The Savage Rose

The Official Website of the Legendary Music Group From Denmark: The Savage Rose! - CD's, Albums, Concerts, Tours and up to date information on the Band!

Design by BechBox © 2007

THE SAVAGE ROSE 50 ÅRS JUBLÆUMS KONCERT!

Kære allesammen! Så er tidspunktet kommet hvor vi kan dele denne store nyhed med jer: The Savage Rose bliver 50 år tl næste år!!!!

Det fejrer vi med to enestående Jubilæums koncerter på Det Kongelige Teaters Gl. Scene - stedet hvor ”Dødens Triumf” for første gang blev opført for 45 år siden.

Billetter er nu til salg via Billetlugen!!

http://www.billetlugen.dk/da/event/savage-rose-50-aars-jubilaeumskoncert/billetter

WOW hvor vi glæder os!!!!

“I 2017 fylder et af Danmarks mest skelsættende og betydningsfulde rockbands 50 år. Et jubilæum som ikke kommer til at gå stille af sig.

The Savage Rose har været på den nationale og internationale musikscene i fem årtier. Fantastisk at tænke sig, at debutalbummet “The Savage Rose” udkom så langt tilbage som i 1968, hvor det var med til både at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som en helt selvstændig kunstart. Det er ikke kun deres musik der har været med til at sætte dem på verdenskortet. Deres politiske og holdningsbaserede tilgang til de svage i samfundet og verden, gør dem ligeledes bemærkelsesværdige.

D. 20. + 21. januar 2017 kickstarter bandet deres jubilæumsår med to enestående koncerter på Det Kongelige Teaters Gl. Scene - stedet hvor ”Dødens Triumf” for første gang blev opført for 45 år siden med musik af selv samme band. Koncerterne er blot starten på et forblændende jubilæumsår og samtidig en unik mulighed for at opleve bandet spille to indendørs koncerter i Gammel Scenes fantastiske omgivelser.

Annisette siger selv:
“ Jeg glæder mig utroligt meget til at stå på scenen i Det Kgl. teater igen, som jo i sin tid blev rammen om en af The Savage Roses største succeser med musikken til Dødens Triumf.
Det er en musik som vi fortsat spiller uddrag fra i dag på vores koncerter. Og den musik vil selvfølgelig få en særlig betydning, når den så mange år efter atter skal spilles på den gamle scene, og ikke mindst rummer en historie, som desværre er højaktuel på mange måder.

I dette jubilæumsår 50 år efter at The savage Rose samledes for første gang i en kælder i Søborg for at skabe ny musik
sammen, er det også en stor glæde for mig, at have fået muligheden for, at fortsætte den musikalske rejse.
I de mange år jeg har haft med The Savage Rose, har jeg også fået en musikalsk familie af fantastiske musikere, og et altid
inspirerende og hengivent publikum. The Savage rose er fortsat en særlig drivkraft i mit liv, et liv af kreativitet og unik musik, som ingen af os der er medvirkende kan undvære.

Og Ja! - Den dag må ønskeligt komme, hvor vi allesammen kan være med til at spille musikken til ”Livet og kærlighedens Triumf.”

Billetterne bliver sat til salg d. 4. november”

via BilletLugen: http://www.billetlugen.dk/da/event/savage-rose-50-aars-jubilaeumskoncert/billetter