The Savage Rose

The Official Website of the Legendary Music Group From Denmark: The Savage Rose! - CD's, Albums, Concerts, Tours and up to date information on the Band!

Design by BechBox © 2007

Annisette og Savage Rose i efteråret

Hej alle i smukke venner og Savage Rose-fans.

 

Sommeren er på sin slutfase, og Savage Rose har spillet den sidste sommerfestival i år.

 

Som altid er det temmelig vemodigt når der lukkes ned , og lyset slukkes, Bussen står stille og Bandet vil helst bare kører videre ud i verden…men?

Hvor om alting er, har det som sædvanlig været en fantastisk tourne gennem landet, og på trods af Skagenfestival som blev aflyst på grund af sygdom,

og en en ødelagt lydoplevelse på den ene af de 2 dage i Konserthuset. har alle i Savage rose været på toppen af inspiration, og spredt denne og mere til, så det har sat eftertrykkelige spor, selv i de mere indkarnerede fans.

 

Der er da også blevet en hurtig liveplade, med en forrygende halvdel af konserten fra Skanderborg, som kan downlodes på NEX2LIVE.

Denne lydoptagelse er optaget uden at have været gennem anden lydtekniske forandringer og der er sikkert masser af bøffer o.s.v. men der er en fed energi.

Nu kan vi så bare glæde os til den kommende Norgestourne i Oktober.

 

Derudover er der også Annisettes solokonserter til November, hvor hun er sammen med en lille trio bestående af, Palle Hjort  på Hamond, klaver og harmonika, Frank Hasselstrøm på Trombone og keys, og Knut finsrud på trommer og perkussion.

 

Vi får en oplevelse i musik, med nogle af de tidligere sange fra tiden hvor Savage Rose rejste af  fremmede veje, med harmonika og en tromme os sang på dansk. Der kommer en pr. meddelelse om denne tourne snarest.

 

Annisette, og denne trio, skal desuden medvirke ved en konsert i  DR.konserthuset, d. 17/9. “DEN ARABISKE REJSE”, hvor de skal spille sammen med DR. Underholdningsorkester, og et arabisk orkester. Annisettes indslag kommer til at vare ca 30 min.

 

The Savage Rose har også fået mange forskellige forespørgelser på den næste SR. pladeindspilning, og har prøvet at finde den rette indspilnings ramme, sted studie, og samtidig forsøgt  at få tidspunkterne til at passe med deres live konserter. Der er nu tale om at indspilningen  bliver i Austin Texas. i Januar 2012.

 

Dette var så lige lidt nyt, og jeg vender så tilbage med mere, snarest muligt! Må I alle have en solrig sensommer uden hoste!!

 

Og masser af LOVE

Webmaster