The Savage Rose

The Official Website of the Legendary Music Group From Denmark: The Savage Rose! - CD's, Albums, Concerts, Tours and up to date information on the Band!

Design by BechBox © 2007

FN’s Menneskerettighedsdag d. 10 December!!

Kære alle!

I anledning af FNs Menneskerettighedsdag afholder DIGNITY d.10 December endnu en udgave af ‘Music for DIGNITY’ - En stor markering af dagen med nogle af landets mest spændende artister. Annisette har været kurator på denne begivenhed, og vil på aftenen også officielt blive udnævnt som ambassadør for DIGNITY!

 Oplev live:

  • Annisette
  • Fallulah
  • Outlandish
  • Hymns from Nineveh (solo)

Alle artister spiller denne aften for at gøre opmærksom på kampen mod tortur, de traumer der følger efter tortur, og for at gøre mange flere bevidste om de grusomheder som finder sted i verden. Alle kunstnere spiller gratis for den gode sag! 

Konferencier er  en stor stemme i flygtningedebatten, Flemming Jensen.

 Blandt talerne på denne dag er medlem af FNs Torturkomité (CAT) og afdelingsleder for DIGNITY, Jens Modvig. Derudover er den srilankanske menneskerettighedsforkæmper, Basil Fernando på scenen, samt DIGNITYs direktør, Karin Verland.

HELE BILLETSALGET GÅR UBESKÅRET TIL DIGNITYs KAMP MOD TORTUR OG TIL AT HJÆLPE TORTURRAMTE FAMILIER I DANMARK! Køb billet her

Dørene åbner kl 19.00 og selve eventen starter kl 20.00. Arrangementet bliver afholdt som siddekoncert.

Vi håber, at I vil være med til at gøre denne vigtige dag utrolig speciel, og samtidig være med til at gøre en forskel for nogle af de mest udsatte mennesker i verden!


Læs mere om arrangementet her:

https://dignityinstitute.dk/nyheder-og-aktiviteter/aktiviteter/2015/music-for-dignity/

 

Find arrangementet på Facebook her: https://facebook.com/events/1651418858480933/