08? Den er så smuk.
  Kh Marina

 539. Anna Says:

  Hey!

  I see you’re not coming to Finland this summer. I’m sorry to see that. Maybe this autumn? We’re really hoping you to come here. I can hope, can’t I? Yeah gotta keep my hopes up and high.
  I’m trying to get our libary to buy Universal Daughter, but it seems they haven’t been convinced enough with my words yet. But I’ll keep trying. Your music would really find more audience here that a way. And I think everyone should listen to your music since it’s so beautiful and gives hope; libary would give a lot more people the chance to find the wonder named The Savage Rose.
  I’m listening to your music right now, Malaya colors the night in my ears. I should get time to know the words. I remeber the first time I read the words of Screams of Captured birds, I got disapointed because I had heard one thing wrong. But they’re so beautiful. I just love sitting on the floor and listen to Wild Child -album from my dads lp-player. I dance and wirte, cry and laugh. Rainbows in my heart, huh.
  Hey why is it that every time Savage Rose (take me higher) -song starts I think of John Lennon? Hmm. I like the song very much. The first moments just remind me of John Lennon. Which is good too ^¨^ I’ve started liking Universal Daughter more and more now that I’ve listened to it over and over again.
  Yeah one more thing. Thank you. Thank you for the wonders and for the hope and for the good time I’ve had listening to your songs. I truly love you for giving us something this wonderful. Thank you. You’ll always be loved!

  Peace and Love,
  Anna

 540. Gurli Says:

  Kære Annisette! Kære savage Rose!
  Sikke en aften i skive igår. Tusind tak for en fantastisk oplevelse!!!
  Musikken går lige ind - den berører på så mange planer. Hjertet bliver varmt, øjet lidt vådt og hele kroppen vibrerer, og jeg kunne overhovedet ikke sidde stille.
  Tak fordi I fortsætter, og tak fordi I osse kommer på disse kanter.
  Til vores held blev koncerten udsat til en aften, hvor vi havde mulighed for at komme.
  Kærligst Gurli

 541. Marianne og familie Says:

  Kære alle i Savage Rose - tak for en dejlig koncert i Skive - fantastiske sangere og musikere og en vidunderlig musikalsk rejse, der bragte følelser og stemninger frem. På vej i bilen tilbage til Holstebro var alle enige om, at det havde været utroligt - og vi havde hver især oplevet noget, som havde berørt os særlig meget - tænk at kunne give en 9 årig dreng, en 16 årig pige og så “de gamle” forældre sådan en fælles oplevelse!!
  Godt I har tænkt jer at fortsætte med at spille og turnere - vi kommer igen!
  Mange hilsener og god sommer - Jon, Sif, Anders og Marianne

 542. Anette Hvidbjerg Says:

  Kære Annisette og I andre.
  Tak for en vidunderlig og fantastisk stærk musikoplevelse i aften i skive. Vi har glædet os længe, fordi koncerten i første omgang var aflyst. DET VAR HELE VENTETIDEN VÆRD!
  Kærlig hilsen
  Anette Hvidbjerg

 543. Frede Says:

  Catbird have blessed us with a couple of beauties on www.myspace.com/catbird. They are taken from their forthcoming cd due out in August/September. Not to be missed.

 544. Tor Espe Says:

  Har Savage Rose virkelig ikke gitt ut noen konsert-DVD?? På høy tid! Bandet må fanges på film snarest! :-)

  Tor

 545. Alexis Says:

  Hello,

  So sorry i don’t speak Danish! I ordered a copy of Dødens Triumf on March 15th from Street Ballerina Music, but have yet to receive in the mail. I was charged by PayPal. Any help?

  Peace,
  Alexis

 546. Tor Says:

  Henning: Takk!
  Det er jo tøft, men det er jo så langt å reise… Kortere til Danmark! hehe

 547. Henning Spets Says:

  Takk for en kjempekonsert på Rockefeller 1. mai.
  Som svar til Tor: Avisa Nordlys skriver at Savage Rose skal spille på Karlsøy i Troms.

 548. Tor Says:

  Hei
  Noen som vet hvor i Norge Savage Rose skal spille 01.08.08? Er det en festival?

 549. Knut Steigum Says:

  Hei! Tusen takk for en fantastisk konsert i Bergen. Sjelden jeg er på konsert hvor det bare er høydepunkter. Kom snart igjen! :o)

 550. Tor Espe Says:

  Fantastisk konsert i Bergen! Tusen takk, så mange deilige vibber i det intime og gode konsertlokale Ole Bulls Scene. Annisette var utrolig! Og så dyktige musikere som ga så mye av seg selv! Intet rockeband er komplett uten et orgel! :-) Vet noen hvor man kan finne setlister?

  Tor

 551. Palle Says:

  Hejsa..
  Den anden sang vi spillede var “Messenger” der oprindelgt var på pladen “Babylon”. Men på koncerten er det i en helt anden version…
  KH Palle

 552. Mats Says:

  Thanks for a wonderful concert experience in Oslo on may 1st. It was a fantastic concert, with a good mixture of both old and new songs. The whole band in top-form and Annisette in good voice. What more one one ask for…..

  Love from
  Mats & family

 553. Line Says:

  Tusen takk for fantastisk konsert i Bergen!!Noen som vet hva sang nr 2 heter?

 554. Anna Says:

  Jeg søger akkorder og tekst (dog primært akkorder) til “What do you do now” og “Run Rose”. Jeg gik og nynnede sangene i dag og fik lyst til at synge dem ved mit klaver, men jeg kan ikke komme videre med det nu da jeg ingen akkorder har. Desværre! Er der nogen, der kan hjælpe med det måske? Jeg ville være dybt taknemmelig; de to sange betyder så uendelig meget for mig. Tak!
  - Anna

 555. Ole Says:

  Hei utrettelige livsforsterkere. Takk for (nok en) uforglemmelig konsert på Rockefeller. Det er fantastisk å oppleve hvordan energien fra bandet stråler både direkte til publikum og gjennom Anisettes eventyrlige formidling av sang og musikk som et.
  Jeg er 55 år og hadde med min sønn m/samboer, vi fikk alle gleden av å ta del av deres positive energi. Dette var 3. gang jeg hadde gleden av dere på Rockefeller, og jeg ser frem til den 4. Takk.

 556. Ole Jonny Says:

  Tusen takk for en strålende konsert på Rockefeller i Oslo i går kveld (1. mai). Etter å ha kjent til og sporadisk hørt noe fra dere siden 60-tallet, var det en stor opplevelse å endelig høre dere live. - Jeg kjøpte “Black Angel” for 12 år siden og har spilt den masse. Den har jeg også kjøpt som gave til andre flere ganger. Jeg spilte den så mye i bilen at mine to barn, som den gang var 7 og 10 år, ikke orket å høre på den musikken lenger. I går var min eldste datter på 22 år sammen med sin far og venner på konserten i Oslo. Og hun syntes også at det var en meget god konsert. Og hun likte, i likhet med sin far, godt at både “What do you do now” og “Run Rose” kom. Men jeg skulle gjerne hørt “Early morning blues” og gamle, gode “Your daily gift” også. De kom ikke. Men så har dere også en uendelig rekke av melodier å velge mellom og alle har sine favoritter de gjerne vil høre.
  - Takk for en flott konsertopplevelse både for datter på 22 år og far på 57 år.
  - Og Bergen: Dere kan glede dere til i kveld (2. mai). Pass på denne muligheten til å få en stor opplevelse.

 557. Marina Says:

  Hej Annisette
  Blev inspireret af foregående indlæg til at sige, at du/I med musikken og sangen har været/er soundtrack til mit liv - intet mindre i 40 år, musikken og sangene lever i mig og er med hver dag også uden at jeg behøver rent fysisk at høre det.
  Kærlig hilsen
  Marina

 558. Henrik Lundquist Says:

  Hej smukke roser.

  Jeg kan huske da jeg some ung teenager en aften sad limet til TV og så og lyttede Dødens Triumf… Siden da sad den smukke tone af Thomas’s smukke smukke sange i Annisettes’s smukke stemme i mit hjerte… som en pil. Hvilken dejlig melodisk poesi at rejse gennem livet med. Du synger så smukt ‘Sette - som en perle blandt perler, den eneste ene blandt enere… En syngende rose - et sandt ikon. Tak for de smukke toner!

  rock on,
  henrik

 559. Birthe Says:

  Hej Alle
  Jeg sidder her og tænker at det snart er 40 år siden SR begyndte deres eventyrlige rejse. Jeg har tænkt på det før men ved ikke hvordan man kan gribe det an. Altså at lave en 40 års SR fest. Er der nogle derude som kunne være hooked på ideen og har lyst ? Gerne nogle med erfaring i arrangementer. Jeg tror det kunne blive en dejlig aften. Allerbedst hvis SR havde mulighed for at deltage. Håber at høre fra jer.
  Knus
  Birthe
  ( Jeg har ikke spurgt SR hvad de synes om ideen)

 560. Mats Says:

  Hello Annisette

  I hope you are well now. I so look forward to go to the concert in Oslo on may 1st since i don’t have the opportunity to go to Copenhagen again on June 1st. Hope to hear and see you there. This time I will bring my whole family to make them understand why I love the Savage Rose and you.

  See y’a
  Mats

 561. Birthe Says:

  Kære Annisette
  Hvordan går det med helbredet ? Jeg håber du snart er godt ovenpå igen og glæder mig meget til at høre jer i Greve til maj.
  Kærlig hilsen
  Birthe
  ( ps. er der en som kan oversætte det forrige indlæg ?)

 562. Sertvfdnhgjk Says:

  Приветствую всех!
  У меня такой вопрос,кто что интересное подскажет буду признателен.
  Мы с друзьями собираемся поехать в круиз по просторам России и ближнего зарубежья месяца на два на своих машинах,но не как не можем согласовать маршрут,если у кого уже был опыт такого путешествия,может,что посоветуете.Девчонок с собой не берем,думаем,что во все городах России с этим не будет проблем,если у кого будут рекомендации и в вопросе отдыха с девушками тоже буду признателен.

  С уважением Сеньчик

 563. Emma Says:

  Hey Savage Rose :)
  Jeg er helt vild med jeres musik! I er bare vildt gode! Jeg hørte jer første gang på Bavar Christiania cd’en, og siden har jeg fundet ud af, at min far har de fleste af jeres cd’er! Det er noget af det fedeste musik jeg længe har hørt!

  Peace!

  //Emma

 564. Scot Harvey Says:

  Hello all!

  The incredible music of Savage Rose and the unsurpassed voice of Annisette have always been a great inspiration to me. My question is, how can I get the new album shipped to the USA? I’m anxious to hear it and I’m sure it’s a great CD. Any help would be appreciated.

  Thank you!

  Scot

 565. Marianne Jensen Says:

  Tak for alletiders gode koncert i Århus d. 12. marts 2008, og tusind tak fordi I startede ud med at spille 2 af de gode helt gamle numre! Det havde jeg ikke turdet håbe på at I ville. Super! Det var min første koncert med jer, selvom jeg er 48 år, og jeg vil bestemt til jeres næste i Århus!
  Mvh. Marianne

 566. Mia Says:

  SUPER respekt for at aflyse en allerede igangsat koncert! Er man syg, er man syg og jeg glæder mig ustyrligt til at se jer helt på toppen igen!

  Sender god karma til Annisette, så hun snart kan blive rask igen…:)

  Peace

 567. Karl Opsal Says:

  Kjære Savage Rose!
  Vi er to par fra Norge som hadde tatt turen til København og Vega for å oppleve og gjennoppleve Savage Rose. Og vi ble ikke skuffet! Sist vi så dere var i Norge (Sandnes) tidlig på 70-tallet, og det som slår oss som fantastisk er at dere har videreutviklet og vitalisert et allerede særegent musikalsk uttrykk. Vidunderlig og rørende å høre “What do you do now”! Synd vi ikke fikk oppleve Anisettes stemme sammen med flamencogitaristen.
  Så så jeg også et sted at dere har tenkt dere til Norge. Jeg håper inderlig at dere kommer til Stavangerområdet. Da skal vi sitte klar på første benk og la oss fylle av Savage Rose-magien!

  Hilsen seks kjempefornøyde nordmenn!

 568. Marina Says:

  Kære Annisette!
  Jeg kom også til at tænke på Bella Vita - ja det var en stor og smuk forestilling, og en helt urimlig kritik, tænker også på den med stor glæde. Kh Marina

 569. Anne Grethe Says:

  Vi var i Vega og selvom du var syg var du helt fantastisk. Håber du har det bedre nu.
  Du og dine musikere gør livet smukt.
  Vi så dig også for snart mange år siden i Bella Vita og det var så fantastisk en oplevelse. Vi gik derfra med en enorm stor lykkefølelse, som kommer igen hver gang jeg tænker på den. Jeg fattede ikke den kritik der var dengang.
  Tak for dig.
  Kærlig hilsen Anne Grethe.

 570. Nanna Says:

  Tusind tak for en fantastisk koncert i Odense!
  Min første Savage Rose koncert, og jeg var tryllebundet.. Forhåbentlig ikke den sidste!
  God bedring til Annisette.
  Al mulig kærlighed herfra
  Nanna - Peace out

 571. Jonas og Marie Says:

  Rigtig god bedring til Annisette, kan den så lige tage og give slip, den lungebetændelse. Den kan da ikke være bekendt sådan at blive ved :(

  De varmeste hilsner!!!

  Jonas og Marie

 572. Frede Says:

  Dear Annisette and Band

  Thank you for another wonderful experience in VEGA on Saturday. Despite the sad and premature end to the concert you showed why you continue to be one of the world’s greatest singers. To hear ‘Open Air Shop’ and ‘A Girl I Knew’ live again after 40 years was pure magic.

  Look after yourself and get well soon.

  Lots of Love
  Frede

 573. Pia Sønke Says:

  Hej Anisette

  Jeg var til din koncert i Vega, som du måtte aflyse, håber du er ved at komme op igen.
  Det var den første koncert jeg har været til med dig, og jeg må sige du virkelig fik rørt nogle følelser i mig. Det har jeg aldrig prøvet før til en koncert, utroligt smukt. Jeg glæder mig allerede til næste koncert med dig, du er meget unik og fantastik. Jeres musik er virkelig noget som kan give mig livskvalitet.

  Tak for det til Savage Rose.

  Pia

 574. Bjarke B. Hansen Says:

  Jeg vil opfordre alle der har købt billet til de aflyste koncerter, ikke at kræve pengene tilbage.

  Men i stedet lade dem gå til et humanitært formål Anisette vælger.

  God bedring Anisette.

 575. Marina Says:

  Kære Annisette!
  God bedring, jeg har været til to koncerter med jer i år og når man giver så meget som du altid gør, du er sangen, så er det alt eller intet, håber at du må blive rask… Så Run Rose, run into the day….
  kh Marina

 576. Ola Says:

  It’s sad you had to stop the show at Vega but there was nothing anyone could do about it. I loved the first part and you are still the best without a doubt. See you next time.

  Ola, Sweden

 577. Jytte Says:

  Tak for en fantastisk dynamisk og forygende musikalsk oplevelse.Det var honning for sjælen at opleve et så intenst engagement og udtryk som koncerten i Odense d. 14 marts var.Det var så livsbekræftende og stærkt - tusind tak for det.
  Mange hilsner Jytte

 578. Birgitte Says:

  Kære Savage Rose
  Vi bukker dybt og takker for en fantastisk guddommelig koncert i Odense d. 14/3. Vi er stadig “høje” på oplevelsen. Fyldt med store følelser og en tro på fremtiden.

 579. Mats Says:

  Hello Annisette

  I have just arrived to my hotel from the concert at Vega. I’m so sorry you could not fulfull the concert, but I LOVE YOU ANYWAY AND I HOPE TO HEAR AND SEE YOU SOON, maybe in Oslo on may 1 st.
  The concert to the intermission was wonderful, I just want to tell you that I will meet you where
  you’ll ever appear the next time.

  With lots of love from Mats in Sweden

 580. Ole Vedel Frank Says:

  http://www.youtube.com/watch?v=z4I0hGu2AEw&feature=related

 581. ensari yildirim Says:

  Congratulations for the masterpiece song “STIEN I BJERGET”. Unfortunately, I become too lately aware of you and “STIEN I BJERGET”.

 582. Clara Says:

  Kære Savage Rose.
  Jeg stod op i morges. Den første tanke der ramte mig var den glæde og lykkebringende oplevelse i Odense koncertsal i går.
  Da gik jeg udenfor og mærkede noget jeg længe har savnet:
  Sollyset og foråret!
  Da tænkte jeg på en af de ting jeg havde hørt til gårdsdagens koncert. “I morgen skulle vi gå ud og mærke foråret og blomsterne og være gode mod hinanden!” Der må have været flere der har hørt det for nu var det altså blevet forår!
  Savage Rose kom til Odense og spillede og sang regnen, kulden og tristheden væk fra byen og mit hjerte.
  Annisette du rørte mig så dybt og sikke et glædes-kick jeg fik da du til ekstranummeret Black Angel, kiggede over på mig og min veninde, der stod og hoppede og dansede, og skreg over til os.
  Det var skønt og få danset og sunget med og få mærket jeres fantastiske energi.
  Det var livsbekræftende!
  Tusind tak!
  Den bedtse forårskærlighed fra Clara

 583. Aja Says:

  Hey Savage Rose.
  Tak for i går, det var intet mindre end FANTASTISK.
  Billetten var mindst det dobbelte vær. Det var vidunderligt.
  Tak tak tak! Tusind tak :D

  Love
  - Aja

 584. Frede Says:

  Having seen the setlist from yesterday’s concert in Aarhus I sooo look forward to Saturday. Any setlist that includes ‘Open Air Shop’, ‘A Girl I Knew’,'Wild Child’ and ‘Long Before I Was Born’ is just too fantastic to be true. Add to that almost all the tracks from the brilliant Universal Daughter and I just know we are in for another emotional rollercoaster. I hope VEGA have a valid building insurance - the roof may just fly off….

 585. Karl Heinz Mortag Says:

  Kære Anisette. Jeg videresender uddrag af en mail, jeg fik i dag:
  Oh hvilken Savagekoncert igår!!!!! For mit vedkommende den bedste hidtil. Har f. eks. ikke grædt til en koncert før, det gjorde jeg da hun sang “Dear little mother”, den ramte dybt og varmt i mig. Anisette er intet mindre end guddommelig smuk og autentisk i sit udtryk. Hun er et kunstværk i sig selv, hun synger ikke, hun er sin sang. Og i sin helhed var bandet udtryk for at man udover at spille sin musik også er sin musik!Og at når man når disse højder med hinanden, ja så spreder man fred, samhørighed og fed lykke til alle!”

 586. johnfranders Says:

  Happy days til alle:
  Det var en rigtig dejlig koncert i Musikhuset, hvert nummer havde sin egen særlige mulighed for at være højdepunktet for aftenens oplevelser. Herligt at se Anisette i topform, at opleve korpigerne der er helt uundværlige, med den særlige lyd de kan tilføre. Dejligt når alle musikere kæmper for at yde Deres bedste, og viser glæden ved at give den fuld gas. Jeg oplevede ubgribelig glæde for valget af numre, det kan ikke gøres bedre, Nattergalen fra Kosova, var en dejlig joker.

 587. Gudrun Says:

  Kære Annisette og de dejlige sangerinder og musikere! Jeg har hør tdig og jer til endnu en skøn og livsbekræftende koncert i Århus. Så nu vil jeg høre gamle og nye musikstykker fra Savage Rose igen!! til rengøring og dans i stuen!! Hilsen Gudrun

 588. sarah juhl Says:

  Jeg har længe tænkt på at jeg skulle skrive et brev og sende nogle billeder til Annisette. Jeg har overtaget en skurvogn so jeg har sammen med min mor, historien ved vognen gå tilbage til jer. Den har et lille skilt hvorder står mariehønen på ved ikke om det er nogle efter jer der har klat den det?
  Den står nu i Gudmindrup på vej til odden, meget smukt med udsigt ud over marker. Den står så der er en lille have til og der er kun 1,5 km til havet. Jeg tænke at det var sjovt at vide hvor den er - du er altid velkommen til at låne den.
  VH Sarah

 589. Jette og Benny Gilmore Says:

  Kære Annisette
  Kan du fortælle mig på hvilken cd “Lyset i parken” findes.
  På forhånd tak
  Hilsen Jette og Benny

 590. Jan Says:

  See you tonite in Aarhus.

  I just turned 40 last week. The concert tonite is a treat to myself. I’m gonna bring my ‘old’ Mom (actually she is very young at heart) to the concert and of cource my husband.
  Isn’t that what it is all about? To find common ground - (LOVE) - across age, sex and race?

  Look forward to the show tonite

 591. Anna Says:

  My heart stopped beating when I looked at your updated tourplan, it said Helsing—or. Oh, it should’ve been Helsingfors!!! Why not Helsingfors (or Helsinki as the name is in Finnish)? Sigh. Still waiting breathless if only you would come to Finland. Oh, dreams, dreams! Lovely dreams. ^¨^

  Should be going now,
  Love you

  Anna

 592. marina Says:

  Tusind tak for koncerten i Slagelse Musikhus - en meget stor oplevelse også at genhøre A Girl I Knew og The Castle…
  Meget rørende koncert, vi ses igen i Århus på onsdag.
  Kærlig hilsen
  Marina

 593. Edith Says:

  Kære Savage Rose.

  Gjethuset i aften d. 6 marts - en vidundelig aften, der næsten fik taget i den godt 200 år gamle bygning til at løfte sig..

  Tusind tak for en musikalsk aften, der fyldte os med glæde og entuasiasme.

  Da harmonikaens toner lød, fik jeg tårer i øjnene, for her mindedes jeg Thomas.

  I var alle super gode, tak nok en gang.

  Mange gode hilsener
  Edith Havmand Hansen
  Frederiksværk.

 594. Helene Bennedsen Says:

  Koncerten i Slagelse i går var så bevægende! Den rørte mig dybt i hjertet! Elsker jeres musik! håber koncerten bliver udgivet så jeg kan mindes den gode oplevelse.

  tak for at I er som I er.. det er meget inspirerende!

 595. Anders Says:

  Everytime I feel really down, I play “Linedans”. It´s a wonderful, wonderful song. When I die sometimes in the future, it will be played in my funeral. I love Savage Rose and I even like the fact my parents listened to you before I was born. Thanks!!!

 596. Mats Says:

  Dear Annisette

  I so look forward to the concert at Vega in Copenhagen on march 15. Hope you get well soon.

  Best wishes and love from

  Mats

 597. Marianne Says:

  I november kjøpte jeg en cd som heter Månebarn via Street Ballerina Music. Jeg betalte USD 18.99 og så så veldig frem til å få den cd da jeg elsker Savage Rose og ønsker noe med danske tekster. Jeg har til denne dag ikke mottatt denne cd og jeg undrer på hva som har skjedd. I mail hvor kjøpet bekreftes står det at jeg kan kontakte adresse: info@savagerose.com. Jeg har forsøkt å kontakte den adressen, men den finnes ikke mer. Hva kan jeg gjøre ? Jeg finner ikke cd i musikkforretninger.

 598. Tine Says:

  Kære Annisette

  Vi er 4 tøser fra Odense som skulle have hørt dig i aften, men vi glæder os istedet til marts.
  Det vigtigste er at du har det godt og snart er frisk igen :-)
  stor krammer og god bedring fra
  Dorte, Vibeke, Betina og Tine

 599. kramen Says:

  Last evening when we where just about to enter the bridge over to Denmark, only two hours from the start of Savage Rose konsert in Greve, we’ve got a phonecall from Denmark: No konsert this evening.OOO NOOOO what to do ? turn arond the car and go back home 700 km. But one thing is for sure, when Savage Rose are ready to go WE WILL BE THERE.
  LOOOOVE from Conny o Birgitta
  Hope to see you soon

 600. Tina Løjmand Says:

  Kære Annisette!

  Rigtig god bedring.Glæder mig meget til at
  høre dine smukke sange.

  Mange Knus
  Tina.

 601. Mats Says:

  Hello all

  In case you haven’t already noticed - Annisettes
  Savage Rose (take me higher) from the Christmas concert can be seen on YouTube.
  Love from Mats

 602. Mats Says:

  Dear Annisette

  Hope you get well soon

  Best wishes from Mats

 603. Mats Says:

  Dear Annisette

 604. Frede Says:

  Dear Annisette

  Get well soon.

  Best wishes
  Frede

 605. Frede Says:

  Thank you for posting the line-up. Sorry to see that Aisha is not doing back-up vocals, but I suppose she is busy doing her own thing at the moment.

  Frede

 606. Tina Løjmand Says:

  Kære Annisette.

  Smukke menneske, jeg har lige mistet min elskede mand, han er rejst til de blå bjerge.
  I spiller i Næstved fredag d. 22 feb. og jeg vil så gerne høre og mærke dine smukke sange om kærligheden til den man elsker. Vil du være sød at synge en kærligheds sang for mig og min elskede mand. Jeg holder så meget af dig og Thomas.I dine sange finder jeg styrke og mod til at komme videre i livet. Tusind tak, Smukke Vilde Rose. Mange Knus fra Tina Grube.

 607. Frede Says:

  Only one week to go before the start of the concert tour. Just wondered if anybody could tell us how rehearsels are going, which songs are being rehearsed, who is in the band etc. etc.- something - anything.
  Looking forward to Vega on 15 March/

  Love and peace
  Frede

 608. Dorte Nielsen Says:

  Hvor er det livsbekræftende at der findes mennesker som dig, Annisette, og musik der har så meget dybde og sjæl! Min kæreste og jeg sad i vores hjem i Mexico i julen og hørte “Universal daughter” og blev enige om, at Mexico også fortjener at høre din stemme. Du er enestående!!

  Gracias ;-)
  Dorte

 609. Anders H. Says:

  P.S: Kære Annisette. Jeg spurgte mig selv om du mon nogensinde er i tvivl. For musikken og din stemme er så stærk. Nu hørte jeg ordene i Lost In A Jungle. Jo selvfølgelig..
  Men stjernerne lyser for dig, og floderne
  mumler deres beskeder til dig. Alle fugle har en sang til dig. Alle børn har en sjæl der vil flyve. Du er ikke alene.

 610. Anders H. Says:

  Kære Anisette
  Jeg er dybt imponeret og meget henrykt over jeres musik.
  Lige siden jeg var lille, hvor min søster havde Dear Little Mother på single, har jeg hørt Jeres numre. I var der bare, ligesom Kim Larsen
  Der gik en masse år hvor jeg ikke tænkte på hvad I lavede. Pludselig en dag hører jeg Universal Daughter. Den gør stærkt indtryk på mig, og jeg får lyst til at gå ind og kigge på hvad I egentlig har lavet i alle de år. Jeg så alt hvad der er på youtube, fra 68 til juleshow 2007. Og blev dybt forelsket i musikken og budskabet.
  Jeg er meget taknemmelig. Du og Thomas har båret troen på livet og kærligheden hele vejen i al den tid, hvor I kunne have narret Jer selv så mange gange, men I har ikke gjort det. I har holdt fast i det vigtigste i livet og musikken, og som jeg ser alle klippene, er det vokset gennem årene. Du nævner det også i et interview, at opmærksonhed og kærlighed også er til et æble. Du sagde om Hey Baby at du havde vendt linjerne om, fordi det var mere positivt. Så selvom det er en sørgelig sang, bliver der pludselig lys i mørket. Det må være din erfaring og din beslutning der gør, at selvom man kan mærke smerten, bliver man alligevel glad og rørt.
  Jeg er lige ved at blive skilt, og det er noget af det værste jeg har oplevet. Jeg ved ikke om du kender til tvivlen, om man gør det rigtige. Men når man er inden i musikken er alle følelserne rigtige, og jeg kender ingen der udtrykker det stærkere end dig, Annisette. Så min bøn til dig er: Hold fast og bliv ved med det du gør! Du har så utroligt meget at give.
  HELD OG LYKKE!
  Anders H.

 611. Lene Brøsted Says:

  Kære Annisette og kære Savage Rose
  Hvor er det smukt og hvor er det stærkt.
  Af hjertet tak for Unuversal Daughter.

  Kærlig hilsen
  Lene

 612. Helene Nielsen Says:

  Hej. Vi er to sjette klasser på Horne-Asdal-skole der ved at lave en skolekomedie og skal synge “Når lysene tændes i parken” og vi skal bruge teksten men vi kan ikke finde den nogen steder. Så det var der vi tænkete på om vi måtte få teksten af jer?

  Hilsen 6.B på Horne-Asdal-skole…

 613. Mats Says:

  I just want to say that I love the Univeral Daughter album and that I look forward to the concert at Vega in Copenhagen in march. I have it all arranged. Flight, ticket and hotel. I also look forward to more concerts during 2008, hopefully also in Sweden.
  Love from Mats in Sweden

 614. Suly Brönnimann Says:

  … never thought, your groupe would still exist! I was about 10 years when my older sister listened to your music - I still remember very good: what a voice! Today I’m 50, just having a look at my old LPs… What have I found? In the plain… And now, by “googling” I find about 18 albums, the groupe still on tour - it makes me feeling younger…!
  Greetings from Switzerland, Suly.
  PS: You’re not wellknown in Switzerland - why not?

 615. Robin Says:

  Glad to see Annisette and the Savage Rose are still making music together. Have you considered selling Savage Rose’s back catalog via emusic.com? They deal only with indie labels and have the most amazing catalog.

 616. Frede Says:

  A big congratulation to Annisette and the team behind Universal Daughter. They have received 3 nominations for Danish Music Awards in the following categories:
  Best Danish Female Artist (Obviously)
  Best Voxpop Release???
  Best Artwork (It really is beautiful)

  Good luck on 23 February.

  Frede

  PS it may be possible to follow the event on the net through Myspace.

 617. Liv Aziza Says:

  Kære Annisette, Savage Rose,

  Af hjertet tak for det smukke og unikke album Universal Daughter. I er fantastiske og jeg beundrer jeres talent og hjertevarme, som stråler gennem musik og tekst.

  Kærligst

  Liv Aziza

 618. guenter from tyskland Says:

  hi, annisette! i had a lot of trouble with the internet (virus etc.), but now i´m back with protection! i hope i can find soon your album on amazon.de to buy it! in summer 2007 i´ve spoken the prologue of a song on the album of a young musician about child-abuse and murder…hard to express the words on the cd…! i will be glad if you answer me, big kiss for you and “danke” for all the wonderful music, with love guenter!!!!

 619. Emil Husth Marling Says:

  Hej igen :-)
  hvis det er muligt så vil gerne prøve at komme i kontakt med Annisette, angåen nogle spørgsmål.

  så vil vi høre om det er muligt at hun kan komme og spille en lille koncert, betaling er selvfølgelig iorden.

  mit telefon nr. 31 66 21 69
  så vil vi gerne have i ringer angående de følgende ting oven over, hvis det er muligt.

  Mvh: Emil, Emilie, Aske´og Bolette. 5.c Søndre skole.

  Ps: tak for linket til den gamle hjemmeside det var en stor hjælp :)

 620. Emil Husth Marling Says:

  Heej Palle :-)
  Har i lyst til at komme på vores skole, så vi kan spørge jer om en masse ting?? vi skal fremlægge en planche om jeres band, og hvis i nu ville komme, ville vi sikkert have den bedste fremvisning :-) Vores skole er: Søndre Skole Koldingvej 114, i Viborg ..

  P.S endnu en gang tak for linket til den gamle hjemmeside :-) Hilsen Emil, Emilie, Aske og Bolette :-)

 621. Helle ´Frederiksen Says:

  Kære Annisette,
  Min mor døde mandag den 7. januar, næsten 75 år gammel af knoglemarvskræft. Da hendes favoritsang er din fortolkning af “Smile” vil den blive afspillet i Kirken i Svogerslev på fredag.
  Tak for alle de fantastiske numre I har lavet igennem tiden.
  KH
  Helle

 622. Birthe Helledie Jensen Says:

  Kære Annisette
  Jeg er meget stor fan af dig og Savage Rose,og har været det siden jeg som 15-årig i 1969 var til min første koncert med jer i Brønderslev Hallen.
  Jeg lavede på dét tidspunkt en scrapbog - primært med billeder af dig (bl.a billedet, hvor du sidder med en rose i munden).
  I dag er jeg 54 år, og jeg følger jer stadig og nyder jeres gode musik og føler med dig over dit tab af din kære Thomas.
  Jeg vil gerne sende dig scrapbogen - hvis du er interesseret i den.
  Kærlig hilsen
  Birthe

 623. Emil Husth Marling Says:

  Kære Savage Rose
  Vi er en gruppe på 4 personer, som går i 5.C på Søndre skole, i Viborg er ved at lave et projekt om jer/dig.

  Vi har brug for en masse oplysninger om jer, specielt da i spillede i 60′erne, men også efter 60′erne.

  Mvh. Emil, Bolette, Emilie og Aske.

 624. Helle Marcussen Says:

  Kære Annisette

  Jeg har i flere år haft Black Angel og har nu købt universial daughter. Det er bare så levende og livsbekræftende musik du synger.
  Min mand som er pianist og har trioen Kristians Marcussen trio er også hel begrejstret for din musik.

  Tak for din gave til os og verden
  Kærlig hilsen
  Helle

 625. Marina Says:

  Kære alle!
  Godt nytår. Og så ser vi frem til det nye år 2008.Dejlige koncerter, Annisette fejrer rund fødselsdag, og Savage Rose har 40 års jubilæum.
  Forhåbentlig vil også medier, tv og andre huske dette.

 626. mette thorgård Says:

  Kære Anisette! For det første dyb respekt igen for dig og din musik, sangstemme,stemning og musikalske arb. for verden og kærligheden og freden, og ikke mindst friheden som alle burde have. Kære søde Anisette jeg syntes du er en helt og derfor vil jeg bede dig på trods af sorg og uretfærdighed i verden at overveje den mulighed lige netop du har for at vise verden at uanset hvor ond verden er står solen op om morgenen, vi har blomster der viser os at hverdagen et eller andet sted er værd at stå op til. Vi ved at mange mennesker sulter og lever i frygt,—– men hvis der ikke er nogen der synger om håb,- håb og hverdagens helte kan det være svært at være menneske. I har været helte og jeg kender alt til at miste , selvmord m.m. Jeg trænger bare til flere “kærlighed til livet”-sange, begejstede og uden melankoli,det tror jeg også at du mestrer til det yderste! Så vil du prøve? Og 1000 tak iøvrigt! Mange lyse og kærlige hilsner fra Mette

 627. Audhild Modahl Says:

  Kjære alle i Savage Rose!Tusen tusen 1000 takk for et fantastisk sterkt, vanvittig deilig og vakkert album! “Universal Daughter” er utrolig heftig både musikalsk sett, Anisette som bare er på sitt beste - og tekstmessig - I love every word - tilogmed selve layouten på albumet er førsteklasses.Albumet gikk rett i hjertet og fikk min sjel til å svinge, og den blir bedre og bedre for hver gang den spilles. Helt vidunderlig villt og deilig - dette er stort! Vi gleder oss til dere kommer til Norge.

  Love and Peace
  from a universal daughter in Norway
  Audhild

 628. Helge Krabye Says:

  Just want to say that I’m a big fan of the Savage Rose, ever since my older sister’s boyfriend came to our house and started playing the first two LP’s in the late sixties :o) I am really happy to read that you are planning to play live in Norway in 2008. Yes, please! I will be there, and I will invite all of my friends, too! - Wish the best for you in 2008 - have a great, new year!

 629. Ole T von Linstow Says:

  Tak Annisette

  Tak Savage Rose

  Tak Thomas

  Tak til dine

  Tak fordi du/i bevare troen på kærlighed, fred og fed musik.

  Tak Annisette du er et stort menneske, og jeg glæder mig til at jer live.

  Med håbet om et godt nytår til dig og alle dine

  Ole

 630. Frede Says:

  Just saw the programme on the net and loved it. Like Mats I would have liked to have seen and heard a little more from Universal Daughter. Nevertheless, it was great to hear Annisette tell the Savage Rose story, although with only half an hour available it is of course impossible to cover the whole journey. Hopefully one day we will get the full story in more details.
  Happy Holidays to all.

 631. Mats Says:

  I would like to wish you Annisette and your family a Merry Christmas and a Happy New year.

  Best wishes from Mats in Sweden

 632. Mats Says:

  I just saw the program over the internet, and I just want to say that I loved it. There was not very much about Universal daughter, but a good summary of the Savage rose history. We in Sweden don’t have a lot of that, but at least I have got it now. I’m looking forward to going to Denmark in the spring to see one of the concerts.

  Love from Mats

 633. Anna Says:

  Hi!
  Thank You for all the great music! I’m in love with it! The first album I heard from you was Wild Child and ‘Screams of Captured Birds’ is still my favorite song. Your new album is really good too. ‘Happy day Angel’ is almost too good to listen to. It makes me wanna cry. Will you come to Finland? Please come. It would be a dream come true.

  Love
  Anna

  P.S. My parents give their regards. They love your music too (well actually they introduced me to it). Oh, and I like your new website. Looks beautiful!

 634. Webmaster Says:

  Lige en lille tilføjelse til sidste indlæg. Programmet på DR2 kommer Fredag d.21/12 kl 23.00 og Lørdag d.22/12 kl 02.35

 635. Marina Says:

  Hej alle!
  Husk der er Savage Rose-udsendelse på DR2 fredag den 21-12-2008 klokken 23.00
  Hilsen Marina

 636. Simon Libonati Says:

  Hej Annisette
  Vil gerne starte med at sige tak for et fantastisk album. Vi er vilde med det. Vores lille søn på 2 år har takket være dig lært et nyt ord: “Freedom”. Han udtaler det dog “Feedon”. Han skulle starte i ny vuggestue og i den anledning ville de søde pædagoger lade ham vælge en sang de alle skulle synge i rundskreds. Han var lidt genert og forstod vist ikke rigtig hvad han skulle, men fik dog hvisket “Feedon”(I hear them coming) til den uforstående forsamling. De kendte den ikke, men det kan ikke vare længe!
  Vi glæder os meget til den kommende turné, hvor vi vil dele en aften med Jer i Vega. Overvejer dog også at se Jer i Greve. Det er sjovt at være med fra starten.
  Annisette, vi er så glade og taknemmelige over at du har valgt at forsætte med at lave musik. Der er til dato ingen i verden, og vi har hørt mange, der tilnærmelsesvis når din fantastiske stemme og udtryk til sokkeholderne! Du har betaget mig næsten hele livet. Jeg var 9 år første gang jeg hørte dig var på et gammelt kassettebånd i min fars gamle volvo på en parkeringsplads. Sangen var Nattergalen Fra Kosova og den/din stemme ramte mig så hårdt i hjertet at jeg næsten ikke kunne få vejret. 20 år senere med Savage Rose har ikke ændret dette. Kan stadig få meget stærke følelsesreaktioner når jeg hører dig.
  Tak for alt du har givet. Vi er dig/Jer dybt taknemmelige.
  Kærlige tanker fra mig og min lille familie.

 637. Suz* Says:

  Vedr.: KNUSEUNGERNE

  Kære Annissette! (Lærer ikke at stave det korrekt)

  Du og Thomas (Og Anders) og Jeres selskab gav os ultimativt sær-regler med musikalsk støtte for at supportere vores daværende sårbare børns betingelser i et truende offentligt systems forsømmelser og fordømmelser af individiets muligheder i den helt unges begrænsninger i en officiel forsømmelse af fremtidens muligheder for ganske unge børns muligheder i den prefabrikerede norms bedømmelse for normalitet - efter økonomiske retningslinier. Vi har nu - i min lille familie kæmpet færdig for retfærdigheden i den gængse sag - og vil i al fremtid kæmpe videre for retfærdigheden - og vi har for nogen tid siden nedlagt hjemmesiden : Knuseungerne.dk

  Fordi: “Systemet tog fejl” - Ikke at vi nogensinde modtog en undskyldning fra det “offentlige”- men sejren var vor, og fremtiden blev tilgængelig for vores ungers muligheder uden et påhæftet prædikat om værende “anderledes”.

  Om det var Din og Thomas accept af gengivelse af nogle af jeres musikalte budskaber - sammen med Peter AG’s, Doc Houlind’s pg Vesterbros Ungdomsgårds sanges budskaber… ved jeg ikke! Mwn det skabte opmærksomhed, at I ville “støtte” sagen med “en sang”.

  Ingen af de mange blev “anbragt” mod nogens vilje, De fleste er velfungerende BØRN i dag - de fik en chance fór at kunne agere “normalt” - eller fik plads……. til at være sig selv.

  Så alt, var det hele værd !!!!

  Omkring vores tvillingepiger er sidste melding fra skolepsykologen på deres helt almindelige folkeskole: “Jeg ser i dag nogle velfungerende piger, i et kærligt hjem, med opmærksomme forældre”.

  Jeg VED at det skabte røre - eller opmærksomhed, at nogen…… andre end hr. og fru. Jensen - altså at “nogen” andre… gav os lov til at formidle musik med sjæl, hjerte og budskab.. for vores børns skyld.

  Du Annissette (Har stadig ikke lært at stave det ordentligt) Du, du, du … svært at finde ord…. - Du er et smukt menneske - og levner et glimt af, at ville videreføre Rosen……… og jeg ved da godt hvem der som “din engel” giver dig styrkten til stadig at lade os andre følelsesmæssigt styrede sjæle, få lov at nyde den guddommelige skønhed, som dit hjerte har givet dig evne til at formidle verbalt…..!

  Du og din mand var der for os små forældre, for endnu mindre hjælpeløse børn, i et MEGET stort og ouverskueligt system, der var meget, meget, tungt og svært.

  Men en engel spredte sine vinger over familien, og lod pigerne svære- op og fremad - !!!

  Vi har navngivet den engel efter dig!

  For du tror da på engle - gør du ikke?

  Og får vi/jeg dit nytårsbrev… håber det så meget!!!!!!

  Kys og knus
  Trine og Camilla’s stedmor
  Suz

 638. Mats Lindgren Says:

  According to information from DR1, the Christmas Show will be sent on Swedish TV on Christmas Eve. Even though I saw the concert over the internet yesterday I would of course like to see Annisette again. And what an opportunity for the swedish viewers. We are certainly not used to see or hear much of the Savage Rose in swedish media.
  Love from Mats

 639. Lone Says:

  Tak

 640. Margit Says:

  Tusind tak for din medvirken ved juleshowet på DR - du var igen den bedste Annisette.

 641. Ole Says:

  øj øj øj!! Hvor var du GOD i DR´s show. Ubegribeligt så intenst det var at se og høre dig. Jeg er enig med forrige indlæg i, at du er den eneste sanger og musiker i DK som har internationalt format. Og ja, du er smuk:-) Jeg kommer til koncert i musikhuset i Århus i foråret. Jeg glæder mig til at høre det samme nummer fra igår aftes. Jeg har aldrig hørt dig synge med sådan en blueset feeling før. Det var stort stort stort. Wauw!!

 642. Jane Says:

  Annisette…

  Du gør mig tavs for ord…. Du var/er så smuk her i Juleshowet på dr 1 16/12 07.

  Hvordan kan man/du synge/udføre et show, med det tab du har haft? Jeg kunne høre/se dit savn, er det sandt det der er sket, din længsel og kærlighed.

  Ved ikke om du ser dette Annistte, men tabet, ensomheden, længslen, ja, savn, savn savn. Intet kan erstatte! Absolut intet!
  Hold kæft hvor er du smuk, jeg bliver så berørt, af dig og din sang.
  Du har famile og venner, fans, og jeg/andre som lytter.
  Forstum ej, du er så smuk..

 643. Mats Says:

  Thanks for telling us about the X-mas show Frede. I watched it over the internet. Annisette gave a superb perfomance, as always. Of course I wanted to have heard at least one more song especially since the other acts performed two or some even three songs. Anyway I’m happy that she chose
  “Take me higher” since that song is my favourite from the new album.
  Love from Mats

 644. Peter Says:

  har lige set Annisette optræde i DR´s juleshow. DER fik de gamle publikummer lige blæst støvet af! Flot Annisette, -du var højdepunktet i showet. Danmark er slet slet ikke stort nok til dig. Du skulle have haft hele verden som scene. Musikere og sangere af din kaliber og format bliver slet ikke værdsat nok herhjemme. Forresten, det nummer du sang har en nerve, styrke og intensitet som er hinsides soul og det bedste blues. Fantastisk. Jeg fik gåsehud. Jeg glæder mig til koncerterne i foråret.

 645. Frede Says:

  TV Alert!!!
  Tomorrow night (16 December) at 20.00 hrs. (European Time) Danish Televison airs their great X-mas show with, amongst others, Savage Rose. I am not sure if it is possible to view the programme on the net but it may be worth a try. The link is www.dr.dk and then clik on the tv link.

 646. Sidsel Jensen Says:

  Hej til jordens fedeste og for mig mest norstaltiske musikere.

  I er for mig alt hvad min barndom har stået for.
  Fra jeg var helt lille har jeg skrålet med på jeres sange om overlevelse og fred, alle sangene fra Ild og Frihed står mit hjerte meget nært.
  Jeg blev helt paf og jublede da jeg begyndte på kolding seminarium i september, en fra min klasse sad og nynnede bella chiao…
  Jeg var 8 år igen og gik med røde faner i det indre kbh og freds duer på kinderne.

  Så jeg ville bare sige tak for alt den geniale musik gennem årene og alle gode tanker til jer herfra. Hold hoved højt :o)

  knus en glad fri firser pige…

 647. Tim Says:

  Nice to see you back, and to hear about the confusion over CD orders was nice as well (sorry to hear about all the tribulations).

  It’ll be nice to see your first album again (thanks to a Danish boyfriend, I had a copy of it, which I gave to someone else as a Christmas present and kept a tape copy of my own…), and on the remastered version.

  I first heard you on the CD in UNKNOWN LEGENDS OF ROCK AND ROLL, but having the Danish sweetheart helped me get more of your albums, of course (though, amazingly, I got BABYLON at an HMV in downtown Toronto, Ontario, Canada a few years back - they had SEVEN copies, so I’m convinced someone must have entered the wrong code somewhere…it’s not a very ‘alternative’/'back catalog’ kind of store, you see…).

 648. AAA Copywriter Says:

  I can’t believe it! I bought your first album in 1968 when it came out and I loved it. The it was stolen and I never found it again in stores. And I found you now, ater almost 40 years. Isn’t the Internet great?

  Alex

 649. Birgitte Marie Kristensen Says:

  World class album once again! Naja and Aisha rocks too!

 650. Ola Says:

  Nice to see the new website and the new very good album. It will also be nice to see you live again in March. Looking much forward to it, last time at Vega was a magical evening.

  But I am also awaiting information about the records ordered (and paid) from the old website more than a year ago and which I, and several others, have sent several mails about, which haven’t been replied. I am sorry to interrupt the positive atmosphere surrounding the new album and tour, but I have tried to find information about this in all other possible ways.

 651. Sarah Says:

  Kære, kære Savage Rose.

  Tak for håb, smuk musik, stemmer, ny cd, de gamle indspilninger og for at i atter giver koncerter. De kan ikke undværes, slet ikke efter oplevelserne i 2006.

  Jeg har et spørgsmål, som jeg ikke ved om kan blive besvaret, men nu har jeg søgt ganske længe, og skriver derfor her.
  Mine forældre er lykkelige indehavere af nogle af de tidlige Savage Rose plakater, og disse er jeg meget interesseret i. Dog er det ikke muligt at skaffe dem nogen som helst steder, i hvert fald ikke øjensynligt. Findes der flere af disse nogle steder som man kan opdrive, eller hørte de blot tidligere tider til?

  Alt godt og smukke tanker.
  Sarah

 652. Denice Jørgensen 9 år Says:

  Hej Anisette

  Jeg vil bare sige 1000 tak fordi jeg måtte synge kor til Malaya på dit nye album. Det var rigtig sjovt at være med. Hele min familie synes at jeg er fantastisk!!!!

 653. Lise Guldberg Says:

  Hej Savage Rose.
  En hilsen fra enfan, som har fulgt jer siden starten i 1968, hvor jeg var 12 år. Har deltaget i mange koncerter med jerog det er en fantatisk oplevelse. Må altid have lommetørklæder ved hånden, for sangen og musikken rammer og løfter mig ud i alle følelser. Tak Annisette - og Thomas i himlem!

 654. johnfranders Says:

  Flere gennemlytninger af Universal Daughter gør mig usikker på om det er rigtigt at jeg kan høre Anisettes vilje med musikken, og at det virkelig skal være så hård en oplevelse at lytte til alle numrene, for hvilke numre er bedst hvilket er at foretrække, når alle rykker dybt ned i mine følelser så vandet står tykt i øjnene, og vandet så driver tykt ned af kinderne når der bliver sunget ”Love is what we need”, hvor skal de børn få kærlighed fra. Mit bidrag er så fattigt. Anisette giver så meget magi i sine sange så livets kærlighed og vilje forstærkes og vi kan gå videre med forstærkede holdninger herfra. Det sidste nummer Savage Rose, giver mig fornemmelse af at jeg hellere må afbestille biletterne til Århus, for jeg får svært ved at gennemleve alle de magiske timer jeg har haft med musikken i de minutter nummeret spilles fra Savage Rose.

 655. kramen Says:

  Last week a new CD, and today WE found the new homepage, that’s WONDERFUL, FANTASTIC, and more conserts to wisit in the early spring next year, and we just want to say THANK YOU ANNISETTE AND all YOU people around SAVAGE ROSE.
  LOVE from CONNY o BIRGITTA

 656. Bjørn Andersen Says:

  Well.. hvor skal jeg begynde? Jeg hørte tilfældigvis en reklame for jeres nye album, og blev fanget af din utrolige stemme, Jeg har aldrig følt sådan før!

  Men du kan tro jeg fik fart på, ned i byen, for at købe “Universal Daughter” og jeg er blevet forelsket I din stemme Annisette. Jeres CD har rørt mig til tårer og det er første gang musik har påvirket mig sådan. Jeg glæder mig til jeres fremtidige udgivelser (Jeg kondolerer for hr.Koppel). Jeg håber for alt i verden at jeg kan komme ind og se jer live, ville være det bedste der kunne ske for mig. Jeres andre CD’er står allerede øverst på min ønskeliste, og der bliver de stående!
  Annisette og Savage Rose, jeg ønsker jer held og lykke med fremtiden, og God Jul når den nu engang kommer (:

  Hilsen Bjørn Andersen,
  16 år Hillerød.

 657. Tina Løjmand Says:

  Annisette,min lille “Tribute” til dig!

  Du,Naja og en flok formidable drenge fra nær og fjern, har skabt det vidunderlige album “Universal Daughter”. Jeg beundrer din ukuelige vilje og styrke, til at føre dit og Thomas` livsværk “Savage Rose” videre. Vi er mange som savner Thomas.
  Dine sange og tekster fylder mig med sørgmodighed, glæde og respekt for livet og vores dejlige verden. En “Life Long Fan” af Savage Rose som jeg, får stadig tårer i øjnene, når du med din sjælefulde og smukke stemme, synger om minder, savn og kærlighed.
  Tak Annisette!Du er en funklende stjerne i det store univers.

  Mange Knus Fra Bondetøsen fra Næstved.
  Tina Løjmand.

 658. Øyvind Says:

  Tusen takk for en flott ny plate. Gratulerer med ny hjemmeside, og så håper jeg å se dere i Norge igjen snart.

 659. Ulf Timmermann Says:

  Kære Annisette,
  jeg ville sende dig et julekort sidste år, all the way from China, men kunne ikke finde nogen adresse. Håber det vil lykkes i år, stadig all the way from China.
  Kærlig hilsen
  Ulf (Timmermann),
  Jeres gl. cover maker

 660. Mats Lindgren Says:

  Hello! I received the new album yesterday. I have to listen to it a little bit more before I can give you my review, but I instantly found one favourite and that is “Savage Rose (take me higher)”. Besides beeing a very good song in itself, I can hear/feel elements from Lennons
  “Imagine”, the Beatles and the Rolling Stones and of course the part from “I’m walking through the door” from In the plain. Another song included, that has been a favorite for almost two years already, is Happy day angel. The album as a whole sounds very promising and it is interesting to find that the sound has changed a bit, but is still recognizable thanks to Annisettes voice.

  Love from Mats

 661. Tine Says:

  Kære Annisette

  Dejligt at hjemmesiden endelig er åbnet, smukt design og nemt overskueligt at hoppe rundt.
  Det var fantastisk endelig at møde dig in persona i Medley studiet ;-) - jeg tror du gjorde alle lettere mundlamme med din kæmpe udstråling og dit givende væsen.
  Glæder mig til at høre cd´en igen du kan tro den gik lige i hjertet på mig. Vi ses til koncert i Vejle du skønne kvinde !
  knus og kram
  Tine (maleren)

 662. Kirstine Says:

  Dear Savage Rose
  Thank you for being back Annisette! i got your new album for my birthday a couple of weeks ago and I have been listening to it ever since!I just soulfull!!
  I´m looking foreward to hear you and your new and wonderful band in Århus next year!
  Take care you beautiful women!
  LOVE
  Kirstine

  PS: Annisette your voice have carried me doing the most difficult time in my life!Yo represent for me a time på think, feel and just love being!

 663. Christina Maluna S. Kjær Says:

  Hi Annisette and Savage Rose,
  Jubiii you’re back - and what a miracle you made with this album. I simply loooove it!
  I’ve always loved your music and your songs - som I’m so thankfull that you decided too carry on with Savage Rose ;o)
  You’r songs are the soundtrack of my life…..
  Thank you so much,
  and I wish you all the best.
  Love
  Christina Maluna

 664. Helene Bennedsen Says:

  I am really glad that you are back, and the new album is great! I hear it again and again, and still I am finding new things in it. I love it. I look forward to feburary, I’m definately comming.

  good luck in the future

  love
  Helene

 665. Erich Manfeldt Says:

  Hallo Annisette,
  toll, dass du wieder da bist! Du glaubst gar nicht, wieviel es mir bedeutet, dass die Savage-Rose-Musik weiterlebt, durch dich, deine tollen Musiker und durch alle Fans. ich bin Savage-Rose-Fan seit 1967 und besitze alle LPs und CDs von euch. Heute habe ich mir Universal Daughter bestellt und bin schon mächtig gespannt.Ich wünsche dir und deiner Familie für die Zukunft alles, alles Gute. Und mir selbst wünsche ich noch viel Super-Musik von dir. Ich selbst bin auch Musiker. Du kannst meine Band auf der oben genannten Website hören. Unser nächstes Konzert ist als Support von Ten Years After Anfang Januar 2008.
  Herzliche Grüße von
  Erich

 666. Mats Lindgren Says:

  Congratulations on your new website. Feels good to see it up and running after a couple of weeks
  of….coming soon….I also look forward to the new album. I ordered it on the day of release, but I haven’t got it yet. I certainly will keep an eye on the tourplan since it says …play festivals and shows in other european countries!!!
  Maybe Sweden?

  Love from Mats

 667. Øystein Moa Says:

  Nice to get some news from Savage Rose again. When will we see/hear you in Norway again?
  Øystein

 668. Birgitte Marie Kristensen Says:

  I will never get over what happened to Thomas Koppel. But now I can breathe again. Savage Rose is the band of my life. Thank you for being back.

  Kind regards
  Birgitte Marie Kristensen

 669. Frede Jensen Says:

  Congratulations with the new website. Look forward to see it developing, hopefully with some music- and videofiles.
  Also, many congratulations on the fantastic new album. I am still to hear some of the tracks in their full lengths, but from what I have heard so far I know I won’t be disappointed.

  Love and peace
  Frede

 670. Palle Says:

  Welcome to our new website and our new Guestbook. You’re most welcome to write a comment.
  Love
  The Savage Rose