The Savage Rose

The Official Website of the Legendary Music Group From Denmark: The Savage Rose! - CD's, Albums, Concerts, Tours and up to date information on the Band!

Design by BechBox © 2007

FORÅR !!

Så er foråret kommet i al sin pragt, i regnbuens farver og fuglefløjt. Endnu et mirakel tager én med, og man fyldes af energi og varme, og kaster sig ud

i alverdens musiske og poetiske dramaer og forsøger at trylle …

 

Jamen… Nu er det så også snart tid til de første koncerter for The Savage Rose og starten på et år fuld af nyt.

 

Det var meningen at Savage Rose skulle have indspillet ny musik i vinters. Dette er blevet udskudt til slutningen af August, hvis alt kan passes sammen.

Tanken om indspilning af en plade i Levon Helm studiet i Woodstock er ikke helt ude af billedet endnu. Lad os bare se hvad der sker, og glædes over den levende scene, hvor det er helt sikkert der er nye oplevelser at hente.

 

THE SAVAGE ROSE TOUR 2011

Se koncerterne her

 

Annisette er udover koncerterne med Savage Rose også på følgende begivenhedsrige koncerter :

Valby JAZZFESTIVAL

Søndag d.  3. Juli

Mandag d.  4 Juli

Disse to dage finder vi for første gang i mange år, Annisette på scenen med Anders Koppel. Sammen vil de med nogle af New Yorks store jazzmusikere, bl.a. Kenny Werner, Piano, Scott Colly, Bas, Jonathan Blake, trommer, og også Benjamin Koppel, sax. Der bliver 3 koncerter med dem, og grundet stedets størrelse, skal man være hurtig, hvis man vil have billetter.

 

I November bliver der ydermere  jubilæumskoncert for Anders Koppel, på Montmartre København. Annisette er med. Dato er ikke fastlagt, men der er tale om 2 koncerter.

 

Så er der igen Nyt i November !!!

 

ANNISETTE SOLO ON TOUR.

Der er tale om 17 konserter i Danmark i efteråret 2011.

Vi sender mere info og pressemeddelelsen de nærmeste dage. Stay tuned!

 

OK ! Det var da lidt til at begynde med!!

 

Forårs SOL til jer alle

Webmaster