The Savage Rose

The Official Website of the Legendary Music Group From Denmark: The Savage Rose! - CD's, Albums, Concerts, Tours and up to date information on the Band!

Design by BechBox © 2007

The Savage Rose annoncerer efterårs turné!

The Savage Rose har netop annonceret en efterårsturné på deres 49. år som turnerende orkester, om end den karismatiske sangerinde og tekstforfatter Annisette er eneste oprindelige medlem. Gruppen fremfører sange fra hele karrieren.I oktober 2014 spillede gruppen i DR Koncerthuset, hvor GAFFAs anmelder Anine Fuglesang tildelte dem de maksimale stjerner og blandt andet skrev følgende:

“Når musik rammer som i aften, er der ingen ord, der virker tilstrækkelige til at beskrive de følelser, der slår ned i én som et lyn, forplanter sig i kroppen på sitrende vis og vækker alle sanser. Nej, ingen ord kan indkapsle den magi, som The Savage Rose skabte denne lørdag aften, for “musik er den mest sanselige af sanselige kunstarter”, som Annisette og Thomas Koppel engang har skrevet, og måske netop derfor uden for ordets rækkevidde.”

Bandet kan opleves følgende steder:

04.11.16 – Bornholms Musikhus

05.11.16 – Gimle, Roskilde

08.11.16 – Spilledåsen, St. Heddinge

11.11.16 – Sløjfen, Hadsted

12.11.16 – Fuglsø kulturcenter

17.11.16 – Halkær Kro

18.11.16 – Skive Teater

19.11.16 – Borgerforeningen Svendborg

24.11.16 – Vordingborg Teater

25.11.16 – Train, Aarhus

26.11.16 – Sønderborghus

Skal du sikre dig billetter til lidt af en musikalsk sjælerejse kan du gøre det på spillestedernes hjemmesider. Forsalget starter i dag fredag den 13. maj