The Savage Rose

The Official Website of the Legendary Music Group From Denmark: The Savage Rose! - CD's, Albums, Concerts, Tours and up to date information on the Band!

Design by BechBox © 2007

ANNISETTE solo tour i november

Annisette tager på solo-turné med trio i November 2011.

Til november tager Annisette rundt på landets spillesteder for at tage os med på en musikalsk rejse. En rejse Annisette startede som bare 7-årig, hvor hun optrådte på blokvogne i omrejsende tivolier og siden vidt omkring i Danmark og hele verden.

Med sig har hun en trio bestående af Frank Hasselstrøm (klaver, keys og trombone), Knut Finsrud (trommer, percussion) og Palle Hjort (orgel, harmonika).

Annisette har fra starten været en Savage Rose, der ikke blot sang fra de store etablerede scener, men i lange perioder tog afsted på fremmede veje - fra Grønland til Libanons flygtningelejre - og brugte sangen i mødet med mennesker alle steder. En masse sange blev født ud af de mange oplevelser, der åbnede øjne og hjerter.

Dengang sang hun med Thomas Koppel ved sin side. De opdagede, at deres dansksprogede sange ikke var en hindring for at mødes i musikken. Det er nogle af disse sange, vi får at høre og kan tage med os, når vi sammen med Annisette og hendes musiker venner tager med på musikkens og sangenes rejse.

Se hele tour-planen her